• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Iaşi până la Bacău Starting from 17,60 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Bacău

Călătoria de la Iaşi la Bacău cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Bacău. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Bacău?

Când călătoriți de la Iaşi la Bacău, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 29,94 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 17,60 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Iaşi la Bacău transport tren

Cel mai bun preț 18,65 RON
Durata călătoriei 4 h 27 min
Călătorii pe zi 33
Prima plecare 08:05
Ultima plecare 01:36
Distanța 85 km

Prețul biletului Iaşi - Bacău în fiecare zi

 
Azi
20,70 RON
24,36 RON
Mâine
Detalii
24,36 RON
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
38
Transportatori
1
Prețul minim
17,60 RON
Prețul maxim
85,70 RON

Iaşi - Bacău

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

20,70 RON

Data
Sâmbătă 16 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Iași - Bacău
11:10 - 14:24
CFR Călători
3h 14min
CO2: 3.07kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 14 min
Iași - Bacău
14:10 - 17:24
20,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 24 min
Iași - Bacău
17:45 - 21:09
20,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 29 min
Iași - Bacău
22:40 - 02:09
20,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 21 min
Iași - Bacău
12:11 - 15:32
21,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 25 min
Iași - Bacău
15:42 - 19:07
21,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 43 min
Iași - Bacău
19:33 - 23:16
21,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 13 min
Nicolina - Bacău
16:56 - 21:09
21,75 RON

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Bacău cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Bacău cu trenul durează de obicei 4 h 25 min pentru a acoperi o distanță de 86 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Bacău vă va duce 2 h 2 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Bacău, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Bacău?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Bacău, care de obicei este la 08:17. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 01:36. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Iaşi la Bacău cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași și Nicolina. Sosind la Bacău, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Bacău și Lespezi Bacău Hc. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Bacău.

Câte călătorii de la Iaşi la Bacău au loc în fiecare zi?

Ruta de la Iaşi la Bacău este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 49 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 36 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Bacău, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 9 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 27 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.