Autobuz Iaşi - Vatra Dornei preturi de la 46,18 lei

Începe de la
46,18 lei

Iaşi la Vatra Dornei de la autobuz

Călătoria de la Iaşi la Vatra Dornei de la autobuz este de 169,96 km și durează 5 ore 0 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 09:15 și ultima la 17:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Vatra Dornei cu autobuz pentru doar 46,18 lei sau până la 51,40 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 46,18 lei.

Cel mai mic pret46,18 lei
Durata călătoriei5 ore 0 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret46,18 lei
Cel mai mare preț51,40 lei
Prima Plecare09:15
Ultima Plecare17:30
Distanţă169,96 km
PlecareIaşi
SosireVatra Dornei
Transportatoriautogari, sami_trans

Autobuz Bilete de la Iași la Vatra Dornei

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Vatra Dornei

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Vatra Dornei. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Iaşi la Vatra Dornei?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Vatra Dornei. În medie, însă, veți plăti în jur de 49,55 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 46,18 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Vatra Dornei. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 49,55 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Vatra Dornei.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Vatra Dornei cu autobuzul?

Cu o distanță de 169,96 km între Iaşi și Vatra Dornei, de obicei va dura 5 ore 0 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 5 ore 0 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Iaşi la Vatra Dornei acoperă o distanță de 169,96 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 5 ore 0 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 ore 55 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Vatra Dornei făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Vatra Dornei?

Prima plecare zilnică de la Iaşi la Vatra Dornei este la 09:15, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 17:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Vatra Dornei. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Vatra Dornei la 09:15. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 17:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laVatra Dornei?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Vatra Dornei. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Vatra Dornei, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Vatra Dornei?

În medie, sunt 4 plecări zilnice de la Iaşi la Vatra Dornei. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 4 plecări de la Iaşi care merg direct la Vatra Dornei. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Vatra Dornei. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Vatra Dornei

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Vatra Dornei
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Vatra Dornei.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Vatra Dornei, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Vatra Dornei.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Vatra Dornei

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Vatra Dornei

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Vatra Dornei pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Vatra Dornei cu autobuzul

Când călătoriți la Vatra Dornei cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Vatra Dornei Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
11.9kg
Autobuz
12.75kg
Zbor
33.99kg
Mașină
27.19kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Vatra Dornei?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Vatra Dornei este de 49,55 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 46,18 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Vatra Dornei?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Vatra Dornei este de 46,18 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Vatra Dornei cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Vatra Dornei este de 169,96 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Vatra Dornei?
Călătoria de la Iaşi la Vatra Dornei durează în medie 5 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 55 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Vatra Dornei?
Ruta Iaşi - Vatra Dornei este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari, sami_trans și ro_tour ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Vatra Dornei?
Ruta de la Iaşi la Vatra Dornei are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Vatra Dornei?
Primul autobuz de la Iaşi la Vatra Dornei pleacă la orele 09:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Vatra Dornei?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Vatra Dornei pleacă la orele 17:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Vatra Dornei?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 46,18 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Vatra Dornei?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Vatra Dornei. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Vatra Dornei Gara de tren și Vatra Dornei Bai.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Vatra Dornei?
Există în medie 4 de la Iaşi pentru a merge la Vatra Dornei.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Vatra Dornei?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Vatra Dornei este 3 ore 55 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Vatra Dornei?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Vatra Dornei.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Vatra Dornei?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Vatra Dornei creează 12.75kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Vatra Dornei

Rute asemănătoare

Alte rute populare