Autobuz Milano - Ivrea preturi de la 40,07 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
40,07 lei

Milano la Ivrea cu autobuzul

Călătoria de la Milano la Ivrea cu autobuzul este de 102,54 km și durează 1 oră 8 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:00 și ultima la 14:14. Este posibil să călătoriți de la Milano la Ivrea cu autobuz pentru doar 40,07 lei sau până la 44,47 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 40,07 lei.

Cel mai mic pret40,07 lei
Durata călătoriei1 oră 8 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret40,07 lei
Cel mai mare preț44,47 lei
Prima Plecare06:00
Ultima Plecare14:14
Distanţă102,54 km
PlecareMilano
SosireIvrea
TransportatoriAutrostrasdale

Autobuz Bilete de la Milan la Ivrea

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Ajungeți de la Milano la Ivrea cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Milano la Ivrea? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Milano la Ivrea?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Milano la Ivrea costă 40,07 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 42,27 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Milano la Ivrea.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Milano la Ivrea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Milano la Ivrea. În medie, însă, veți plăti în jur de 42,27 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează călătoria de la Milano la Ivrea cu autobuzul?

Cu o distanță de 102,54 km între Milano și Ivrea, de obicei va dura 1 oră 8 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 1 oră 8 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre Milano și Ivrea este în jur de 102,54 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 8 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Milano și Ivrea durează 0 ore 59 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Milano la Ivrea?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Milano la Ivrea, care de obicei este la 06:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 14:14. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. În general, prima plecare a serii din Milano va fi la 06:00, iar ultima plecare va fi la 14:14. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Milano la Ivrea se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Milano la Ivrea?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Milano și Ivrea. Vă puteți începe călătoria în Milano la stații precum Milan Rogoredo,MILANO,Milano, Sesto San Giovanni,Milano, Lampugnano,Milano, Lambrate,Milan Bergamo Airport (BGY),Milan - San Donato,Rho - Fiera Milano,Milan Linate Airport (LIN),Milan (Malpensa Aeroporto Terminal 1),Milano Centrale,Milano Cadorna,Milano - Porta Garibaldi. Acestea se leagă de stații care includ Ivrea Railway staion din Ivrea. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Milano la Ivrea.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Milano la Ivrea?

Ruta de la Milano la Ivrea este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Milano de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Milano la Ivrea, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 8 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Milano la Ivrea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Milan la Ivrea

Bilete ieftine de autobuz de la Milano la Ivrea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Milano la Ivrea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Milano la Ivrea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Milano la Ivrea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Milan la Ivrea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Milano la Ivrea

Cele mai ieftine bilete de autobuz Milano - Ivrea pot fi găsite până la 87,22 lei dacă aveți noroc sau 99,20 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 120,74 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ivrea cu autobuzul

Când călătoriți la Ivrea cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Autrostrasdale de la Milano la Ivrea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Milano la Ivrea cu bus.
Facilităţi Autrostrasdale
air_con Aer condiționat check

Milano la Ivrea Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
7.18kg
Autobuz
7.69kg
Zbor
20.51kg
Mașină
16.41kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Milano la Ivrea?
Un bilet de autobuz de la Milano la Ivrea este de 42,27 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 40,07 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Milano la Ivrea?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Milano la Ivrea este de 40,07 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Milano și Ivrea cu autobuz?
Distanța între Milano și Ivrea este de 102,54 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Milano și Ivrea?
Călătoria de la Milano la Ivrea durează în medie 1 oră 8 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 59 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Milano la Ivrea?
Ruta de la Milano la Ivrea are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Milano la Ivrea?
Primul autobuz de la Milano la Ivrea pleacă la orele 06:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Milano la Ivrea?
Ultimul autobuz de la Milano la Ivrea pleacă la orele 14:14. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Milano la Ivrea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 40,07 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Milano la Ivrea?
Există în medie 8 de la Milano pentru a merge la Ivrea.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Milano și Ivrea?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Milano și Ivrea este 0 ore 59 min..
Există un autobuz direct de la Milano la Ivrea?
Da, există un autobuz direct între Milano și Ivrea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Milano la Ivrea?
Călătoria cu autobuz de la Milano la Ivrea creează 7.69kg emisii de CO2.

Treceți local de la Milano

Rute populare

Escapade de weekend de la Milano

Rute internaționale din Milano și zonele din apropiere

Alte destinații de la Milano

Rute asemănătoare

Alte rute populare