Autobuz Charleroi - Bruxelles preturi de la 18,57 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 46,37 lei
Mâine 34,11 lei
2 zile 64,84 lei
3 zile 38,21 lei

Charleroi la Bruxelles cu autobuzul

Călătoria de la Charleroi la Bruxelles cu autobuzul este de 49,34 km și durează 0 ore 57 min.. Există 163 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 23:40. Este posibil să călătoriți de la Charleroi la Bruxelles cu autobuz pentru doar 18,57 lei sau până la 162,32 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 18,57 lei.

Cel mai mic pret18,57 lei
Durata călătoriei0 ore 57 min.
Conexiune pe zi163
Cel mai mic pret18,57 lei
Cel mai mare preț162,32 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare23:40
Distanţă49,34 km
PlecareCharleroi
SosireBruxelles
TransportatoriFlixBus, Flibco

Autobuz Bilete de la Charleroi la Bruxelles

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Charleroi la Bruxelles cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Charleroi la Bruxelles. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Charleroi la Bruxelles cu autobuzul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Charleroi la Bruxelles. În medie, însă, veți plăti în jur de 102,17 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 18,57 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Charleroi la Bruxelles. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Charleroi la Bruxelles variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 102,17 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să ajung de la Charleroi la Bruxelles cu autobuzul?

Călătoria de la Charleroi la Bruxelles cu autobuzul va dura, de obicei, 0 ore 57 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 49,34 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 0 ore 57 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Charleroi și Bruxelles este în jur de 49,34 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 0 ore 57 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Charleroi și Bruxelles durează 0 ore 50 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când călătoresc de la Charleroi la Bruxelles cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Charleroi la stații precum Marchienne Zone,Charleroi Sud,Marchienne au Pont,Roux. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Bruxelles la următoarele stații: Brussels, Brussels South (Avenue Fonsny/Eurolines),Watermael,Brussels - Nord,Brussels Congres,Bruxelles Heysel,Brussels - Midi,Brussels Central Station,Brussels Airport - Zaventem. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Charleroi și Bruxelles. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Charleroi la Bruxelles?

Dacă vreți să ajungeți de la Charleroi la Bruxelles, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 163 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 163 călătorii directe între Charleroi și Bruxelles. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Charleroi la Bruxelles. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Charleroi la Bruxelles

Bilete ieftine de autobuz de la Charleroi la Bruxelles
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Charleroi la Bruxelles.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Charleroi la Bruxelles, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Charleroi la Bruxelles.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Charleroi la Bruxelles

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 85,27 lei la 94,11 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 9% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Charleroi la Bruxelles

Cele mai ieftine bilete de autobuz Charleroi - Bruxelles pot fi găsite până la 70,95 lei dacă aveți noroc sau 90,44 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,80 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bruxelles cu autobuzul

Când călătoriți la Bruxelles cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus și Flibco de la Charleroi la Bruxelles
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Charleroi la Bruxelles cu bus.
Facilităţi FlixBus Flibco
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check cross
air_con Aer condiționat check check

Charleroi la Bruxelles Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
3.45kg
Autobuz
3.7kg
Zbor
9.87kg
Mașină
7.9kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Charleroi la Bruxelles?
Un bilet de autobuz de la Charleroi la Bruxelles este de 102,17 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 18,57 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Charleroi la Bruxelles?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Charleroi la Bruxelles este de 18,57 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Charleroi și Bruxelles cu autobuz?
Distanța între Charleroi și Bruxelles este de 49,34 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Charleroi și Bruxelles?
Călătoria de la Charleroi la Bruxelles durează în medie 0 ore 57 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 50 min..
Ce companii operează de la Charleroi la Bruxelles?
Ruta Charleroi - Bruxelles este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus și Flibco ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Charleroi la Bruxelles?
Ruta de la Charleroi la Bruxelles are în medie 163 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Charleroi la Bruxelles?
Primul autobuz de la Charleroi la Bruxelles pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Charleroi la Bruxelles?
Ultimul autobuz de la Charleroi la Bruxelles pleacă la orele 23:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Charleroi la Bruxelles?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 18,57 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Charleroi la Bruxelles?
Există în medie 163 de la Charleroi pentru a merge la Bruxelles.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Charleroi și Bruxelles?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Charleroi și Bruxelles este 0 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la Charleroi la Bruxelles?
Da, există un autobuz direct între Charleroi și Bruxelles.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Charleroi la Bruxelles?
Călătoria cu autobuz de la Charleroi la Bruxelles creează 3.7kg emisii de CO2.

Rute populare

Escapade de weekend de la Charleroi

Rute internaționale din Charleroi și zonele din apropiere

Principalele rute spre Bruxelles

Rute asemănătoare

Alte rute populare