Autobuz București - Zalău preturi de la 112,87 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
112,87 lei

București la Zalău cu autobuzul

Călătoria de la București la Zalău cu autobuzul este de 388,72 km și durează 10 ore 50 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:30 și ultima la 17:00. Este posibil să călătoriți de la București la Zalău cu autobuz pentru doar 112,87 lei sau până la 130,51 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 112,87 lei.

Cel mai mic pret112,87 lei
Durata călătoriei10 ore 50 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret112,87 lei
Cel mai mare preț130,51 lei
Prima Plecare09:30
Ultima Plecare17:00
Distanţă388,72 km
PlecareBucurești
SosireZalău
Transportatoricento_trans, fany

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Zalău

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Zalău? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la București la Zalău?

În medie, un bilet de autobuz de la București la Zalău vă va costa 121,67 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 112,87 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Zalău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Zalău. În medie, însă, veți plăti în jur de 121,67 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la București la Zalău cu autobuzul?

Călătoria de la București la Zalău cu autobuzul va dura, de obicei, 10 ore 50 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 388,72 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 10 ore 50 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între București și Zalău este lungă de vreo 388,72 km și de obicei durează aproximativ 10 ore 50 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 10 ore 40 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Zalău cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la București la Zalău?

Prima călătorie a zilei pornește de la București la 09:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 17:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Zalău. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima călătorie a serii pleacă de la București la 09:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 17:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Zalău. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Zalău?

Puteți pleca din București la stații precum Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucuresti Basarab. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Zalău la următoarele stații: Zalău, Autogară Cento Trans. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Zalău. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la București la Zalău sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Zalău poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 2 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Zalău. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Zalău variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Zalău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la București la Zalău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Zalău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Zalău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Zalău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Zalău

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Zalău pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Zalău cu autobuzul

Când călătoriți la Zalău cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Zalău Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
27.21kg
Autobuz
29.15kg
Zbor
77.74kg
Mașină
62.2kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Zalău?
Un bilet de autobuz de la București la Zalău este de 121,67 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 112,87 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Zalău?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Zalău este de 112,87 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Zalău cu autobuz?
Distanța între București și Zalău este de 388,72 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Zalău?
Călătoria de la București la Zalău durează în medie 10 ore 50 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 40 min..
Ce companii operează de la București la Zalău?
Ruta București - Zalău este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, cento_trans și fany ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Zalău?
Ruta de la București la Zalău are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Zalău?
Primul autobuz de la București la Zalău pleacă la orele 09:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Zalău?
Ultimul autobuz de la București la Zalău pleacă la orele 17:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Zalău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 112,87 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Zalău?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Zalău.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Zalău?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Zalău este 10 ore 40 min..
Există un autobuz direct de la București la Zalău?
Da, există un autobuz direct între București și Zalău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Zalău?
Călătoria cu autobuz de la București la Zalău creează 29.15kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Zalău

Rute asemănătoare

Alte rute populare