Tren Budapesta - Viena prețuri de la 43,98 lei

Începe de la
43,98 lei

Budapesta la Viena de la tren

Călătoria de la Budapesta la Viena de la tren este de 214,39 km și durează 2 ore 40 min.. Există 19 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:10 și ultima la 14:58. Este posibil să călătoriți de la Budapesta la Viena cu tren pentru doar 43,98 lei sau până la 257,51 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 43,98 lei.

Cel mai mic pret43,98 lei
Durata călătoriei2 ore 40 min.
Conexiune pe zi19
Cel mai mic pret43,98 lei
Cel mai mare preț257,51 lei
Prima Plecare05:10
Ultima Plecare14:58
Distanţă214,39 km
PlecareBudapesta
SosireViena
TransportatoriRailjet, ÖBBDetalii

Tren Bilete de la Budapest la Vienna

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria de la Budapesta la Viena cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Budapesta la Viena? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Budapesta la Viena, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Budapesta la Viena?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Budapesta la Viena. Însă în medie veți plăti în jur de 116,83 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 43,98 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Budapesta la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Budapesta la Viena variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 116,83 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Budapesta la Viena cu trenul?

Călătoria între Budapesta și Viena cu trenul este aproximativ 214,39 km. Vă va lua cam 2 ore 40 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Budapesta la Viena, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Budapesta și Viena vor termina călătoria în 2 ore 23 min.. În medie, vă va lua cam 2 ore 40 min. pentru a parcurge 214,39 km între Budapesta și Viena.

La ce oră sunt plecările de la Budapesta la Viena?

În general, prima plecare a zilei din Budapesta va fi la 05:10, iar ultima plecare va fi la 14:58. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Budapesta la Viena se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Budapesta la Viena la 05:10. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 14:58. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Budapesta la Viena cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Budapesta de la următoarele stații: . Sosind la Viena, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Viena.

Câte călătorii de la Budapesta la Viena au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Budapesta la Viena folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 19 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Budapesta la Viena folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 15 legături directe de la Budapesta la Viena în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 4 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Budapesta la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Budapest la Vienna

Bilete ieftine de tren de la Budapesta la Viena
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Budapesta la Viena.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Budapesta la Viena, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Budapesta la Viena.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Budapest la Vienna

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 67,48 lei la 83,85 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 20% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Budapesta la Viena

Cele mai ieftine bilete de tren Budapesta - Viena pot fi găsite până la 49,30 lei dacă aveți noroc sau 59,81 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 81,70 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Viena cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Viena, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

ÖBB înseamnă Österreichische Bundesbahnen, care este Căile Ferate Federale Austriece. ÖBB operează servicii de tren de pasageri în toată Austria și nu numai, cu conexiuni către țări învecinate, cum ar fi Germania, Elveția, Italia și Republica Cehă. ÖBB este cunoscut pentru serviciile sale de înaltă calitate, trenurile moderne și o rețea feroviară extinsă.

ÖBB Railjet este un serviciu de trenuri de mare viteză operat de Căile Ferate Federale Austriace (ÖBB). Conectează marile orașe austriece cu locații din Ungaria, Germania, Elveția și Republica Cehă. Super Sparpreis, Sparpreis și Flexpreis sunt opțiuni tarifare care determină flexibilitatea biletului și costurile asociate, iar Standard, First și Business sunt nivelurile de servicii și confort oferite în tren.

RegioJet este o companie feroviară privată care operează în mai multe țări europene, inclusiv Republica Cehă, Slovacia, Polonia și Austria. Compania a fost fondată în 2009 și a început să funcționeze în Republica Cehă în 2011. RegioJet oferă diverse tipuri de servicii de tren, inclusiv trenuri de lungă distanță, trenuri regionale și autobuze.

Regional Express (Rex) este o companie aeriană australiană care operează zboruri regionale programate către peste 60 de destinații din Australia. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are sediul în Mascot, New South Wales. Rex operează o flotă de peste 60 de aeronave, inclusiv turbopropulsoare Saab 340 și avioane Boeing 737-800NG. Principalul accent al companiei aeriene este furnizarea de călătorii aeriene la prețuri accesibile comunităților regionale, cu un accent puternic pe siguranță, fiabilitate și servicii pentru clienți. Rex oferă, de asemenea, un program de călători frecvent, Rex Business Flyer și are parteneriate cu alte companii aeriene, cum ar fi Qantas și Virgin Australia.

Tipuri de bilete și facilități de la Budapesta la Viena

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Railjet și RegioJet atunci când călătoriți de la Budapesta la Viena.

Economy Class

Clasa Economy oferă locuri în plan deschis, cu prize și suport pentru bagaje.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Prima clasă are scaune înclinate din piele, mese, prize și opțiunea de a comanda mâncare și băuturi.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Class

Clasa business oferă locuri și mai confortabile, o băutură de bun venit din partea casei și posibilitatea de a comanda mâncare și băuturi din meniul restaurantului, dar este disponibilă numai pe anumite rute și pentru o taxă suplimentară.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Low cost

Low cost este cea mai accesibilă opțiune pentru cei care doresc să călătorească fără alte facilități suplimentare. Cu toate acestea, pasagerii se pot bucura în continuare de Wi-Fi gratuit și de o călătorie liniștită.
wifi Wifi
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletul standard oferă un echilibru între accesibilitate și confort. Pasagerii se pot aștepta la scaune de pluș și la Wi-Fi gratuit, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru călătorii atenți la buget.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Relax

Pasagerii care doresc să călătorească în lux pot opta pentru biletul Relax, care oferă scaune spațioase din piele și o atmosferă relaxantă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se relaxeze în timpul călătoriei lor.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business

Biletul de afaceri garantează intimitate și confort, cu servicii prioritare și personal de la bord. Aceasta este o alegere ideală pentru cei care doresc o călătorie fără întreruperi și fără stres.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Indiferent de clasă, așteptați-vă la facilități confortabile, inclusiv WiFi gratuit.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Railjet are zone de liniște pentru o călătorie liniștită. Pentru confortul tuturor, vă rugăm să păstrați tăcerea în aceste zone pentru clasa I și a II-a.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun este echipat cu o priză, potrivită și pentru încărcarea bateriilor din scaunul cu rotile.
luggage Bagaje open icon close icon
Când călătoriți cu Railjet, nu sunteți restricționat de o anumită limită de bagaje. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că bagajele dvs. se potrivesc în raftul de deasupra capului sau în spațiile pentru bagaje desemnate prevăzute în tren.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Spații pentru scaune cu rotile sunt prezente pe trenurile Regiojet.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Bucurați-vă de o varietate de gustări și băuturi la bord. Verificați aplicația Regiojet pentru meniul complet. Fiecare pasager primește o sticlă de apă gratuită, iar dacă sunteți în Clasa Relax sau Business, bucurați-vă de o cafea italiană sau un ceai de mentă din partea casei.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile Railjet sunt echipate cu aer condiționat pentru confortul dumneavoastră.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Puteți în majoritatea trenurilor ÖBB cu un bilet special de bicicletă, care reprezintă 10% dintr-un bilet obișnuit sau cel puțin 2 EUR pentru clasa a doua. Alocațiile pentru bicicletele Railjet variază, așa că verificați orarul acestora. O bicicletă de persoană, iar dacă este o bicicletă electrică, asigurați-vă că bateria este încărcată, deoarece încărcarea la bord nu este disponibilă. Pentru confort în Austria, există un serviciu din ușă în ușă pentru transportul bicicletelor.
wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat cu WiFi gratuit la bord. Utilizați aplicația Regiojet sau ecranele din trenurile mai noi pentru divertisment.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Pasagerii din clasa business pot beneficia de un compartiment linistit pentru o calatorie linistita.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun este echipat cu propria priză.
luggage Bagaje open icon close icon
Simțiți-vă liber să aduceți cu voi bagaje care sunt ușor de încărcat. Dacă gențile tale nu încap sub sau deasupra scaunului tău, nu-ți face griji! Echipajul este aici pentru a ajuta la găsirea unui loc care să nu-i împiedice pe alții. Atenție, asigurați-vă că niciunul dintre articolele dvs. nu este periculos pentru siguranța tuturor.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile Regiojet au spații destinate utilizatorilor de scaune rulante.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
La bord, un meniu divers de băuturi și gustări este accesibil prin aplicația Regiojet. Toți pasagerii primesc o sticlă de apă gratuită, în timp ce cei din Clasa Relax sau Business primesc o cafea italiană sau un ceai de mentă gratuit.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Toate autocarele sunt dotate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
RegioJet permite transportul de biciclete, scutere mici și cărucioare în trenurile lor cu rezervare și restricții prealabile. Bicicletele și trotinetele mici trebuie așezate pe rafturi sau în compartimente rezervate, în timp ce cărucioarele care nu pot fi pliate pot fi transportate la începutul sau la sfârșitul garniturii sau în locuri special rezervate. Cu toate acestea, echipajul poate refuza transportul din motive de siguranță sau de spațiu.
Servicii la bord Railjet, ÖBB și RegioJet de la Budapesta la Viena
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Budapesta la Viena cu train.
Facilităţi Railjet ÖBB RegioJet DB - Regional Express EuroCity
quiet_zone Zona de liniste check check check check check
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Prize check check check check check
luggage Bagaje check check check cross check
accessibility Accesibilitate check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check
air_con Aer condiționat check check check check check
bicycle Bicicleta check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check cross check check

Budapesta la Viena Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
15.01kg
Autobuz
16.08kg
Zbor
42.88kg
Mașină
34.3kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Budapesta la Viena cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Budapesta și Viena sunt 15.01kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Budapesta și Viena? Luând trenul între Budapesta și Viena veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 27.87kg față de un zbor, 1.07kg față de autobuz și 19.29kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Budapesta la Viena?
Un bilet de tren de la Budapesta la Viena este de 116,83 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 43,98 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Budapesta la Viena?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Budapesta la Viena este de 43,98 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Budapesta și Viena cu tren?
Distanța între Budapesta și Viena este de 214,39 km.
Cât durează călătoria cu tren între Budapesta și Viena?
Călătoria de la Budapesta la Viena durează în medie 2 ore 40 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 23 min..
Ce companii operează de la Budapesta la Viena?
Ruta Budapesta - Viena este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Railjet, ÖBB, ÖBB - Railjet Xpress, RegioJet, DB - Regional Express și EuroCity ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Budapesta la Viena?
Ruta de la Budapesta la Viena are în medie 19 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Budapesta la Viena?
Primul tren de la Budapesta la Viena pleacă la orele 05:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Budapesta la Viena?
Ultimul tren de la Budapesta la Viena pleacă la orele 14:58. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Budapesta la Viena?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 43,98 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Budapesta la Viena?
Există stații 8 de la care puteți pleca de la Budapesta pentru a merge la Viena. Puteți merge de la Budapest Airport, Budapest-Deli pu, Budapest Nyugati pályaudvar, Budapest Clark Ádám Tér, Budapest Deli, Budapest Népliget, Keleti Pályaudvar și Budapest-Kelenföld și puteți ajunge la Wien Hütteldorf, Wien Praterstern, Wien Mitte, Wien Westbahnhof, Wien Matzleinsdorfer Platz, Wien Hauptbahnhof, Wien Quartier Belvedere, Wien Meidling și Vienna Erdberg.
Câte conexiuni directe merg de la Budapesta la Viena?
Există în medie 15 de la Budapesta pentru a merge la Viena.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Budapesta și Viena?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Budapesta și Viena este 2 ore 23 min..
Există un tren direct de la Budapesta la Viena?
Da, există un tren direct între Budapesta și Viena.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Budapesta la Viena?
Călătoria cu tren de la Budapesta la Viena creează 15.01kg emisii de CO2.

Treceți local de la Budapesta

Rute populare

Escapade de weekend de la Budapesta

Rute internaționale din Budapesta și zonele din apropiere

Alte destinații de la Budapesta

Principalele rute spre Viena

Rute asemănătoare

Alte rute populare