Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Vereşti până la Bacău

Starting from
16,50 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Bacău

Descoperă

Călătoria de la Vereşti la Bacău cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Vereşti la Bacău. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Vereşti la Bacău?

Când călătoriți de la Vereşti la Bacău, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 34,59 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 16,50 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Vereşti la Bacău transport tren

Cel mai bun preț 16,50 RON
Durata călătoriei 3 h 25 min
Călătorii pe zi 11
Prima plecare 04:22
Ultima plecare 01:56
Distanța 120 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
11
Transportatori
1
Prețul minim
16,50 RON
Prețul maxim
44,90 RON

Vereşti - Bacău

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 2 h 31 min
Verești - Bacău
10:33 - 13:04
18,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 3 h 12 min
Verești - Lespezi Bacău Hc
18:37 - 21:49
19,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 1 h 31 min
Verești - Bacău
04:22 - 05:53
39,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 4 h 10 min
Verești - Lespezi Bacău Hc
04:22 - 08:32
39,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 1 h 30 min
Verești - Bacău
12:03 - 13:33
39,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 4 h 4 min
Verești - Lespezi Bacău Hc
16:07 - 20:11
39,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 1 h 30 min
Verești - Bacău
16:07 - 17:37
39,50 RON

Cât de lungă este călătoria de la Vereşti la Bacău cu trenul?

Călătoria între Vereşti și Bacău este lungă de vreo 121 km și de obicei durează aproximativ 3 h 25 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 h 30 min. Dacă încercați să ajungeți de la Vereşti la Bacău cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Vereşti la Bacău?

În general, prima plecare a serii din Vereşti va fi la 04:22, iar ultima plecare va fi la 01:56. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Vereşti la Bacău se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Vereşti la Bacău?

Puteți pleca din Vereşti la stații precum Verești. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Bacău la următoarele stații: Bacău și Lespezi Bacău Hc. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Vereşti și Bacău. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Vereşti la Bacău?

Ruta de la Vereşti la Bacău este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 11 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Vereşti de 11 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Vereşti la Bacău, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 6 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback