Tren Timişoara - Paris prețuri de la 604,93RON

Începe de la
604,93RON
Descoperă

Timişoara la Paris de la tren

Călătoria de la Timişoara la Paris de la tren este de 1.460,3 km și durează 21 h 53 min. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 17:40 și ultima la 17:41. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Paris cu tren pentru doar 604,93RON sau până la 893,23RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 604,93RON.

Cel mai bun preț 604,93RON
Durata călătoriei 21 h 53 min
Conexiune pe zi 1
Cel mai mic pret 604,93RON
Cel mai mare preț 893,23RON
Prima Plecare 17:40
Ultima Plecare 17:41
Distanţă 1.460,3 km
Plecare Timişoara
Sosire Paris
Transportatori SNCF

Tren Bilete de la Timişoara la Paris

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  24°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  Detalii
  24°
  Oct 03
  Detalii
  26°
  Oct 04
  Detalii
  26°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  24°
  Oct 08
  Detalii
  26°
  Oct 09
  Detalii
  28°
  Oct 10
  Detalii
  28°
  Oct 11
  Detalii
  27°
  Oct 12
  Detalii
  24°
  Oct 13
  Detalii
  21°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătoria de la Timişoara la Paris cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Paris? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Paris

 
Sep 29
Vineri
26°
Detalii
Detalii
Sep 30
Sâmbătă
24°
658,97RON
350,16RON
Oct 01
Duminică
22°
Detalii
Detalii
Oct 02
Luni
24°
Detalii
Detalii
Oct 03
Marți
26°
Detalii
167,94RON
Oct 04
Miercuri
26°
Detalii
Detalii
Oct 05
Joi
26°
Detalii
Detalii
Bilete ieftine de de la Timişoara la Paris
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Paris.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Paris, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Paris.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Paris

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Paris pot fi găsite până la 1.128RON dacă aveți noroc sau 1.409RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.703RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Paris cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Paris, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Société Nationale des Chemins de fer Français, sau SNCF, este numele Companiei Naționale a Căilor Ferate Franceze. Explorați frumusețea Franței cu transportul feroviar SNCF și alegeți între trei trenuri SNCF majore - TGV inOui, TER și INTERCITÉS - pentru călătorii pe rute naționale, regionale și locale, inclusiv trenuri de mare viteză care pleacă din gările din Paris. De asemenea, SNCF își propune să revoluționeze călătoriile durabile devenind primul operator neutru din lume din punct de vedere al emisiilor de carbon, oferind acest serviciu ecologic fără costuri suplimentare pasagerilor.

Servicii la bord SNCF de la Timişoara la Paris
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Paris cu tren.
Facilităţi SNCF
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Timişoara la Paris Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
7.5kg
Autobuz
49.7kg
Zbor
1,988.7kg
Mașină
191.8kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Paris cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Paris sunt 7.5kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Paris? Luând trenul între Timişoara și Paris veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 1,981.2kg față de un zbor, 42.2kg față de autobuz și 184.3kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Paris?
Un bilet de tren de la Timişoara la Paris este de 764,32RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 604,93RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Paris?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Paris este de 604,93RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Paris cu tren?
Distanța între Timişoara și Paris este de 1.460,3 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Paris?
Călătoria de la Timişoara la Paris durează în medie 22 h 5 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 21 h 53 min.
Ce companii operează de la Timişoara la Paris?
Ruta Timişoara - Paris este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, SNCF ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Paris?
Ruta de la Timişoara la Paris are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Paris?
Primul tren de la Timişoara la Paris pleacă la orele 17:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Paris?
Ultimul tren de la Timişoara la Paris pleacă la orele 17:41. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Paris?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 604,93RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Timişoara la Paris?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Timişoara pentru a merge la Paris. Puteți merge de la Timisoara Nord și puteți ajunge la Paris Gare De Lyon.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Paris?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Paris este 21 h 53 min.
Există un tren direct de la Timişoara la Paris?
Da, există un tren direct între Timişoara și Paris.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Paris?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Paris creează 7.5kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Timişoara

Escapade de weekend de la Timişoara

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Paris

Rute asemănătoare

Alte rute populare