Autobuz Galaţi - Budapesta preturi de la 243,49 lei

Începe de la
243,49 lei

Galaţi la Budapesta de la autobuz

Călătoria de la Galaţi la Budapesta de la autobuz este de 726,89 km și durează 22 ore 21 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 19:45 și ultima la 20:45. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la Budapesta cu autobuz pentru doar 243,49 lei sau până la 429,95 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 243,49 lei.

Cel mai mic pret243,49 lei
Durata călătoriei22 ore 21 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret243,49 lei
Cel mai mare preț429,95 lei
Prima Plecare19:45
Ultima Plecare20:45
Distanţă726,89 km
PlecareGalaţi
SosireBudapesta
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Galaţi la Budapest

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria de la Galaţi la Budapesta cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Galaţi la Budapesta? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Galaţi la Budapesta?

În medie, un bilet de autobuz de la Galaţi la Budapesta vă va costa 307,40 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 243,49 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Budapesta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Galaţi la Budapesta, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 307,40 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Galaţi la Budapesta cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 22 ore 21 min.. Atât durează să traversați 726,89 km de la Galaţi la Budapesta. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Galaţi la Budapesta ar putea să dureze mai mult de 22 ore 21 min.. Distanța dintre Galaţi și Budapesta este în jur de 726,89 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 22 ore 21 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Galaţi și Budapesta durează 20 ore 46 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Galaţi la Budapesta?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Galaţi la Budapesta, care de obicei este la 19:45. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 20:45. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la Galaţi la 19:45. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 20:45. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Galaţi și Budapesta. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Galaţi la Budapesta?

În Galaţi, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Budapesta, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Galaţi la Budapesta?

Dacă vreți să ajungeți de la Galaţi la Budapesta, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Galaţi și Budapesta. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 5 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Budapesta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Galaţi la Budapest

Bilete ieftine de autobuz de la Galaţi la Budapesta
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la Budapesta.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Budapesta, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la Budapesta.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Galaţi la Budapest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Galaţi la Budapesta

Cele mai ieftine bilete de autobuz Galaţi - Budapesta pot fi găsite până la 146,59 lei dacă aveți noroc sau 257,00 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 439,77 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Budapesta cu autobuzul

Când călătoriți la Budapesta cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Galaţi la Budapesta
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Galaţi la Budapesta cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Galaţi la Budapesta Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
50.88kg
Autobuz
54.52kg
Zbor
145.38kg
Mașină
116.3kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Galaţi la Budapesta?
Un bilet de autobuz de la Galaţi la Budapesta este de 307,40 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 243,49 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Galaţi la Budapesta?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Galaţi la Budapesta este de 243,49 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și Budapesta cu autobuz?
Distanța între Galaţi și Budapesta este de 726,89 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Galaţi și Budapesta?
Călătoria de la Galaţi la Budapesta durează în medie 22 ore 21 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 20 ore 46 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Galaţi la Budapesta?
Ruta de la Galaţi la Budapesta are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Galaţi la Budapesta?
Primul autobuz de la Galaţi la Budapesta pleacă la orele 19:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Galaţi la Budapesta?
Ultimul autobuz de la Galaţi la Budapesta pleacă la orele 20:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la Budapesta?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 243,49 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Galaţi la Budapesta?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Galaţi pentru a merge la Budapesta. Puteți merge de la Galati Strada Brailei, Galați Stație de autobuz (Strada Ana Ipătescu) și Galaţi Casa de Cultură a Sindicatelor și puteți ajunge la Budapest-Deli pu, Budapest Népliget, Budapest Clark Ádám Tér, Keleti Pályaudvar, Budapest Nyugati pályaudvar, Budapest Airport, Budapest-Kelenföld și Budapest Deli.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Galaţi și Budapesta?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Galaţi și Budapesta este 20 ore 46 min..
Există un autobuz direct de la Galaţi la Budapesta?
Da, există un autobuz direct între Galaţi și Budapesta.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Galaţi la Budapesta?
Călătoria cu autobuz de la Galaţi la Budapesta creează 54.52kg emisii de CO2.

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre Budapesta

Rute asemănătoare

Alte rute populare