Tren Karlsruhe - Zürich prețuri de la 116,78RON

Începe de la
116,78RON
Descoperă

Karlsruhe la Zürich de la tren

Călătoria de la Karlsruhe la Zürich de la tren este de 182,5 km și durează 2 h 49 min. Există 430 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:19 și ultima la 00:41. Este posibil să călătoriți de la Karlsruhe la Zürich cu tren pentru doar 116,78RON sau până la 507,01RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 116,78RON.

Cel mai bun preț 116,78RON
Durata călătoriei 2 h 49 min
Conexiune pe zi 430
Cel mai mic pret 116,78RON
Cel mai mare preț 507,01RON
Prima Plecare 01:19
Ultima Plecare 00:41
Distanţă 182,5 km
Plecare Karlsruhe
Sosire Zürich
Transportatori ÖBB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity,

Tren Bilete de la Karlsruhe la Zürich

  Sep 29
  Detalii
  25°
  Sep 30
  Detalii
  22°
  Oct 01
  Detalii
  24°
  Oct 02
  Detalii
  25°
  Oct 03
  Detalii
  25°
  Oct 04
  Detalii
  17°
  Oct 05
  Detalii
  18°
  Oct 06
  Detalii
  19°
  Oct 07
  Detalii
  21°
  Oct 08
  Detalii
  21°
  Oct 09
  Detalii
  20°
  Oct 10
  Detalii
  17°
  Oct 11
  Detalii
  19°
  Oct 12
  Detalii
  19°
  Oct 13
  Detalii
  20°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
25°

Călătorie rapidă și ușoară de la Karlsruhe la Zürich cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Karlsruhe la Zürich? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Karlsruhe la Zürich?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Karlsruhe la Zürich. Însă în medie veți plăti în jur de 284,53RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 97,24RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Karlsruhe la Zürich
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Karlsruhe la Zürich.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Karlsruhe la Zürich, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Karlsruhe la Zürich.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Karlsruhe la Zürich

Cele mai ieftine bilete de tren Karlsruhe - Zürich pot fi găsite până la 92RON dacă aveți noroc sau 149RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 263RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Zürich cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Zürich, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Deutsche Bahn este o companie națională de căi ferate germană cu sediul în Berlin, Germania, care operează o rețea feroviară extinsă în toată Germania, inclusiv trenuri interurbane de mare viteză (ICE), trenuri regionale și trenuri locale de navetiști.

ÖBB Nightjet, operat de Căile Ferate Federale Austriace (ÖBB), oferă călătorii peste noapte cu trenul între marile orașe europene, oferind o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători pe timp de noapte. Trenurile Nightjet sunt echipate cu cabine de dormit, cupee și scaune, oferind pasagerilor o modalitate confortabilă și convenabilă de a călători pe distanțe lungi în timp ce dorm. Serviciul rulează în toată Austria și se extinde în țările vecine, cum ar fi Germania, Elveția, Italia și Republica Cehă.

Căile Ferate Federale Elvețiene, sau SBB, este organizația feroviară a țării. În întreaga Elveție, SBB oferă servicii feroviare de pasageri cu conexiuni către țări precum Germania, Austria, Italia și Franța. SBB oferă o gamă largă de servicii feroviare, inclusiv trenuri de mare viteză, trenuri regionale și trenuri internaționale și oferă diferite clase de servicii, de la locuri standard la cabine de dormit de lux.

TGV Duplex este un tren de mare viteză operat de compania națională de căi ferate franceză, SNCF. Este un tren cu două etaje care poate atinge viteze de până la 320 km/h (200 mph) și este conceput pentru a transporta pasageri în călătorii pe distanțe lungi. Este, de asemenea, ecologic, cu niveluri de zgomot reduse și emisii de carbon mai mici în comparație cu alte moduri de transport. Acest tip de tren este inclus în serviciul TGV inOui.

SNCF, compania națională de căi ferate franceză, oferă TER, un serviciu de tren regional cuprinzător. Trenurile TER (Transport Express Regional) conectează orașele și satele din regiunile Franței, oferind transport local navetiștilor și turiștilor în timp ce explorează cultura regională, peisajul și atracțiile prin rețeaua sa vastă de rute regionale. Trenurile TER sunt mai lente decât trenurile de mare viteză, dar oferă o alternativă mai accesibilă și confortabilă pentru călătorii mai scurte în regiuni.

TGV Lyria este un serviciu de trenuri de mare viteză care operează între Franța și Elveția. Este un joint venture între compania națională de căi ferate franceză SNCF și SBB, compania națională de căi ferate elvețiană. Trenurile TGV Lyria operează pe mai multe rute între marile orașe din Franța și Elveția, inclusiv Paris, Geneva, Zurich, Basel și Berna. Trenurile sunt cunoscute pentru viteza lor mare, unele rute ating viteze de până la 320 km/h (200 mph), făcându-le unul dintre cele mai rapide trenuri din Europa.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

TGV înseamnă Train à Grande Vitesse, care se traduce printr-un tren de mare viteză. Este un tip de tren de mare viteză care operează în Franța și în alte părți ale Europei. TGV a fost introdus pentru prima dată în 1981 și de atunci a devenit un mod popular de transport pentru călătoriile interne și internaționale. TGV (Train à Grande Vitesse), se referă acum la un tip de tren care poate atinge o viteză de 320 km/h pe liniile de mare viteză din Franța. În Franța și Europa, există două tipuri de TGV operate de SNCF Voyageurs: TGV INOUI, care oferă un nivel mai ridicat de confort, și TGV OUIGO low-cost.

Tipuri de bilete și facilități de la Karlsruhe la Zürich

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de EuroCity, Nightjet și TER atunci când călătoriți de la Karlsruhe la Zürich.

Second Class

Cu trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn, un bilet de clasa a doua vă garantează o călătorie mai accesibilă. Pe tot parcursul călătoriei, puteți accesa facilități de bază, cum ar fi prize electrice, aer condiționat și un cărucior de bar.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de călătorie într-un loc mai liniștit, cu servicii suplimentare, cum ar fi scaune reglabile, mai mult spațiu pentru picioare, serviciu de catering și selecție de locuri, puteți opta pentru biletele de primă clasă în trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Seated carriage

Aceste bilete sunt ideale pentru călătorii mai scurte în timpul zilei, având locuri confortabile în vagoane cu aer condiționat.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Couchette

Aceste bilete oferă o opțiune mai accesibilă pentru călătoriile peste noapte, cu paturi supraetajate în compartimente comune care pot găzdui până la 6 pasageri.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Sleeper cabin

Acestea sunt cele mai confortabile bilete Nightjet, cu compartimente simple, duble sau triple cu paturi, pături și perne pentru un somn bun.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Standard

Biletele de tren TER au un tarif fix „Tarif Normal” și sunt valabile pentru o singură călătorie până la miezul nopții a doua zi după validarea la automatele de ștampilare peron. Unele regiuni pot oferi reduceri în afara orelor de vârf.

Bagaje
Accesibilitate
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Standard

Biletul STANDARD oferă o experiență de călătorie la clasa a 2-a accesibilă, cu trei niveluri de flexibilitate de schimb și rambursare - totală, parțială și fără flexibilitate - pe toate rutele internaționale Franța - Elveția.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Standard 1ère

Biletul STANDARD 1ÈRE oferă o călătorie la clasa întâi, la un raport calitate-preț, cu flexibilitate și acces la toate trenurile, disponibile pe toate rutele internaționale dintre Franța și Elveția.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Business 1ère

BUSINESS 1ÈRE se adresează pasagerilor care doresc o experiență de călătorie de lux, cu flexibilitate, facilități și servicii personalizate și este disponibil pe anumite rute în timpul săptămânii și la anumite ore duminica.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

În trenurile InterCity ale ÖBB, călătoria în clasa Economy vă oferă locuri spațioase, o priză pentru fiecare două locuri și spațiu amplu pentru bagaje, totul la un preț accesibil.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Dacă doriți să adăugați o notă de lux călătoriei dvs., alegeți biletul de clasă I în trenurile InterCity ale ÖBB. Pentru cei care apreciază confortul, bucurați-vă de prize la fiecare scaun reglabil și de spațiu suplimentar pentru picioare.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Servicii la bord DB - Intercity, TGV și TGV Duplex de la Karlsruhe la Zürich
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Karlsruhe la Zürich cu tren.
Facilităţi DB - Intercity TGV TGV Duplex TGV Lyria TER DB - EuroCity Express (ECE) DB - InterCity Express (ICE) Deutsche Bahn SBB DB - Regionalbahn DB - Regional Express TGV inOui Nightjet ÖBB - Interregio (IR) ÖBB EuroCity
Wifi
Prize
Bagaje
Mancare si bautura
Zona de liniste
Accesibilitate
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Karlsruhe la Zürich Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.4kg
Autobuz
9.4kg
Zbor
375.4kg
Mașină
36.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Karlsruhe la Zürich cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Karlsruhe și Zürich sunt 1.4kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Karlsruhe și Zürich? Luând trenul între Karlsruhe și Zürich veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 374.0kg față de un zbor, 8.0kg față de autobuz și 34.8kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Karlsruhe la Zürich?
Un bilet de tren de la Karlsruhe la Zürich este de 324,50RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 116,78RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Karlsruhe la Zürich?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Karlsruhe la Zürich este de 116,78RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Karlsruhe și Zürich cu tren?
Distanța între Karlsruhe și Zürich este de 182,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între Karlsruhe și Zürich?
Călătoria de la Karlsruhe la Zürich durează în medie 4 h 10 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 h 49 min.
Ce companii operează de la Karlsruhe la Zürich?
Ruta Karlsruhe - Zürich este acoperită de 20 operator(i). Puteți găsi pe Virail, ÖBB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, TGV, TGV Duplex, TGV Lyria, TER, DB - EuroCity Express (ECE), DB - InterCity Express (ICE), Deutsche Bahn, SBB, ÖBB - Intercity, DB - Regionalbahn, DB - Regional Express, Go-Ahead Baden-Württemberg, TGV inOui, Nightjet, SWEG Bahn Stuttgart, ÖBB - Interregio (IR), ÖBB, EuroCity ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Karlsruhe la Zürich?
Ruta de la Karlsruhe la Zürich are în medie 430 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Karlsruhe la Zürich?
Primul tren de la Karlsruhe la Zürich pleacă la orele 01:19. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Karlsruhe la Zürich?
Ultimul tren de la Karlsruhe la Zürich pleacă la orele 00:41. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Karlsruhe la Zürich?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 116,78RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Karlsruhe la Zürich?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Karlsruhe pentru a merge la Zürich. Puteți merge de la Karlsruhe Hbf, Grötzingen și Karlsruhe-durlach și puteți ajunge la Zürich Hb, Zürich Oerlikon și Zürich Altstetten.
Câte conexiuni directe merg de la Karlsruhe la Zürich?
Există în medie 10 de la Karlsruhe pentru a merge la Zürich.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Karlsruhe și Zürich?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Karlsruhe și Zürich este 2 h 49 min.
Există un tren direct de la Karlsruhe la Zürich?
Da, există un tren direct între Karlsruhe și Zürich.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Karlsruhe la Zürich?
Călătoria cu tren de la Karlsruhe la Zürich creează 1.4kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Karlsruhe

Rute populare

Escapade de weekend de la Karlsruhe

Alte destinații de la Karlsruhe

Principalele rute spre Zürich

Alte rute populare