Autobuz Bruxelles - Charleroi preturi de la 18,57 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 43,29 lei
Mâine 49,06 lei
2 zile 54,87 lei
3 zile 50,62 lei

Bruxelles la Charleroi cu autobuzul

Călătoria de la Bruxelles la Charleroi cu autobuzul este de 49,34 km și durează 0 ore 58 min.. Există 157 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:00 și ultima la 23:40. Este posibil să călătoriți de la Bruxelles la Charleroi cu autobuz pentru doar 18,57 lei sau până la 162,32 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 18,57 lei.

Cel mai mic pret18,57 lei
Durata călătoriei0 ore 58 min.
Conexiune pe zi157
Cel mai mic pret18,57 lei
Cel mai mare preț162,32 lei
Prima Plecare03:00
Ultima Plecare23:40
Distanţă49,34 km
PlecareBruxelles
SosireCharleroi
TransportatoriFlibco, FlixBus

Autobuz Bilete de la Bruxelles la Charleroi

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Bruxelles la Charleroi cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bruxelles la Charleroi? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Bruxelles la Charleroi, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de autobuz de la Bruxelles la Charleroi?

În medie, un bilet de autobuz de la Bruxelles la Charleroi vă va costa 102,17 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 18,57 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bruxelles la Charleroi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Bruxelles la Charleroi variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 102,17 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Bruxelles la Charleroi cu autobuzul?

Distanța dintre Bruxelles și Charleroi este aproximativ 49,34 km. În general, va dura în jur de 0 ore 58 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre Bruxelles și Charleroi este în jur de 49,34 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 0 ore 58 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Bruxelles și Charleroi durează 0 ore 50 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Bruxelles la Charleroi?

În Bruxelles, stațiile de plecare includ Bruxelles Heysel,Brussels Congres,Brussels Central Station,Brussels, Brussels South (Avenue Fonsny/Eurolines),Brussels - Nord,Watermael,Brussels Airport - Zaventem,Brussels - Midi. Când veți sosi în Charleroi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Marchienne au Pont,Roux,Charleroi Sud,Marchienne Zone. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Bruxelles la Charleroi?

Dacă vreți să ajungeți de la Bruxelles la Charleroi, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 157 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 157 călătorii directe între Bruxelles și Charleroi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bruxelles la Charleroi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bruxelles la Charleroi

Bilete ieftine de autobuz de la Bruxelles la Charleroi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bruxelles la Charleroi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bruxelles la Charleroi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bruxelles la Charleroi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bruxelles la Charleroi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 82,09 lei la 94,70 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 13% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Bruxelles la Charleroi

Cele mai ieftine bilete de autobuz Bruxelles - Charleroi pot fi găsite până la 46,47 lei dacă aveți noroc sau 88,34 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 95,97 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Charleroi cu autobuzul

Când călătoriți la Charleroi cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Flibco este o companie de transport specializată în servicii de transfer care conectează aeroporturi și orașe din întreaga Europă. Cu operațiuni în mai multe țări, cum ar fi Belgia, Franța, Germania, Luxemburg, Țările de Jos și Spania, Flibco oferă diferite servicii, cum ar fi transferuri de la aeroport, transferuri de la oraș la oraș și transferuri private. Compania se mândrește cu o flotă de vehicule moderne și confortabile, iar șoferii săi sunt cunoscuți pentru experiența și profesionalismul lor.

Servicii la bord Flibco și FlixBus de la Bruxelles la Charleroi
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bruxelles la Charleroi cu bus.
Facilităţi Flibco FlixBus
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
air_con Aer condiționat check check
food_and_drink Mancare si bautura cross check

Bruxelles la Charleroi Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
3.45kg
Autobuz
3.7kg
Zbor
9.87kg
Mașină
7.9kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Bruxelles la Charleroi?
Un bilet de autobuz de la Bruxelles la Charleroi este de 102,17 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 18,57 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Bruxelles la Charleroi?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Bruxelles la Charleroi este de 18,57 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bruxelles și Charleroi cu autobuz?
Distanța între Bruxelles și Charleroi este de 49,34 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Bruxelles și Charleroi?
Călătoria de la Bruxelles la Charleroi durează în medie 0 ore 58 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 50 min..
Ce companii operează de la Bruxelles la Charleroi?
Ruta Bruxelles - Charleroi este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Flibco și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Bruxelles la Charleroi?
Ruta de la Bruxelles la Charleroi are în medie 157 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Bruxelles la Charleroi?
Primul autobuz de la Bruxelles la Charleroi pleacă la orele 03:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Bruxelles la Charleroi?
Ultimul autobuz de la Bruxelles la Charleroi pleacă la orele 23:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bruxelles la Charleroi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 18,57 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Bruxelles la Charleroi?
Există în medie 157 de la Bruxelles pentru a merge la Charleroi.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Bruxelles și Charleroi?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Bruxelles și Charleroi este 0 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la Bruxelles la Charleroi?
Da, există un autobuz direct între Bruxelles și Charleroi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Bruxelles la Charleroi?
Călătoria cu autobuz de la Bruxelles la Charleroi creează 3.7kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bruxelles

Rute populare

Escapade de weekend de la Bruxelles

Rute internaționale din Bruxelles și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bruxelles

Principalele rute spre Charleroi

Rute asemănătoare

Alte rute populare