Tren Villach - Viena prețuri de la 97,24 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
97,24 lei

Villach la Viena cu trenul

Călătoria de la Villach la Viena cu trenul este de 259,95 km și durează 6 ore 3 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:45 și ultima la 13:15. Este posibil să călătoriți de la Villach la Viena cu tren pentru doar 97,24 lei sau până la 365,99 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 97,24 lei.

Cel mai mic pret97,24 lei
Durata călătoriei6 ore 3 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret97,24 lei
Cel mai mare preț365,99 lei
Prima Plecare00:45
Ultima Plecare13:15
Distanţă259,95 km
PlecareVillach
SosireViena
TransportatoriRailjet, DB - Intercity

Tren Bilete de la Villach la Vienna

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria dvs. de la Villach la Viena cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Villach la Viena? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Villach la Viena?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Villach la Viena costă 97,24 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 220,23 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Villach la Viena.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Villach la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Villach la Viena variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 220,23 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează călătoria de la Villach la Viena cu trenul?

Cu o distanță de 259,95 km între Villach și Viena, de obicei va dura 6 ore 3 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 6 ore 3 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre Villach și Viena este în jur de 259,95 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 6 ore 3 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Villach și Viena durează 4 ore 4 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Villach laViena?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Villach de la următoarele stații: Villach HBF,Villach St.Ruprecht Bahnhof,Villach, Westbahnhof. Sosind la Viena, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Wien Westbahnhof (U3),Vienna Erdberg (VIB),Wien Meidling (wlb),Wien Mitte,Wien, Hauptbahnhof,Wien, Hütteldorf,Wien Praterstern (U2),Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien Quartier Belvedere. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Viena.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Villach spre Viena?

În medie, sunt 7 plecări zilnice de la Villach la Viena. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 7 plecări de la Villach care merg direct la Viena. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Villach la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Villach la Vienna

Bilete ieftine de tren de la Villach la Viena
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Villach la Viena.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Villach la Viena, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Villach la Viena.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Villach la Vienna

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Viena cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Viena, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

ÖBB Railjet este un serviciu de trenuri de mare viteză operat de Căile Ferate Federale Austriace (ÖBB). Conectează marile orașe austriece cu locații din Ungaria, Germania, Elveția și Republica Cehă. Super Sparpreis, Sparpreis și Flexpreis sunt opțiuni tarifare care determină flexibilitatea biletului și costurile asociate, iar Standard, First și Business sunt nivelurile de servicii și confort oferite în tren.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Villach la Viena

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Railjet și DB - Intercity atunci când călătoriți de la Villach la Viena.

Economy Class

Clasa Economy oferă locuri în plan deschis, cu prize și suport pentru bagaje.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Prima clasă are scaune înclinate din piele, mese, prize și opțiunea de a comanda mâncare și băuturi.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Class

Clasa business oferă locuri și mai confortabile, o băutură de bun venit din partea casei și posibilitatea de a comanda mâncare și băuturi din meniul restaurantului, dar este disponibilă numai pe anumite rute și pentru o taxă suplimentară.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Indiferent de clasă, așteptați-vă la facilități confortabile, inclusiv WiFi gratuit.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Railjet are zone de liniște pentru o călătorie liniștită. Pentru confortul tuturor, vă rugăm să păstrați tăcerea în aceste zone pentru clasa I și a II-a.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun este echipat cu o priză, potrivită și pentru încărcarea bateriilor din scaunul cu rotile.
luggage Bagaje open icon close icon
Când călătoriți cu Railjet, nu sunteți restricționat de o anumită limită de bagaje. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că bagajele dvs. se potrivesc în raftul de deasupra capului sau în spațiile pentru bagaje desemnate prevăzute în tren.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Spații pentru scaune cu rotile sunt prezente pe trenurile Regiojet.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Bucurați-vă de o varietate de gustări și băuturi la bord. Verificați aplicația Regiojet pentru meniul complet. Fiecare pasager primește o sticlă de apă gratuită, iar dacă sunteți în Clasa Relax sau Business, bucurați-vă de o cafea italiană sau un ceai de mentă din partea casei.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile Railjet sunt echipate cu aer condiționat pentru confortul dumneavoastră.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Puteți în majoritatea trenurilor ÖBB cu un bilet special de bicicletă, care reprezintă 10% dintr-un bilet obișnuit sau cel puțin 2 EUR pentru clasa a doua. Alocațiile pentru bicicletele Railjet variază, așa că verificați orarul acestora. O bicicletă de persoană, iar dacă este o bicicletă electrică, asigurați-vă că bateria este încărcată, deoarece încărcarea la bord nu este disponibilă. Pentru confort în Austria, există un serviciu din ușă în ușă pentru transportul bicicletelor.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord Railjet, DB - Intercity și Nightjet de la Villach la Viena
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Villach la Viena cu train.
Facilităţi Railjet DB - Intercity Nightjet
quiet_zone Zona de liniste check cross check
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check check check
accessibility Accesibilitate check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check cross check
bicycle Bicicleta check cross check
sleeper_couchette Vagon de dormit check cross check

Villach la Viena Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
18.2kg
Autobuz
19.5kg
Zbor
51.99kg
Mașină
41.59kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Villach la Viena cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Villach și Viena sunt 18.2kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Villach și Viena? Luând trenul între Villach și Viena veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 33.79kg față de un zbor, 1.3kg față de autobuz și 23.39kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Villach la Viena?
Un bilet de tren de la Villach la Viena este de 220,23 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 97,24 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Villach la Viena?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Villach la Viena este de 97,24 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Villach și Viena cu tren?
Distanța între Villach și Viena este de 259,95 km.
Cât durează călătoria cu tren între Villach și Viena?
Călătoria de la Villach la Viena durează în medie 6 ore 3 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 4 min..
Ce companii operează de la Villach la Viena?
Ruta Villach - Viena este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Railjet, DB - Intercity și Nightjet ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Villach la Viena?
Ruta de la Villach la Viena are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Villach la Viena?
Primul tren de la Villach la Viena pleacă la orele 00:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Villach la Viena?
Ultimul tren de la Villach la Viena pleacă la orele 13:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Villach la Viena?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 97,24 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Villach la Viena?
Există în medie 7 de la Villach pentru a merge la Viena.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Villach și Viena?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Villach și Viena este 4 ore 4 min..
Există un tren direct de la Villach la Viena?
Da, există un tren direct între Villach și Viena.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Villach la Viena?
Călătoria cu tren de la Villach la Viena creează 18.2kg emisii de CO2.

Treceți local de la Villach

Rute populare

Escapade de weekend de la Villach

Rute internaționale din Villach și zonele din apropiere

Alte destinații de la Villach

Principalele rute spre Viena

Rute asemănătoare

Alte rute populare