Tren Charleroi - Anvers prețuri de la 97,82 lei

Începe de la
97,82 lei

Charleroi la Anvers de la tren

Călătoria de la Charleroi la Anvers de la tren este de 90,05 km și durează 1 oră 52 min.. Există 23 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:25 și ultima la 22:37. Este posibil să călătoriți de la Charleroi la Anvers cu tren pentru doar 97,82 lei sau până la 111,02 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 97,82 lei.

Cel mai mic pret97,82 lei
Durata călătoriei1 oră 52 min.
Conexiune pe zi23
Cel mai mic pret97,82 lei
Cel mai mare preț111,02 lei
Prima Plecare04:25
Ultima Plecare22:37
Distanţă90,05 km
PlecareCharleroi
SosireAnvers
TransportatoriDB - Intercity, Regional

Tren Bilete de la Charleroi la Antwerp

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria de la Charleroi la Anvers cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Charleroi la Anvers? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Charleroi la Anvers?

Când călătoriți de la Charleroi la Anvers, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 105,84 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 97,82 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Charleroi la Anvers. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Charleroi la Anvers variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 105,84 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează călătoria de la Charleroi la Anvers cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 1 oră 52 min.. Atât durează să traversați 90,05 km de la Charleroi la Anvers. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Charleroi la Anvers ar putea să dureze mai mult de 1 oră 52 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Charleroi la Anvers, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Charleroi și Anvers vor termina călătoria în 1 oră 41 min.. În medie, vă va lua cam 1 oră 52 min. pentru a parcurge 90,05 km între Charleroi și Anvers.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Charleroi la Anvers?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Charleroi de la următoarele stații: . Sosind la Anvers, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Anvers.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Charleroi spre Anvers?

În medie, sunt 23 plecări zilnice de la Charleroi la Anvers. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 22 plecări de la Charleroi care merg direct la Anvers. Există 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Charleroi la Anvers. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Charleroi la Antwerp

Bilete ieftine de tren de la Charleroi la Anvers
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Charleroi la Anvers.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Charleroi la Anvers, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Charleroi la Anvers.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Charleroi la Antwerp

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 91,86 lei la 97,92 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 6% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Charleroi la Anvers

Cele mai ieftine bilete de tren Charleroi - Anvers pot fi găsite până la 68,90 lei dacă aveți noroc sau 80,55 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,65 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Anvers cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Anvers, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Charleroi la Anvers

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de DB - Intercity atunci când călătoriți de la Charleroi la Anvers.

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord DB - Intercity și Regional de la Charleroi la Anvers
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Charleroi la Anvers cu train.
Facilităţi DB - Intercity Regional
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check
quiet_zone Zona de liniste cross check
accessibility Accesibilitate cross check
air_con Aer condiționat cross check
bicycle Bicicleta cross check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check

Charleroi la Anvers Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
6.3kg
Autobuz
6.75kg
Zbor
18.01kg
Mașină
14.41kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Charleroi la Anvers cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Charleroi și Anvers sunt 6.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Charleroi și Anvers? Luând trenul între Charleroi și Anvers veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 11.71kg față de un zbor, 0.45kg față de autobuz și 8.11kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Charleroi la Anvers?
Un bilet de tren de la Charleroi la Anvers este de 105,84 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 97,82 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Charleroi la Anvers?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Charleroi la Anvers este de 97,82 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Charleroi și Anvers cu tren?
Distanța între Charleroi și Anvers este de 90,05 km.
Cât durează călătoria cu tren între Charleroi și Anvers?
Călătoria de la Charleroi la Anvers durează în medie 1 oră 52 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 41 min..
Ce companii operează de la Charleroi la Anvers?
Ruta Charleroi - Anvers este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - Intercity și Regional ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Charleroi la Anvers?
Ruta de la Charleroi la Anvers are în medie 23 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Charleroi la Anvers?
Primul tren de la Charleroi la Anvers pleacă la orele 04:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Charleroi la Anvers?
Ultimul tren de la Charleroi la Anvers pleacă la orele 22:37. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Charleroi la Anvers?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 97,82 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Charleroi la Anvers?
Există stații 4 de la care puteți pleca de la Charleroi pentru a merge la Anvers. Puteți merge de la Marchienne au Pont, Roux, Charleroi Sud și Marchienne-Zone și puteți ajunge la Antwerpen Centraal, Antwerpen-Berchem, Antwerpen Koningin Astridplein, Hoboken-Polder și Antwerpen.
Câte conexiuni directe merg de la Charleroi la Anvers?
Există în medie 22 de la Charleroi pentru a merge la Anvers.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Charleroi și Anvers?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Charleroi și Anvers este 1 oră 41 min..
Există un tren direct de la Charleroi la Anvers?
Da, există un tren direct între Charleroi și Anvers.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Charleroi la Anvers?
Călătoria cu tren de la Charleroi la Anvers creează 6.3kg emisii de CO2.

Treceți local de la Charleroi

Rute populare

Escapade de weekend de la Charleroi

Rute internaționale din Charleroi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Charleroi

Principalele rute spre Anvers

Rute asemănătoare

Alte rute populare