Tren Carei - Valea lui Mihai prețuri de la 6,40 lei

Începe de la
6,40 lei
Descoperă

Carei la Valea lui Mihai de la tren

Călătoria de la Carei la Valea lui Mihai de la tren este de 30,15 km și durează 0 ore 31 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:33 și ultima la 20:52. Este posibil să călătoriți de la Carei la Valea lui Mihai cu tren pentru doar 6,40 lei sau până la 17,84 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 6,40 lei.

Cel mai mic pret6,40 lei
Durata călătoriei0 ore 31 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret6,40 lei
Cel mai mare preț17,84 lei
Prima Plecare02:33
Ultima Plecare20:52
Distanţă30,15 km
PlecareCarei
SosireValea lui Mihai
Transportatori

Ajungeți de la Carei la Valea lui Mihai cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Carei la Valea lui Mihai? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Carei la Valea lui Mihai cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Carei la Valea lui Mihai variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Carei la Valea lui Mihai vor costa 6,40 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 10,85 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Carei la Valea lui Mihai. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Carei la Valea lui Mihai variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 10,85 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să merg de la Carei la Valea lui Mihai cu trenul?

Cu o distanță de 30,15 km între Carei și Valea lui Mihai, de obicei va dura 0 ore 31 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 0 ore 31 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Carei și Valea lui Mihai cu trenul durează de obicei 0 ore 31 min. pentru a acoperi o distanță de 30,15 km. Cea mai scurtă călătorie de la Carei la Valea lui Mihai vă va duce 0 ore 24 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Valea lui Mihai, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Carei laValea lui Mihai?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Carei și Valea lui Mihai. Vă puteți începe călătoria în Carei la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Valea lui Mihai. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Carei la Valea lui Mihai.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Carei spre Valea lui Mihai?

Numărul exact al călătoriilor de la Carei la Valea lui Mihai poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 8 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Carei la Valea lui Mihai. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Carei la Valea lui Mihai variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 8 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Carei la Valea lui Mihai. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Carei la Valea lui Mihai
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Carei la Valea lui Mihai.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Carei la Valea lui Mihai, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Carei la Valea lui Mihai.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Carei la Valea lui Mihai

Cele mai ieftine bilete de tren Carei - Valea lui Mihai pot fi găsite până la 4,98 lei dacă aveți noroc sau 5,55 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 6,45 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Valea lui Mihai cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Valea lui Mihai, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Carei la Valea lui Mihai
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Carei la Valea lui Mihai cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Carei la Valea lui Mihai Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.11kg
Autobuz
2.26kg
Zbor
6.03kg
Mașină
4.82kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Carei la Valea lui Mihai cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Carei și Valea lui Mihai sunt 2.11kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Carei și Valea lui Mihai? Luând trenul între Carei și Valea lui Mihai veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 3.92kg față de un zbor, 0.15kg față de autobuz și 2.71kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Carei la Valea lui Mihai?
Un bilet de tren de la Carei la Valea lui Mihai este de 10,85 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 6,40 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Carei la Valea lui Mihai?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Carei la Valea lui Mihai este de 6,40 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Carei și Valea lui Mihai cu tren?
Distanța între Carei și Valea lui Mihai este de 30,15 km.
Cât durează călătoria cu tren între Carei și Valea lui Mihai?
Călătoria de la Carei la Valea lui Mihai durează în medie 0 ore 31 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 24 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Carei la Valea lui Mihai?
Ruta de la Carei la Valea lui Mihai are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Carei la Valea lui Mihai?
Primul tren de la Carei la Valea lui Mihai pleacă la orele 02:33. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Carei la Valea lui Mihai?
Ultimul tren de la Carei la Valea lui Mihai pleacă la orele 20:52. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Carei la Valea lui Mihai?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 6,40 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Carei la Valea lui Mihai?
Există în medie 8 de la Carei pentru a merge la Valea lui Mihai.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Carei și Valea lui Mihai?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Carei și Valea lui Mihai este 0 ore 24 min..
Există un tren direct de la Carei la Valea lui Mihai?
Da, există un tren direct între Carei și Valea lui Mihai.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Carei la Valea lui Mihai?
Călătoria cu tren de la Carei la Valea lui Mihai creează 2.11kg emisii de CO2.

Treceți local de la Carei

Rute populare

Escapade de weekend de la Carei

Alte destinații de la Carei

Principalele rute spre Valea lui Mihai

Rute asemănătoare

Alte rute populare