Autobuz Botoşani - Viena preturi de la 488,59 lei

Începe de la
488,59 lei

Botoşani la Viena de la autobuz

Călătoria de la Botoşani la Viena de la autobuz este de 768,24 km și durează 22 ore 44 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 21:50 și ultima la 22:50. Este posibil să călătoriți de la Botoşani la Viena cu autobuz pentru doar 488,59 lei sau până la 781,13 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 488,59 lei.

Cel mai mic pret488,59 lei
Durata călătoriei22 ore 44 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret488,59 lei
Cel mai mare preț781,13 lei
Prima Plecare21:50
Ultima Plecare22:50
Distanţă768,24 km
PlecareBotoşani
SosireViena
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Botoşani la Vienna

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria dvs. de la Botoşani la Viena cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Botoşani la Viena? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Botoşani la Viena?

În medie, un bilet de autobuz de la Botoşani la Viena vă va costa 539,99 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 488,59 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Botoşani la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 539,99 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Botoşani la Viena.

Cât de lungă este călătoria de la Botoşani la Viena cu autobuzul?

Călătoria între Botoşani și Viena cu autobuzul este aproximativ 768,24 km. Vă va lua cam 22 ore 44 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Botoşani și Viena este în jur de 768,24 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 22 ore 44 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Botoşani și Viena durează 22 ore 25 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Botoşani la Viena?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Botoşani la Viena la 21:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 22:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Botoşani la Viena la 21:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 22:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Botoşani laViena?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Botoşani de la următoarele stații: . Sosind la Viena, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Viena.

Câte călătorii zilnice există de la Botoşani la Viena?

Dacă vreți să ajungeți de la Botoşani la Viena, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 2 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Botoşani și Viena. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Botoşani la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Botoşani la Vienna

Bilete ieftine de autobuz de la Botoşani la Viena
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Botoşani la Viena.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Botoşani la Viena, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Botoşani la Viena.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Botoşani la Vienna

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Viena cu autobuzul

Când călătoriți la Viena cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Botoşani la Viena
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Botoşani la Viena cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Botoşani la Viena Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
53.78kg
Autobuz
57.62kg
Zbor
153.65kg
Mașină
122.92kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Botoşani la Viena?
Un bilet de autobuz de la Botoşani la Viena este de 539,99 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 488,59 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Botoşani la Viena?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Botoşani la Viena este de 488,59 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Botoşani și Viena cu autobuz?
Distanța între Botoşani și Viena este de 768,24 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Botoşani și Viena?
Călătoria de la Botoşani la Viena durează în medie 22 ore 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 22 ore 25 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Botoşani la Viena?
Ruta de la Botoşani la Viena are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Botoşani la Viena?
Primul autobuz de la Botoşani la Viena pleacă la orele 21:50. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Botoşani la Viena?
Ultimul autobuz de la Botoşani la Viena pleacă la orele 22:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Botoşani la Viena?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 488,59 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Botoşani la Viena?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Botoşani pentru a merge la Viena. Puteți merge de la Botoșani Autogara Botoșani și puteți ajunge la Wien Quartier Belvedere, Wien Mitte, Vienna Erdberg, Wien Praterstern, Wien Westbahnhof, Wien Meidling, Wien Matzleinsdorfer Platz, Wien Hütteldorf și Wien Hauptbahnhof.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Botoşani și Viena?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Botoşani și Viena este 22 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la Botoşani la Viena?
Da, există un autobuz direct între Botoşani și Viena.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Botoşani la Viena?
Călătoria cu autobuz de la Botoşani la Viena creează 57.62kg emisii de CO2.

Treceți local de la Botoşani

Rute populare

Escapade de weekend de la Botoşani

Rute internaționale din Botoşani și zonele din apropiere

Alte destinații de la Botoşani

Principalele rute spre Viena

Alte rute populare