Tren Ulm - Mannheim prețuri de la 87,47 lei

24.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Ulm la Mannheim cu trenul

Călătoria de la Ulm la Mannheim cu trenul este de 164,82 km și durează 2 ore 19 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:16 și ultima la 05:29. Este posibil să călătoriți de la Ulm la Mannheim cu tren pentru doar 87,47 lei sau până la 136,33 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 87,47 lei.

Cel mai mic pret87,47 lei
Durata călătoriei2 ore 19 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret87,47 lei
Cel mai mare preț136,33 lei
Prima Plecare01:16
Ultima Plecare05:29
Distanţă164,82 km
PlecareUlm
SosireMannheim
TransportatoriDB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE)Detalii

Tren Bilete de la Ulm, Baden-Württemberg la Mannheim

Data plecării
luni, 24 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Ulm la Mannheim cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ulm la Mannheim? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ulm la Mannheim, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Ulm la Mannheim?

În medie, un bilet de tren de la Ulm la Mannheim vă va costa 122,65 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 87,47 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Ulm la Mannheim. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Ulm la Mannheim. Însă în medie veți plăti în jur de 122,65 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Ulm la Mannheim cu trenul?

Călătoria între Ulm și Mannheim cu trenul este aproximativ 164,82 km. Vă va lua cam 2 ore 19 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Ulm la Mannheim acoperă o distanță de 164,82 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 2 ore 19 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 oră 41 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Ulm la Mannheim făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Ulm la Mannheim?

Veți putea pleca din Ulm folosind stații precum ULM,Ulm Long distance Bus Station,Donautal, Ulm. Acestea vă conectează cu stații care includ Mannheim-Friedrichsfeld,Mannheim Friedrichsfeld South,Mannheim-Seckenh,Neuostheim Eastsite, Mannheim,Mannheim HBF din Mannheim. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Ulm, fie în Mannheim, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Ulm la Mannheim?

Dacă vreți să ajungeți de la Ulm la Mannheim, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 2 călătorii directe între Ulm și Mannheim. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ulm la Mannheim. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Ulm, Baden-Württemberg la Mannheim

Bilete ieftine de tren de la Ulm la Mannheim
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ulm la Mannheim.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ulm la Mannheim, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ulm la Mannheim.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Ulm, Baden-Württemberg la Mannheim

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Mannheim cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Mannheim, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Express InterCity este un tip de serviciu de tren care operează în multe țări din întreaga lume. Este conceput pentru a oferi transport rapid și eficient între orașele mari, cu opriri limitate pe parcurs. Trenurile Express InterCity oferă de obicei facilități precum scaune confortabile, aer condiționat și servicii de mâncare și băuturi la bord. Ele pot avea, de asemenea, opțiuni de scaune la clasa întâi sau la clasa business pentru pasagerii care doresc un plus de confort și facilități. Trenurile Express InterCity sunt adesea o alegere populară pentru călătorii de afaceri, turiștii și navetiștii care trebuie să călătorească între orașe rapid și convenabil.

Regional Express (Rex) este o companie aeriană australiană care operează zboruri regionale programate către peste 60 de destinații din Australia. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are sediul în Mascot, New South Wales. Rex operează o flotă de peste 60 de aeronave, inclusiv turbopropulsoare Saab 340 și avioane Boeing 737-800NG. Principalul accent al companiei aeriene este furnizarea de călătorii aeriene la prețuri accesibile comunităților regionale, cu un accent puternic pe siguranță, fiabilitate și servicii pentru clienți. Rex oferă, de asemenea, un program de călători frecvent, Rex Business Flyer și are parteneriate cu alte companii aeriene, cum ar fi Qantas și Virgin Australia.

Interregio Express (IRE) este un serviciu de tren regional din Germania care operează pe linii neelectrificate. Serviciul este operat de Deutsche Bahn, compania națională de căi ferate din Germania. A fost introdus în 2001 pentru a oferi opțiuni de călătorie mai rapide și mai confortabile pentru pasagerii din zonele rurale. Trenurile IRE circulă de obicei între orașe și sate, oprindu-se în stații mai mici de-a lungul drumului.

Tipuri de bilete și facilități de la Ulm la Mannheim

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de DB - InterCity Express (ICE) atunci când călătoriți de la Ulm la Mannheim.

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

power_sockets Prize open icon close icon
Rămâneți încărcat cu o priză disponibilă pentru fiecare două locuri în tren.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile ICE, bucurați-vă de WiFi gratuit și accesați portalul ICE pentru filme, emisiuni TV, cărți audio, jocuri și materiale de lectură.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Căutați liniște pe ICE Frankfurt cu Autocarul 21 (clasa a doua) și Autocarul 28/29 (clasa I). Pe ICE 104/105 Basel, este Coach 31 (clasa a doua) și Coach 38/39 (clasa I).
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile ICE, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, schimbarea trenurilor sau alte întrebări, contactați Serviciul de mobilitate al DB. Personalul este întotdeauna gata să asiste și să asigure o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Cu ICE, alegeți între un meniu complet la restaurantul de la bord sau gustări rapide la bistro. Pentru pasagerii din clasa întâi, mâncarea și băuturile gratuite sunt servite direct la locul dvs. Meniul divers al DB, actualizat trimestrial, oferă opțiuni locale și vegetariene/vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile ICE nu oferă doar aer condiționat, ci și inovează cu sisteme ecologice care răcesc și încălzesc folosind agenți frigorifici naturali.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Deutsche Bahn, asigurați-vă că este dezasamblat și ambalat confortabil într-o cutie sau husă cu numele dvs. etichetat pe ea și îl puteți aduce la bord gratuit. De asemenea, ai voie un bagaj obișnuit și unul de mână. Doar asigurați-vă că bicicleta dvs. nu împiedică alți călători sau nu blochează culoarele. Notă: bicicletele speciale nu sunt permise, dar dacă sunteți un călător internațional, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile în orele de vârf.
Servicii la bord DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE) și DB - Interregio Express (IRE) de la Ulm la Mannheim
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Ulm la Mannheim cu train.
Facilităţi DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) DB - Interregio Express (IRE)
quiet_zone Zona de liniste check check check
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
accessibility Accesibilitate check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
luggage Bagaje cross check check

Ulm la Mannheim Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.54kg
Autobuz
12.36kg
Zbor
32.96kg
Mașină
26.37kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ulm la Mannheim cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ulm și Mannheim sunt 11.54kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ulm și Mannheim? Luând trenul între Ulm și Mannheim veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 21.42kg față de un zbor, 0.82kg față de autobuz și 14.83kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ulm la Mannheim?
Un bilet de tren de la Ulm la Mannheim este de 122,65 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 87,47 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ulm la Mannheim?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ulm la Mannheim este de 87,47 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ulm și Mannheim cu tren?
Distanța între Ulm și Mannheim este de 164,82 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ulm și Mannheim?
Călătoria de la Ulm la Mannheim durează în medie 2 ore 19 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 41 min..
Ce companii operează de la Ulm la Mannheim?
Ruta Ulm - Mannheim este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE), DB - Interregio Express (IRE) și SWEG Bahn Stuttgart ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ulm la Mannheim?
Ruta de la Ulm la Mannheim are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ulm la Mannheim?
Primul tren de la Ulm la Mannheim pleacă la orele 01:16. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ulm la Mannheim?
Ultimul tren de la Ulm la Mannheim pleacă la orele 05:29. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ulm la Mannheim?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 87,47 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Ulm la Mannheim?
Există în medie 2 de la Ulm pentru a merge la Mannheim.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ulm și Mannheim?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ulm și Mannheim este 1 oră 41 min..
Există un tren direct de la Ulm la Mannheim?
Da, există un tren direct între Ulm și Mannheim.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ulm la Mannheim?
Călătoria cu tren de la Ulm la Mannheim creează 11.54kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ulm

Rute populare

Escapade de weekend de la Ulm

Rute internaționale din Ulm și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ulm

Principalele rute spre Mannheim

Rute asemănătoare

Alte rute populare