Tren Iaşi - Bacău prețuri de la 22,14 lei

Începe de la
22,14 lei
Descoperă

Iaşi la Bacău de la tren

Călătoria de la Iaşi la Bacău de la tren este de 85,44 km și durează 3 ore 38 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:45 și ultima la 19:48. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Bacău cu tren pentru doar 22,14 lei sau până la 59,03 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 22,14 lei.

Cel mai mic pret22,14 lei
Durata călătoriei3 ore 38 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret22,14 lei
Cel mai mare preț59,03 lei
Prima Plecare01:45
Ultima Plecare19:48
Distanţă85,44 km
PlecareIaşi
SosireBacău
Transportatori

Tren Bilete de la Iași la Bacău

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Ajungeți de la Iaşi la Bacău cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Bacău? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Bacău?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Bacău. Însă în medie veți plăti în jur de 32,84 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 22,14 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Bacău vă va costa 32,84 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Bacău cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Bacău cu trenul va dura, de obicei, 3 ore 38 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 85,44 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 3 ore 38 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Iaşi și Bacău este în jur de 85,44 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 3 ore 38 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Bacău durează 0 ore 1 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Bacău?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Bacău la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Bacău. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Bacău?

În medie, sunt 9 plecări zilnice de la Iaşi la Bacău. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 9 plecări de la Iaşi care merg direct la Bacău. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Bacău

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Bacău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Bacău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bacău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Bacău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Bacău

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 13,29 lei la 24,33 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 45% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Bacău

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Bacău pot fi găsite până la 18,67 lei dacă aveți noroc sau 22,30 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 23,65 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bacău cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bacău, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Bacău
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Bacău cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Bacău Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
5.98kg
Autobuz
6.41kg
Zbor
17.09kg
Mașină
13.67kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Bacău cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Bacău sunt 5.98kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Bacău? Luând trenul între Iaşi și Bacău veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 11.11kg față de un zbor, 0.43kg față de autobuz și 7.69kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Bacău?
Un bilet de tren de la Iaşi la Bacău este de 32,84 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 22,14 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Bacău?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Bacău este de 22,14 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Bacău cu tren?
Distanța între Iaşi și Bacău este de 85,44 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Bacău?
Călătoria de la Iaşi la Bacău durează în medie 3 ore 38 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 1 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Bacău?
Ruta de la Iaşi la Bacău are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Bacău?
Primul tren de la Iaşi la Bacău pleacă la orele 01:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Bacău?
Ultimul tren de la Iaşi la Bacău pleacă la orele 19:48. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Bacău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 22,14 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Bacău?
Există în medie 9 de la Iaşi pentru a merge la Bacău.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Bacău?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Bacău este 0 ore 1 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Bacău?
Da, există un tren direct între Iaşi și Bacău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Bacău?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Bacău creează 5.98kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Bacău

Rute asemănătoare

Alte rute populare