Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Lugoj până la Buziaş

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Lugoj la Buziaş cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Lugoj la Buziaş. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Lugoj la Buziaş transport autobuz

Distanța 24 km
Plecare Lugoj
Sosire Buziaş
Transportatori Autogari, ETA Targu Jiu

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Lugoj - Buziaş

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

6 RON

Data
Sâmbătă 24 Septembrie 2022
CFR Călători-logo
Lugoj - Buziaș
15:57 - 16:33
CFR Călători
36min
CO2: 0.07kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Lugoj la Buziaş cu autobuzul?

Călătoria de la Lugoj la Buziaş cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 24 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

În ce moment al zilei pot călători de la Lugoj la Buziaş?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Lugoj la Buziaş la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Lugoj la Buziaş?

În Lugoj, stațiile de plecare includ Lugoj - Autogara Atlassib. Când veți sosi în Buziaş, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Buzias - Statie Buzias. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Lugoj la Buziaş?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Lugoj la Buziaş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback