Autobuz Hanovra - Berlin preturi de la 78,08 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 83,12 lei
Mâine 83,12 lei
2 zile 83,12 lei
3 zile 83,12 lei

Hanovra la Berlin cu autobuzul

Călătoria de la Hanovra la Berlin cu autobuzul este de 250,06 km și durează 3 ore 44 min.. Există 45 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:30 și ultima la 23:50. Este posibil să călătoriți de la Hanovra la Berlin cu autobuz pentru doar 78,08 lei sau până la 324,26 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 78,08 lei.

Cel mai mic pret78,08 lei
Durata călătoriei3 ore 44 min.
Conexiune pe zi45
Cel mai mic pret78,08 lei
Cel mai mare preț324,26 lei
Prima Plecare02:30
Ultima Plecare23:50
Distanţă250,06 km
PlecareHanovra
SosireBerlin
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Hanovra la Berlin

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Hanovra la Berlin

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Hanovra la Berlin. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Hanovra la Berlin?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Hanovra la Berlin. În medie, însă, veți plăti în jur de 116,78 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 78,08 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Hanovra la Berlin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Hanovra la Berlin vă va costa 116,78 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Hanovra la Berlin cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 3 ore 44 min.. Atât durează să traversați 250,06 km de la Hanovra la Berlin. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Hanovra la Berlin ar putea să dureze mai mult de 3 ore 44 min.. Călătoria între Hanovra și Berlin este lungă de vreo 250,06 km și de obicei durează aproximativ 3 ore 44 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 ore 0 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Hanovra la Berlin cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când călătoresc de la Hanovra la Berlin cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În Hanovra, stațiile de plecare includ Hannover Messe, Laatzen,Hannover Airport,Kröpcke, Hannover. Când veți sosi în Berlin, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin Hbf (tief),Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin Ostkreuz station,Berlin, Alexanderplatz,Berlin, ZOB,Berlin Friedrichstraße,Berlin - Spandau,Berlin, Ostbahnhof. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Hanovra la Berlin sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Hanovra la Berlin poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 45 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Hanovra la Berlin. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Hanovra la Berlin variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 45 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Hanovra la Berlin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Hanovra la Berlin

Bilete ieftine de autobuz de la Hanovra la Berlin
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Hanovra la Berlin.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Hanovra la Berlin, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Hanovra la Berlin.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Hanovra la Berlin

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 61,03 lei la 140,48 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 57% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Hanovra la Berlin

Cele mai ieftine bilete de autobuz Hanovra - Berlin pot fi găsite până la 80,92 lei dacă aveți noroc sau 94,54 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 117,42 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Berlin cu autobuzul

Când călătoriți la Berlin cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Hanovra la Berlin
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Hanovra la Berlin cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Hanovra la Berlin Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
17.5kg
Autobuz
18.75kg
Zbor
50.01kg
Mașină
40.01kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Hanovra la Berlin?
Un bilet de autobuz de la Hanovra la Berlin este de 116,78 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 78,08 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Hanovra la Berlin?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Hanovra la Berlin este de 78,08 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Hanovra și Berlin cu autobuz?
Distanța între Hanovra și Berlin este de 250,06 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Hanovra și Berlin?
Călătoria de la Hanovra la Berlin durează în medie 3 ore 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 0 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Hanovra la Berlin?
Ruta de la Hanovra la Berlin are în medie 45 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Hanovra la Berlin?
Primul autobuz de la Hanovra la Berlin pleacă la orele 02:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Hanovra la Berlin?
Ultimul autobuz de la Hanovra la Berlin pleacă la orele 23:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Hanovra la Berlin?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 78,08 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Hanovra la Berlin?
Există în medie 45 de la Hanovra pentru a merge la Berlin.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Hanovra și Berlin?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Hanovra și Berlin este 3 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Hanovra la Berlin?
Da, există un autobuz direct între Hanovra și Berlin.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Hanovra la Berlin?
Călătoria cu autobuz de la Hanovra la Berlin creează 18.75kg emisii de CO2.

Treceți local de la Hanovra

Rute populare

Escapade de weekend de la Hanovra

Rute internaționale din Hanovra și zonele din apropiere

Alte destinații de la Hanovra

Principalele rute spre Berlin

Rute asemănătoare

Alte rute populare