Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Giroc până la Baia Mare

Starting from
67 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Baia Mare

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Giroc la Baia Mare

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Giroc la Baia Mare. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Giroc la Baia Mare?

Prețurile biletelor de tren de la Giroc la Baia Mare variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Giroc la Baia Mare vor costa 67 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 81,37 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Giroc la Baia Mare transport tren

Cel mai bun preț 67 RON
Durata călătoriei 14 h 12 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare 07:44
Ultima plecare 19:31
Distanța 282 km
Plecare Giroc
Sosire Baia Mare
Transportatori Infofer, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
5
Transportatori
1
Prețul minim
67 RON
Prețul maxim
103,85 RON

Giroc - Baia Mare

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Giroc la Baia Mare cu trenul?

Călătoria între Giroc și Baia Mare este lungă de vreo 282 km și de obicei durează aproximativ 14 h 12 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 12 h 37 min. Dacă încercați să ajungeți de la Giroc la Baia Mare cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Giroc la Baia Mare?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Giroc la Baia Mare, care de obicei este la 07:44. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 19:31. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Giroc la Baia Mare?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Giroc de la următoarele stații: Semenic Hm și Giroc hc. Sosind la Baia Mare, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Baia Mare. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Baia Mare.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Giroc spre Baia Mare?

Veți putea să călătoriți de la Giroc la Baia Mare folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 5 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 6 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Giroc la Baia Mare folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Giroc la Baia Mare în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 5 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
199 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback