Tren Budapesta - Nyiregyhaza prețuri de la 42,22 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
42,22 lei

Budapesta la Nyiregyhaza cu trenul

Călătoria de la Budapesta la Nyiregyhaza cu trenul este de 206,8 km și durează 3 ore 36 min.. Există 24 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:50 și ultima la 16:20. Este posibil să călătoriți de la Budapesta la Nyiregyhaza cu tren pentru doar 42,22 lei sau până la 66,70 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 42,22 lei.

Cel mai mic pret42,22 lei
Durata călătoriei3 ore 36 min.
Conexiune pe zi24
Cel mai mic pret42,22 lei
Cel mai mare preț66,70 lei
Prima Plecare08:50
Ultima Plecare16:20
Distanţă206,8 km
PlecareBudapesta
SosireNyiregyhaza
TransportatoriMAV

Tren Bilete de la Budapest la Nyiregyhaza

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria de la Budapesta la Nyiregyhaza cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Budapesta la Nyiregyhaza. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Budapesta la Nyiregyhaza cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Budapesta la Nyiregyhaza vă va costa 47,15 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 42,22 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Budapesta la Nyiregyhaza. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 47,15 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Budapesta la Nyiregyhaza.

Cât durează călătoria de la Budapesta la Nyiregyhaza cu trenul?

Distanța dintre Budapesta și Nyiregyhaza este aproximativ 206,8 km. În general, va dura în jur de 3 ore 36 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Budapesta la Nyiregyhaza acoperă o distanță de 206,8 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 36 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 ore 7 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Budapesta la Nyiregyhaza făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Budapesta la Nyiregyhaza?

În general, prima plecare a zilei din Budapesta va fi la 08:50, iar ultima plecare va fi la 16:20. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Budapesta la Nyiregyhaza se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Budapesta la Nyiregyhaza la 08:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 16:20. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Budapesta la Nyiregyhaza?

Veți putea pleca din Budapesta folosind stații precum Budapest Airport (BUD),BUDAPEST - Nyugati,Budapest Deli,Budapeszt,Budapest Keleti Pu,Budapest, Déli Pályaudvar,Budapest Népliget M,Budapest Kelenfold. Acestea vă conectează cu stații care includ Nyiregyhaza din Nyiregyhaza. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Budapesta, fie în Nyiregyhaza, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Budapesta la Nyiregyhaza au loc în fiecare zi?

Ruta de la Budapesta la Nyiregyhaza este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Budapesta de 24 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Budapesta la Nyiregyhaza, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 8 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 16 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Budapesta la Nyiregyhaza. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Budapest la Nyiregyhaza

Bilete ieftine de tren de la Budapesta la Nyiregyhaza
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Budapesta la Nyiregyhaza.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Budapesta la Nyiregyhaza, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Budapesta la Nyiregyhaza.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Budapest la Nyiregyhaza

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 34,74 lei la 65,48 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 47% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Budapesta la Nyiregyhaza

Cele mai ieftine bilete de tren Budapesta - Nyiregyhaza pot fi găsite până la 26,97 lei dacă aveți noroc sau 30,39 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 43,15 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Nyiregyhaza cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Nyiregyhaza, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord MAV de la Budapesta la Nyiregyhaza
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Budapesta la Nyiregyhaza cu train.
Facilităţi MAV
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Budapesta la Nyiregyhaza Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
14.48kg
Autobuz
15.51kg
Zbor
41.36kg
Mașină
33.09kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Budapesta la Nyiregyhaza cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Budapesta și Nyiregyhaza sunt 14.48kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Budapesta și Nyiregyhaza? Luând trenul între Budapesta și Nyiregyhaza veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 26.88kg față de un zbor, 1.03kg față de autobuz și 18.61kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Budapesta la Nyiregyhaza?
Un bilet de tren de la Budapesta la Nyiregyhaza este de 47,15 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 42,22 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Budapesta la Nyiregyhaza?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Budapesta la Nyiregyhaza este de 42,22 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Budapesta și Nyiregyhaza cu tren?
Distanța între Budapesta și Nyiregyhaza este de 206,8 km.
Cât durează călătoria cu tren între Budapesta și Nyiregyhaza?
Călătoria de la Budapesta la Nyiregyhaza durează în medie 3 ore 36 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 7 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Budapesta la Nyiregyhaza?
Ruta de la Budapesta la Nyiregyhaza are în medie 24 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Budapesta la Nyiregyhaza?
Primul tren de la Budapesta la Nyiregyhaza pleacă la orele 08:50. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Budapesta la Nyiregyhaza?
Ultimul tren de la Budapesta la Nyiregyhaza pleacă la orele 16:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Budapesta la Nyiregyhaza?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 42,22 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Budapesta la Nyiregyhaza?
Există în medie 8 de la Budapesta pentru a merge la Nyiregyhaza.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Budapesta și Nyiregyhaza?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Budapesta și Nyiregyhaza este 3 ore 7 min..
Există un tren direct de la Budapesta la Nyiregyhaza?
Da, există un tren direct între Budapesta și Nyiregyhaza.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Budapesta la Nyiregyhaza?
Călătoria cu tren de la Budapesta la Nyiregyhaza creează 14.48kg emisii de CO2.

Treceți local de la Budapesta

Rute populare

Escapade de weekend de la Budapesta

Rute internaționale din Budapesta și zonele din apropiere

Alte destinații de la Budapesta

Principalele rute spre Nyiregyhaza

Rute asemănătoare

Alte rute populare