Tren Budapesta - Viena prețuri de la 43,98 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 53,26 lei
Mâine 58,15 lei
2 zile 58,15 lei
3 zile 67,92 lei

Budapesta la Viena cu trenul

Călătoria de la Budapesta la Viena cu trenul este de 214,39 km și durează 2 ore 34 min.. Există 22 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:10 și ultima la 18:58. Este posibil să călătoriți de la Budapesta la Viena cu tren pentru doar 43,98 lei sau până la 256,53 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 43,98 lei.

Cel mai mic pret43,98 lei
Durata călătoriei2 ore 34 min.
Conexiune pe zi22
Cel mai mic pret43,98 lei
Cel mai mare preț256,53 lei
Prima Plecare05:10
Ultima Plecare18:58
Distanţă214,39 km
PlecareBudapesta
SosireViena
TransportatoriÖBB - Railjet Xpress, ÖBBDetalii

Tren Bilete de la Budapest la Vienna

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria de la Budapesta la Viena cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Budapesta la Viena? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Budapesta la Viena, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Budapesta la Viena?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Budapesta la Viena. Însă în medie veți plăti în jur de 89,62 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 43,98 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Budapesta la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Budapesta la Viena variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 89,62 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Budapesta la Viena cu trenul?

Călătoria între Budapesta și Viena cu trenul este aproximativ 214,39 km. Vă va lua cam 2 ore 34 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Budapesta la Viena, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Budapesta și Viena vor termina călătoria în 2 ore 23 min.. În medie, vă va lua cam 2 ore 34 min. pentru a parcurge 214,39 km între Budapesta și Viena.

La ce oră sunt plecările de la Budapesta la Viena?

În general, prima plecare a zilei din Budapesta va fi la 05:10, iar ultima plecare va fi la 18:58. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Budapesta la Viena se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Budapesta la Viena la 05:10. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 18:58. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Budapesta la Viena cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Budapesta de la următoarele stații: Budapest Keleti Pu,Budapest Kelenfold,Budapest Deli,Budapest Airport (BUD),Budapest, Déli Pályaudvar,Budapeszt,Budapest Népliget M,BUDAPEST - Nyugati. Sosind la Viena, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Wien Meidling (wlb),Wien, Hütteldorf,Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien Mitte,Vienna Erdberg (VIB),Wien, Hauptbahnhof,Wien Westbahnhof (U3),Wien Praterstern (U2),Wien Quartier Belvedere. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Viena.

Câte călătorii de la Budapesta la Viena au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Budapesta la Viena folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 22 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Budapesta la Viena folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 21 legături directe de la Budapesta la Viena în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Budapesta la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Budapest la Vienna

Bilete ieftine de tren de la Budapesta la Viena
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Budapesta la Viena.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Budapesta la Viena, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Budapesta la Viena.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Budapest la Vienna

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 58,10 lei la 73,78 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 21% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Budapesta la Viena

Cele mai ieftine bilete de tren Budapesta - Viena pot fi găsite până la 49,50 lei dacă aveți noroc sau 65,58 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 86,98 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Viena cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Viena, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Trenurile Eurocity (EC) sunt concepute special pentru călătorii pe distanțe scurte și lungi, conectând marile orașe din diferite țări europene, ca parte a serviciilor feroviare internaționale extinse. Trenurile Eurocity (EC) sunt operate de o serie de companii naționale de căi ferate din întreaga Europă, inclusiv Deutsche Bahn (Germania), SNCF (Franța), Trenitalia (Italia), SBB (Elveția) și ÖBB (Austria). Serviciul Eurocity (EC) oferă programe regulate și conexiuni convenabile între orașe importante precum Paris, Berlin, Milano și Viena.

ÖBB înseamnă Österreichische Bundesbahnen, care este Căile Ferate Federale Austriece. ÖBB operează servicii de tren de pasageri în toată Austria și nu numai, cu conexiuni către țări învecinate, cum ar fi Germania, Elveția, Italia și Republica Cehă. ÖBB este cunoscut pentru serviciile sale de înaltă calitate, trenurile moderne și o rețea feroviară extinsă.

Tipuri de bilete și facilități de la Budapesta la Viena

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de EuroCity atunci când călătoriți de la Budapesta la Viena.

Second Class

Cu trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn, un bilet de clasa a doua vă garantează o călătorie mai accesibilă. Pe tot parcursul călătoriei, puteți accesa facilități de bază, cum ar fi prize electrice, aer condiționat și un cărucior de bar.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de călătorie într-un loc mai liniștit, cu servicii suplimentare, cum ar fi scaune reglabile, mai mult spațiu pentru picioare, serviciu de catering și selecție de locuri, puteți opta pentru biletele de primă clasă în trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile EC, luați masa la restaurantul de la bord sau luați o gusătură rapidă de la bistro. Pasagerii din clasa I primesc mese gratuite la locul lor. DB oferă opțiuni alimentare diverse, din surse locale, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile DB EC au vagoane recent actualizate, echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn adaugă treptat WiFi gratuit în trenurile EC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile DB Eurocity, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate ajută la îmbarcare, debarcare și tranziții cu trenul. În plus, personalul este pregătit să răspundă oricăror întrebări sau să ofere asistență pentru a asigura o călătorie fără probleme.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile DB ale EC se laudă acum cu vagoane modernizate cu aer condiționat.
Servicii la bord ÖBB, EuroCity și RegioJet de la Budapesta la Viena
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Budapesta la Viena cu train.
Facilităţi ÖBB EuroCity RegioJet
quiet_zone Zona de liniste check check check
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check check check
accessibility Accesibilitate check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check cross

Budapesta la Viena Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
15.01kg
Autobuz
16.08kg
Zbor
42.88kg
Mașină
34.3kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Budapesta la Viena cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Budapesta și Viena sunt 15.01kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Budapesta și Viena? Luând trenul între Budapesta și Viena veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 27.87kg față de un zbor, 1.07kg față de autobuz și 19.29kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Budapesta la Viena?
Un bilet de tren de la Budapesta la Viena este de 89,62 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 43,98 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Budapesta la Viena?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Budapesta la Viena este de 43,98 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Budapesta și Viena cu tren?
Distanța între Budapesta și Viena este de 214,39 km.
Cât durează călătoria cu tren între Budapesta și Viena?
Călătoria de la Budapesta la Viena durează în medie 2 ore 34 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 23 min..
Ce companii operează de la Budapesta la Viena?
Ruta Budapesta - Viena este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, ÖBB - Railjet Xpress, ÖBB, EuroCity și RegioJet ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Budapesta la Viena?
Ruta de la Budapesta la Viena are în medie 22 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Budapesta la Viena?
Primul tren de la Budapesta la Viena pleacă la orele 05:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Budapesta la Viena?
Ultimul tren de la Budapesta la Viena pleacă la orele 18:58. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Budapesta la Viena?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 43,98 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Budapesta la Viena?
Există în medie 21 de la Budapesta pentru a merge la Viena.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Budapesta și Viena?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Budapesta și Viena este 2 ore 23 min..
Există un tren direct de la Budapesta la Viena?
Da, există un tren direct între Budapesta și Viena.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Budapesta la Viena?
Călătoria cu tren de la Budapesta la Viena creează 15.01kg emisii de CO2.

Treceți local de la Budapesta

Rute populare

Escapade de weekend de la Budapesta

Rute internaționale din Budapesta și zonele din apropiere

Alte destinații de la Budapesta

Principalele rute spre Viena

Rute asemănătoare

Alte rute populare