Autobuz Hamburg - Berlin preturi de la 42,51 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 67,87 lei
Mâine 78,82 lei
2 zile 60,98 lei
3 zile 62,94 lei

Hamburg la Berlin cu autobuzul

Călătoria de la Hamburg la Berlin cu autobuzul este de 255,51 km și durează 3 ore 38 min.. Există 82 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:15 și ultima la 23:35. Este posibil să călătoriți de la Hamburg la Berlin cu autobuz pentru doar 42,51 lei sau până la 366,14 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 42,51 lei.

Cel mai mic pret42,51 lei
Durata călătoriei3 ore 38 min.
Conexiune pe zi82
Cel mai mic pret42,51 lei
Cel mai mare preț366,14 lei
Prima Plecare00:15
Ultima Plecare23:35
Distanţă255,51 km
PlecareHamburg
SosireBerlin
TransportatoriFlixBus, FlixBus DACH GmbH

Autobuz Bilete de la Hamburg la Berlin

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Hamburg la Berlin cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Hamburg la Berlin? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Hamburg la Berlin, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Hamburg la Berlin?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Hamburg la Berlin costă 42,51 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 92,45 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Hamburg la Berlin.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Hamburg la Berlin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Hamburg la Berlin. În medie, însă, veți plăti în jur de 92,45 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Hamburg la Berlin cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 3 ore 38 min.. Atât durează să traversați 255,51 km de la Hamburg la Berlin. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Hamburg la Berlin ar putea să dureze mai mult de 3 ore 38 min.. Călătoria între Hamburg și Berlin cu autobuzul durează de obicei 3 ore 38 min. pentru a acoperi o distanță de 255,51 km. Cea mai scurtă călătorie de la Hamburg la Berlin vă va duce 3 ore 5 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Berlin, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Hamburg la Berlin?

În Hamburg, stațiile de plecare includ Hamburg Airport, HAM,Hamburg-Altona station,Hamburg Dammtor (DE),Hamburg Hbf ZOB,Hamburg - Harburg. Când veți sosi în Berlin, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin Hbf (tief),Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin Ostkreuz station,Berlin, Alexanderplatz,Berlin, ZOB,Berlin Friedrichstraße,Berlin - Spandau,Berlin, Ostbahnhof. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Hamburg spre Berlin?

Veți putea să călătoriți de la Hamburg la Berlin folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 82 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Hamburg la Berlin folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 82 legături directe de la Hamburg la Berlin în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Hamburg la Berlin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Hamburg la Berlin

Bilete ieftine de autobuz de la Hamburg la Berlin
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Hamburg la Berlin.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Hamburg la Berlin, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Hamburg la Berlin.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Hamburg la Berlin

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 36,11 lei la 109,26 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 67% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Hamburg la Berlin

Cele mai ieftine bilete de autobuz Hamburg - Berlin pot fi găsite până la 53,55 lei dacă aveți noroc sau 70,41 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 91,96 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Berlin cu autobuzul

Când călătoriți la Berlin cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus de la Hamburg la Berlin
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Hamburg la Berlin cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Hamburg la Berlin Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
17.89kg
Autobuz
19.16kg
Zbor
51.1kg
Mașină
40.88kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Hamburg la Berlin?
Un bilet de autobuz de la Hamburg la Berlin este de 92,45 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 42,51 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Hamburg la Berlin?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Hamburg la Berlin este de 42,51 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Hamburg și Berlin cu autobuz?
Distanța între Hamburg și Berlin este de 255,51 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Hamburg și Berlin?
Călătoria de la Hamburg la Berlin durează în medie 3 ore 38 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 5 min..
Ce companii operează de la Hamburg la Berlin?
Ruta Hamburg - Berlin este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus, FlixBus DACH GmbH și FlixBus Polska sp. z.o.o. ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Hamburg la Berlin?
Ruta de la Hamburg la Berlin are în medie 82 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Hamburg la Berlin?
Primul autobuz de la Hamburg la Berlin pleacă la orele 00:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Hamburg la Berlin?
Ultimul autobuz de la Hamburg la Berlin pleacă la orele 23:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Hamburg la Berlin?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 42,51 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Hamburg la Berlin?
Există în medie 82 de la Hamburg pentru a merge la Berlin.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Hamburg și Berlin?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Hamburg și Berlin este 3 ore 5 min..
Există un autobuz direct de la Hamburg la Berlin?
Da, există un autobuz direct între Hamburg și Berlin.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Hamburg la Berlin?
Călătoria cu autobuz de la Hamburg la Berlin creează 19.16kg emisii de CO2.

Treceți local de la Hamburg

Rute populare

Escapade de weekend de la Hamburg

Rute internaționale din Hamburg și zonele din apropiere

Alte destinații de la Hamburg

Principalele rute spre Berlin

Rute asemănătoare

Alte rute populare