Autobuz Galaţi - Lugoj preturi de la 143,61 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Galaţi la Lugoj cu autobuzul

Călătoria de la Galaţi la Lugoj cu autobuzul este de 479,64 km și durează 11 ore 34 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:50 și ultima la 20:00. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la Lugoj cu autobuz pentru doar 143,61 lei sau până la 143,90 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 143,61 lei.

Cel mai mic pret143,61 lei
Durata călătoriei11 ore 34 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret143,61 lei
Cel mai mare preț143,90 lei
Prima Plecare07:50
Ultima Plecare20:00
Distanţă479,64 km
PlecareGalaţi
SosireLugoj
Transportatorie_bus_romania, amariliaDetalii

Autobuz Bilete de la Galaţi la Lugoj

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Galaţi la Lugoj cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Galaţi la Lugoj. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Galaţi la Lugoj?

Când călătoriți de la Galaţi la Lugoj, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 143,71 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 143,61 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Lugoj. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Galaţi la Lugoj, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 143,71 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la Galaţi la Lugoj cu autobuzul?

Călătoria de la Galaţi la Lugoj cu autobuzul va dura, de obicei, 11 ore 34 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 479,64 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 11 ore 34 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Galaţi la Lugoj, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Galaţi și Lugoj vor termina călătoria în 10 ore 55 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 11 ore 34 min. pentru a parcurge 479,64 km între Galaţi și Lugoj.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Galaţi la Lugoj?

Prima călătorie a zilei pornește de la Galaţi la 07:50. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 20:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Galaţi și Lugoj. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. În general, prima plecare a serii din Galaţi va fi la 07:50, iar ultima plecare va fi la 20:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Galaţi la Lugoj se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Galaţi la Lugoj cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Galaţi folosind stații precum Galati Strada Brailei,Galati (ro),Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor. Acestea vă conectează cu stații care includ Lugoj Parcu George Enescu,Lugoj Strada Alexandru Mocioni,Lugoj (MOL petrol station) din Lugoj. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Galaţi, fie în Lugoj, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Galaţi la Lugoj?

Ruta de la Galaţi la Lugoj este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Galaţi de 6 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Galaţi la Lugoj, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 6 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Lugoj. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Galaţi la Lugoj

Bilete ieftine de autobuz de la Galaţi la Lugoj
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la Lugoj.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Lugoj, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la Lugoj.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Galaţi la Lugoj

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Galaţi la Lugoj

Cele mai ieftine bilete de autobuz Galaţi - Lugoj pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Lugoj cu autobuzul

Când călătoriți la Lugoj cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Galaţi la Lugoj
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Galaţi la Lugoj cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Galaţi la Lugoj Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
33.57kg
Autobuz
35.97kg
Zbor
95.93kg
Mașină
76.74kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Galaţi la Lugoj?
Un bilet de autobuz de la Galaţi la Lugoj este de 143,71 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 143,61 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Galaţi la Lugoj?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Galaţi la Lugoj este de 143,61 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și Lugoj cu autobuz?
Distanța între Galaţi și Lugoj este de 479,64 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Galaţi și Lugoj?
Călătoria de la Galaţi la Lugoj durează în medie 11 ore 34 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 55 min..
Ce companii operează de la Galaţi la Lugoj?
Ruta Galaţi - Lugoj este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, e_bus_romania, amarilia, erick_trans și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Galaţi la Lugoj?
Ruta de la Galaţi la Lugoj are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Galaţi la Lugoj?
Primul autobuz de la Galaţi la Lugoj pleacă la orele 07:50. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Galaţi la Lugoj?
Ultimul autobuz de la Galaţi la Lugoj pleacă la orele 20:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la Lugoj?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 143,61 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Galaţi la Lugoj?
Există în medie 6 de la Galaţi pentru a merge la Lugoj.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Galaţi și Lugoj?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Galaţi și Lugoj este 10 ore 55 min..
Există un autobuz direct de la Galaţi la Lugoj?
Da, există un autobuz direct între Galaţi și Lugoj.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Galaţi la Lugoj?
Călătoria cu autobuz de la Galaţi la Lugoj creează 35.97kg emisii de CO2.

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre Lugoj

Rute asemănătoare

Alte rute populare