Tren Iaşi - Baia Mare prețuri de la 108,72 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Baia Mare cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Baia Mare cu trenul este de 307,66 km și durează 16 ore 12 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:05 și ultima la 19:06. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Baia Mare cu tren pentru doar 108,72 lei sau până la 216,76 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 108,72 lei.

Cel mai mic pret108,72 lei
Durata călătoriei16 ore 12 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret108,72 lei
Cel mai mare preț216,76 lei
Prima Plecare05:05
Ultima Plecare19:06
Distanţă307,66 km
PlecareIaşi
SosireBaia Mare
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Iași la Baia Mare

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Iaşi la Baia Mare cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Baia Mare. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Baia Mare?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Baia Mare vă va costa 147,08 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 108,72 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Baia Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Baia Mare variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 147,08 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Baia Mare cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Baia Mare cu trenul va dura, de obicei, 16 ore 12 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 307,66 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 16 ore 12 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Iaşi și Baia Mare este lungă de vreo 307,66 km și de obicei durează aproximativ 16 ore 12 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 12 ore 24 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Baia Mare cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Baia Mare?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 05:05. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 19:06. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Baia Mare. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Baia Mare, care de obicei este la 05:05. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 19:06. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Baia Mare?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași, Billa. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Baia Mare la următoarele stații: BAIA MARE. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Baia Mare. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Baia Mare?

Ruta de la Iaşi la Baia Mare este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 5 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Baia Mare, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Baia Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Baia Mare

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Baia Mare
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Baia Mare.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Baia Mare, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Baia Mare.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Baia Mare

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Baia Mare

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Baia Mare pot fi găsite până la 78,82 lei dacă aveți noroc sau 92,29 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 109,01 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Baia Mare cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Baia Mare, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Baia Mare
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Baia Mare cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Baia Mare Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
21.54kg
Autobuz
23.07kg
Zbor
61.53kg
Mașină
49.22kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Baia Mare cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Baia Mare sunt 21.54kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Baia Mare? Luând trenul între Iaşi și Baia Mare veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 39.99kg față de un zbor, 1.53kg față de autobuz și 27.68kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Baia Mare?
Un bilet de tren de la Iaşi la Baia Mare este de 147,08 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 108,72 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Baia Mare?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Baia Mare este de 108,72 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Baia Mare cu tren?
Distanța între Iaşi și Baia Mare este de 307,66 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Baia Mare?
Călătoria de la Iaşi la Baia Mare durează în medie 16 ore 12 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 12 ore 24 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Baia Mare?
Ruta de la Iaşi la Baia Mare are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Baia Mare?
Primul tren de la Iaşi la Baia Mare pleacă la orele 05:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Baia Mare?
Ultimul tren de la Iaşi la Baia Mare pleacă la orele 19:06. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Baia Mare?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 108,72 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Baia Mare?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Baia Mare este 12 ore 24 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Baia Mare?
Da, există un tren direct între Iaşi și Baia Mare.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Baia Mare?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Baia Mare creează 21.54kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Baia Mare

Rute asemănătoare

Alte rute populare