Autobuz Stralsund - Berlin preturi de la 70,75 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 70,75 lei
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Stralsund la Berlin cu autobuzul

Călătoria de la Stralsund la Berlin cu autobuzul este de 199,87 km și durează 3 ore 45 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 11:05 și ultima la 11:05. Este posibil să călătoriți de la Stralsund la Berlin cu autobuz pentru doar 70,75 lei sau până la 98,66 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 70,75 lei.

Cel mai mic pret70,75 lei
Durata călătoriei3 ore 45 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret70,75 lei
Cel mai mare preț98,66 lei
Prima Plecare11:05
Ultima Plecare11:05
Distanţă199,87 km
PlecareStralsund
SosireBerlin
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Stralsund la Berlin

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Stralsund la Berlin cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Stralsund la Berlin? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Stralsund la Berlin cu autobuzul?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Stralsund la Berlin costă 70,75 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 84,49 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Stralsund la Berlin.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Stralsund la Berlin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Stralsund la Berlin. În medie, însă, veți plăti în jur de 84,49 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la Stralsund la Berlin cu autobuzul?

Distanța dintre Stralsund și Berlin este aproximativ 199,87 km. În general, va dura în jur de 3 ore 45 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Stralsund la Berlin, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Stralsund și Berlin vor termina călătoria în 3 ore 35 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 3 ore 45 min. pentru a parcurge 199,87 km între Stralsund și Berlin.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Stralsund la Berlin?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Stralsund la Berlin la 11:05. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 11:05. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima plecare a serii de la Stralsund la Berlin este la 11:05, în timp ce ultima călătorie pornește la 11:05. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Stralsund și Berlin. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Stralsund la Berlin?

Veți putea pleca din Stralsund folosind stații precum Stralsund Ruegendamm,Stralsund. Acestea vă conectează cu stații care includ Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin - Spandau,Berlin Hbf (tief),Berlin Friedrichstraße,Berlin, Alexanderplatz,Berlin, Ostbahnhof,Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin, ZOB,Berlin Ostkreuz station,Berlin Zoologischer Garten (S) din Berlin. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Stralsund, fie în Berlin, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Stralsund la Berlin au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Stralsund la Berlin folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 4 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Stralsund la Berlin folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Stralsund la Berlin în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Stralsund la Berlin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Stralsund la Berlin

Bilete ieftine de autobuz de la Stralsund la Berlin
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Stralsund la Berlin.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Stralsund la Berlin, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Stralsund la Berlin.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Stralsund la Berlin

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Stralsund la Berlin

Cele mai ieftine bilete de autobuz Stralsund - Berlin pot fi găsite până la 56,14 lei dacă aveți noroc sau 96,98 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 124,02 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Berlin cu autobuzul

Când călătoriți la Berlin cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Stralsund la Berlin
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Stralsund la Berlin cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Stralsund la Berlin Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
13.99kg
Autobuz
14.99kg
Zbor
39.97kg
Mașină
31.98kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Stralsund la Berlin?
Un bilet de autobuz de la Stralsund la Berlin este de 84,49 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 70,75 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Stralsund la Berlin?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Stralsund la Berlin este de 70,75 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Stralsund și Berlin cu autobuz?
Distanța între Stralsund și Berlin este de 199,87 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Stralsund și Berlin?
Călătoria de la Stralsund la Berlin durează în medie 3 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 35 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Stralsund la Berlin?
Ruta de la Stralsund la Berlin are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Stralsund la Berlin?
Primul autobuz de la Stralsund la Berlin pleacă la orele 11:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Stralsund la Berlin?
Ultimul autobuz de la Stralsund la Berlin pleacă la orele 11:05. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Stralsund la Berlin?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 70,75 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Stralsund la Berlin?
Există în medie 4 de la Stralsund pentru a merge la Berlin.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Stralsund și Berlin?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Stralsund și Berlin este 3 ore 35 min..
Există un autobuz direct de la Stralsund la Berlin?
Da, există un autobuz direct între Stralsund și Berlin.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Stralsund la Berlin?
Călătoria cu autobuz de la Stralsund la Berlin creează 14.99kg emisii de CO2.