Gasiți un tren de la Carei până la Valea lui Mihai

Începe de la
5,06 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Carei la Valea lui Mihai cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Carei la Valea lui Mihai. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Carei la Valea lui Mihai?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Carei la Valea lui Mihai. Însă în medie veți plăti în jur de 11,24 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 5,06 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Carei la Valea lui Mihai transport tren

Cel mai bun preț 5,06 RON
Durata călătoriei 31 min
Călătorii pe zi 8
Prima plecare 04:36
Ultima plecare 23:52
Distanța 30 km
Plecare Carei
Sosire Valea lui Mihai
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
8
Transportatori
2
Prețul minim
5,06 RON
Prețul maxim
18,05 RON

Carei - Valea lui Mihai

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp va dura să merg de la Carei la Valea lui Mihai cu trenul?

Călătoria între Carei și Valea lui Mihai este lungă de vreo 31 km și de obicei durează aproximativ 31 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 23 min. Dacă încercați să ajungeți de la Carei la Valea lui Mihai cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Carei la Valea lui Mihai?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Carei la Valea lui Mihai, care de obicei este la 04:36. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 23:52. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Carei la Valea lui Mihai?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Carei și Valea lui Mihai. Vă puteți începe călătoria în Carei la stații precum Carei. Acestea se leagă de stații care includ Valea lui Mihai din Valea lui Mihai. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Carei la Valea lui Mihai.

Câte călătorii zilnice există de la Carei la Valea lui Mihai?

Dacă vreți să ajungeți de la Carei la Valea lui Mihai, puteți călători cu furnizori precum Infofer și CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 8 plecări pe zi. În medie, sunt 8 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 8 călătorii directe între Carei și Valea lui Mihai. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback