Tren Karlsruhe - Zürich prețuri de la 10,75 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Karlsruhe la Zürich cu trenul

Călătoria de la Karlsruhe la Zürich cu trenul este de 182,75 km și durează 3 ore 32 min.. Există 71 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:37 și ultima la 23:22. Este posibil să călătoriți de la Karlsruhe la Zürich cu tren pentru doar 10,75 lei sau până la 517,47 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 10,75 lei.

Cel mai mic pret10,75 lei
Durata călătoriei3 ore 32 min.
Conexiune pe zi71
Cel mai mic pret10,75 lei
Cel mai mare preț517,47 lei
Prima Plecare00:37
Ultima Plecare23:22
Distanţă182,75 km
PlecareKarlsruhe
SosireZürich
TransportatoriEuroCity, TGV DuplexDetalii

Tren Bilete de la Karlsruhe la Zurich

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Karlsruhe la Zürich

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Karlsruhe la Zürich? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Karlsruhe la Zürich, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Karlsruhe la Zürich?

Când călătoriți de la Karlsruhe la Zürich, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 491,57 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 10,75 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Karlsruhe la Zürich. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Karlsruhe la Zürich. Însă în medie veți plăti în jur de 491,57 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează să ajung de la Karlsruhe la Zürich cu trenul?

Cu o distanță de 182,75 km între Karlsruhe și Zürich, de obicei va dura 3 ore 32 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 3 ore 32 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Karlsruhe la Zürich acoperă o distanță de 182,75 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 32 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 49 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Karlsruhe la Zürich făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Karlsruhe la Zürich?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Karlsruhe și Zürich. Vă puteți începe călătoria în Karlsruhe la stații precum Karlsruhe HBF,Grötzingen Nord, Karlsruhe,Durlach Gudrunstraße, Karlsruhe. Acestea se leagă de stații care includ Zurich Altstetten,Zürich Stadelhofen, Bahnhof,Zürich Enge, Bahnhof,Zürich HB SZU,Zurich Oerlikon din Zürich. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Karlsruhe la Zürich.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Karlsruhe la Zürich?

Dacă vreți să ajungeți de la Karlsruhe la Zürich, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 71 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 7 călătorii directe între Karlsruhe și Zürich. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 64 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Karlsruhe la Zürich. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Karlsruhe la Zurich

Bilete ieftine de tren de la Karlsruhe la Zürich
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Karlsruhe la Zürich.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Karlsruhe la Zürich, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Karlsruhe la Zürich.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Karlsruhe la Zurich

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Karlsruhe la Zürich

Cele mai ieftine bilete de tren Karlsruhe - Zürich pot fi găsite până la 74,32 lei dacă aveți noroc sau 235,11 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 500,36 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Zürich cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Zürich, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Trenurile Eurocity (EC) sunt concepute special pentru călătorii pe distanțe scurte și lungi, conectând marile orașe din diferite țări europene, ca parte a serviciilor feroviare internaționale extinse. Trenurile Eurocity (EC) sunt operate de o serie de companii naționale de căi ferate din întreaga Europă, inclusiv Deutsche Bahn (Germania), SNCF (Franța), Trenitalia (Italia), SBB (Elveția) și ÖBB (Austria). Serviciul Eurocity (EC) oferă programe regulate și conexiuni convenabile între orașe importante precum Paris, Berlin, Milano și Viena.

ÖBB înseamnă Österreichische Bundesbahnen, care este Căile Ferate Federale Austriece. ÖBB operează servicii de tren de pasageri în toată Austria și nu numai, cu conexiuni către țări învecinate, cum ar fi Germania, Elveția, Italia și Republica Cehă. ÖBB este cunoscut pentru serviciile sale de înaltă calitate, trenurile moderne și o rețea feroviară extinsă.

Căile Ferate Federale Elvețiene, sau SBB, este organizația feroviară a țării. În întreaga Elveție, SBB oferă servicii feroviare de pasageri cu conexiuni către țări precum Germania, Austria, Italia și Franța. SBB oferă o gamă largă de servicii feroviare, inclusiv trenuri de mare viteză, trenuri regionale și trenuri internaționale și oferă diferite clase de servicii, de la locuri standard la cabine de dormit de lux.

TGV Duplex este un tren de mare viteză operat de compania națională de căi ferate franceză, SNCF. Este un tren cu două etaje care poate atinge viteze de până la 320 km/h (200 mph) și este conceput pentru a transporta pasageri în călătorii pe distanțe lungi. Este, de asemenea, ecologic, cu niveluri de zgomot reduse și emisii de carbon mai mici în comparație cu alte moduri de transport. Acest tip de tren este inclus în serviciul TGV inOui.

TGV Lyria este un serviciu de trenuri de mare viteză care operează între Franța și Elveția. Este un joint venture între compania națională de căi ferate franceză SNCF și SBB, compania națională de căi ferate elvețiană. Trenurile TGV Lyria operează pe mai multe rute între marile orașe din Franța și Elveția, inclusiv Paris, Geneva, Zurich, Basel și Berna. Trenurile sunt cunoscute pentru viteza lor mare, unele rute ating viteze de până la 320 km/h (200 mph), făcându-le unul dintre cele mai rapide trenuri din Europa.

Express InterCity este un tip de serviciu de tren care operează în multe țări din întreaga lume. Este conceput pentru a oferi transport rapid și eficient între orașele mari, cu opriri limitate pe parcurs. Trenurile Express InterCity oferă de obicei facilități precum scaune confortabile, aer condiționat și servicii de mâncare și băuturi la bord. Ele pot avea, de asemenea, opțiuni de scaune la clasa întâi sau la clasa business pentru pasagerii care doresc un plus de confort și facilități. Trenurile Express InterCity sunt adesea o alegere populară pentru călătorii de afaceri, turiștii și navetiștii care trebuie să călătorească între orașe rapid și convenabil.

Regional Express (Rex) este o companie aeriană australiană care operează zboruri regionale programate către peste 60 de destinații din Australia. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are sediul în Mascot, New South Wales. Rex operează o flotă de peste 60 de aeronave, inclusiv turbopropulsoare Saab 340 și avioane Boeing 737-800NG. Principalul accent al companiei aeriene este furnizarea de călătorii aeriene la prețuri accesibile comunităților regionale, cu un accent puternic pe siguranță, fiabilitate și servicii pentru clienți. Rex oferă, de asemenea, un program de călători frecvent, Rex Business Flyer și are parteneriate cu alte companii aeriene, cum ar fi Qantas și Virgin Australia.

Servind nevoile de călătorie pe distanțe lungi ale Austriei, trenurile Intercity ale ÖBB completează serviciile Eurocity și Railjet. Acestea au atât mașini deschise, cât și cu compartimente cu aer condiționat și chiar și compartimente dedicate doamnelor. Rutele cheie includ de la Graz la Salzburg și de la Viena la Villach.

Interregio Express (IRE) este un serviciu de tren regional din Germania care operează pe linii neelectrificate. Serviciul este operat de Deutsche Bahn, compania națională de căi ferate din Germania. A fost introdus în 2001 pentru a oferi opțiuni de călătorie mai rapide și mai confortabile pentru pasagerii din zonele rurale. Trenurile IRE circulă de obicei între orașe și sate, oprindu-se în stații mai mici de-a lungul drumului.

Interregio (IR) este un tip de serviciu de tren expres din Europa care operează pe rute de distanță medie. Este un pas sub trenurile de mare viteză InterCity (IC) și deasupra trenurilor regionale. Ele sunt adesea folosite pentru navetă și călătorii de afaceri, precum și pentru călătorii de agrement. Trenurile Interregio sunt operate de diverse companii naționale de căi ferate din Europa, inclusiv Deutsche Bahn în Germania, ÖBB în Austria și SBB în Elveția.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Karlsruhe la Zürich

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de EuroCity, TGV Lyria și DB - InterCity Express (ICE) atunci când călătoriți de la Karlsruhe la Zürich.

Second Class

Cu trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn, un bilet de clasa a doua vă garantează o călătorie mai accesibilă. Pe tot parcursul călătoriei, puteți accesa facilități de bază, cum ar fi prize electrice, aer condiționat și un cărucior de bar.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de călătorie într-un loc mai liniștit, cu servicii suplimentare, cum ar fi scaune reglabile, mai mult spațiu pentru picioare, serviciu de catering și selecție de locuri, puteți opta pentru biletele de primă clasă în trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletul STANDARD oferă o experiență de călătorie la clasa a 2-a accesibilă, cu trei niveluri de flexibilitate de schimb și rambursare - totală, parțială și fără flexibilitate - pe toate rutele internaționale Franța - Elveția.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard 1ère

Biletul STANDARD 1ÈRE oferă o călătorie la clasa întâi, la un raport calitate-preț, cu flexibilitate și acces la toate trenurile, disponibile pe toate rutele internaționale dintre Franța și Elveția.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business 1ère

BUSINESS 1ÈRE se adresează pasagerilor care doresc o experiență de călătorie de lux, cu flexibilitate, facilități și servicii personalizate și este disponibil pe anumite rute în timpul săptămânii și la anumite ore duminica.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

În trenurile InterCity ale ÖBB, călătoria în clasa Economy vă oferă locuri spațioase, o priză pentru fiecare două locuri și spațiu amplu pentru bagaje, totul la un preț accesibil.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Dacă doriți să adăugați o notă de lux călătoriei dvs., alegeți biletul de clasă I în trenurile InterCity ale ÖBB. Pentru cei care apreciază confortul, bucurați-vă de prize la fiecare scaun reglabil și de spațiu suplimentar pentru picioare.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile EC, luați masa la restaurantul de la bord sau luați o gusătură rapidă de la bistro. Pasagerii din clasa I primesc mese gratuite la locul lor. DB oferă opțiuni alimentare diverse, din surse locale, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile DB EC au vagoane recent actualizate, echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn adaugă treptat WiFi gratuit în trenurile EC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile DB Eurocity, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate ajută la îmbarcare, debarcare și tranziții cu trenul. În plus, personalul este pregătit să răspundă oricăror întrebări sau să ofere asistență pentru a asigura o călătorie fără probleme.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile DB ale EC se laudă acum cu vagoane modernizate cu aer condiționat.
wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă la _WIFI_LYRIA pentru WiFi gratuit și accesați Portalul TGV Lyria prin browser.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
O mașină liniștită exclusivă pentru TGV Lyria BUSINESS 1ERE, perfectă pentru muncă concentrată sau relaxare.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate scaunele din ambele clase au prize cu 2 pini, 230 V pentru laptopuri și telefoane mobile.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile TGV Lyria, puteți aduce un bagaj de mână ușor de transportat și care se potrivește perfect în spațiile amenajate. Acest lucru asigură că toată lumea are loc pentru lucrurile lor și se poate bucura de o călătorie lină
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Vagoanele clasa I 1 sau 11 au 2 locuri pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Rezervați aceste locuri în avans sau un loc standard dacă sunt ocupate. Asistența la stație pentru depozitarea scaunelor cu rotile este disponibilă la cerere.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Pe trenurile TGV Lyria, alegeți între „Le Deli” disponibil în cafe-bar sau la locul dumneavoastră cu un bilet STANDARD și „La Table” pentru o masă franco-elvețiană cu un bilet BUSINESS 1ÈRE.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Vagurile sunt dotate cu aer condiționat, aer filtrat la fiecare trei minute și complet reîmprospătat la fiecare nouă minute.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pe trenurile TGV Lyria, sunteți binevenit să aduceți cu dvs. o varietate de articole. Acestea includ biciclete pliate (nu mai mult de 130 x 90 cm), cărucioare pentru copii, schiuri, trotinete pliabile (atât electrice, cât și manuale), surf și snowboard-uri, instrumente muzicale încapsulate și scaune cu rotile (manuale sau electrice) pentru cei cu probleme de mobilitate.
power_sockets Prize open icon close icon
Rămâneți încărcat cu o priză disponibilă pentru fiecare două locuri în tren.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile ICE, bucurați-vă de WiFi gratuit și accesați portalul ICE pentru filme, emisiuni TV, cărți audio, jocuri și materiale de lectură.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Căutați liniște pe ICE Frankfurt cu Autocarul 21 (clasa a doua) și Autocarul 28/29 (clasa I). Pe ICE 104/105 Basel, este Coach 31 (clasa a doua) și Coach 38/39 (clasa I).
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile ICE, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, schimbarea trenurilor sau alte întrebări, contactați Serviciul de mobilitate al DB. Personalul este întotdeauna gata să asiste și să asigure o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Cu ICE, alegeți între un meniu complet la restaurantul de la bord sau gustări rapide la bistro. Pentru pasagerii din clasa întâi, mâncarea și băuturile gratuite sunt servite direct la locul dvs. Meniul divers al DB, actualizat trimestrial, oferă opțiuni locale și vegetariene/vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile ICE nu oferă doar aer condiționat, ci și inovează cu sisteme ecologice care răcesc și încălzesc folosind agenți frigorifici naturali.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Deutsche Bahn, asigurați-vă că este dezasamblat și ambalat confortabil într-o cutie sau husă cu numele dvs. etichetat pe ea și îl puteți aduce la bord gratuit. De asemenea, ai voie un bagaj obișnuit și unul de mână. Doar asigurați-vă că bicicleta dvs. nu împiedică alți călători sau nu blochează culoarele. Notă: bicicletele speciale nu sunt permise, dar dacă sunteți un călător internațional, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile în orele de vârf.
wifi Wifi open icon close icon
Este posibil ca trenurile interurbane ÖBB să nu aibă întotdeauna WiFi sau un portal de divertisment
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Intercity nu are o zonă liniștită, dar oferă compartimente separate pentru femeile care călătoresc singure, mamele care alăptează și copiii mici.
luggage Bagaje open icon close icon
Puteți aduce bagaje gratuit în toate trenurile ÖBB Intercity. Doar asigurați-vă că se potrivește în zonele pentru bagaje și nu depășește 90 x 60 x 40 cm. Articole precum schiurile, instrumentele, scaunele cu rotile și cărucioarele sunt excepții.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile interurbane ÖBB au toalete accesibile. Există, de asemenea, spații destinate scaunelor cu rotile, adesea în clasa I. Utilizatorii de scaune cu rotile și însoțitorul lor pot sta în clasa întâi folosind bilete pentru clasa a doua și se pot bucura de serviciile disponibile.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Nu există niciun restaurant în trenurile ÖBB Intercity, dar nu ezitați să vă aduceți propriile gustări.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătorii se pot bucura de spații deschise cu aer condiționat sau pot alege scaune în compartiment.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Bicicletele pliabile pot circula gratuit cu trenurile ÖBB Intercity, atâta timp cât sunt în limitele de dimensiune. Pentru bicicletele obișnuite, cumpărați un bilet și rezervați spațiu în avans online. Atașați-vă rezervarea bicicletei în mod vizibil pentru verificarea biletelor
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord EuroCity, TGV Duplex și DB - InterCity Express (ICE) de la Karlsruhe la Zürich
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Karlsruhe la Zürich cu train.
Facilităţi EuroCity TGV Duplex DB - InterCity Express (ICE) DB - Regional Express TGV Lyria DB - Interregio Express (IRE) ÖBB - Interregio (IR) ÖBB DB - Intercity SBB DB - EuroCity Express (ECE)
quiet_zone Zona de liniste check check check check check check check check cross check check
wifi Wifi check check check check check check check check check check check
power_sockets Prize check check check check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check cross check check check check check check cross
accessibility Accesibilitate check check check check check check check check cross check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check check check check check check check
air_con Aer condiționat check check check check check check check check cross check check
bicycle Bicicleta check check check check check check check check cross check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check check check check check cross check check

Karlsruhe la Zürich Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
12.79kg
Autobuz
13.71kg
Zbor
36.55kg
Mașină
29.24kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Karlsruhe la Zürich cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Karlsruhe și Zürich sunt 12.79kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Karlsruhe și Zürich? Luând trenul între Karlsruhe și Zürich veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 23.76kg față de un zbor, 0.92kg față de autobuz și 16.45kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Karlsruhe la Zürich?
Un bilet de tren de la Karlsruhe la Zürich este de 491,57 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 10,75 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Karlsruhe la Zürich?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Karlsruhe la Zürich este de 10,75 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Karlsruhe și Zürich cu tren?
Distanța între Karlsruhe și Zürich este de 182,75 km.
Cât durează călătoria cu tren între Karlsruhe și Zürich?
Călătoria de la Karlsruhe la Zürich durează în medie 3 ore 32 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 49 min..
Ce companii operează de la Karlsruhe la Zürich?
Ruta Karlsruhe - Zürich este acoperită de 14 operator(i). Puteți găsi pe Virail, EuroCity, TGV Duplex, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express, ÖBB - InterCity Express (ICE), Go-Ahead Baden-Württemberg, TGV Lyria, DB - Interregio Express (IRE), ÖBB - Interregio (IR), ÖBB, ÖBB - Intercity, SWEG Bahn Stuttgart, DB - Intercity, SBB și DB - EuroCity Express (ECE) ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Karlsruhe la Zürich?
Ruta de la Karlsruhe la Zürich are în medie 71 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Karlsruhe la Zürich?
Primul tren de la Karlsruhe la Zürich pleacă la orele 00:37. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Karlsruhe la Zürich?
Ultimul tren de la Karlsruhe la Zürich pleacă la orele 23:22. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Karlsruhe la Zürich?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 10,75 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Karlsruhe la Zürich?
Există în medie 7 de la Karlsruhe pentru a merge la Zürich.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Karlsruhe și Zürich?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Karlsruhe și Zürich este 2 ore 49 min..
Există un tren direct de la Karlsruhe la Zürich?
Da, există un tren direct între Karlsruhe și Zürich.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Karlsruhe la Zürich?
Călătoria cu tren de la Karlsruhe la Zürich creează 12.79kg emisii de CO2.

Treceți local de la Karlsruhe

Rute populare

Escapade de weekend de la Karlsruhe

Alte destinații de la Karlsruhe

Principalele rute spre Zürich

Alte rute populare