Tren Paris - București prețuri de la 390,86 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Paris la București cu trenul

Călătoria de la Paris la București cu trenul este de 1.872,62 km și durează 38 ore 56 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:18 și ultima la 18:07. Este posibil să călătoriți de la Paris la București cu tren pentru doar 390,86 lei sau până la 2.013,03 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 390,86 lei.

Cel mai mic pret390,86 lei
Durata călătoriei38 ore 56 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret390,86 lei
Cel mai mare preț2.013,03 lei
Prima Plecare05:18
Ultima Plecare18:07
Distanţă1.872,62 km
PlecareParis
SosireBucurești
TransportatoriFlixBus, TGV inOuiDetalii

Tren Bilete de la Paris la București

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Paris la București cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Paris la București? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Paris la București?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Paris la București costă 390,86 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 1.116,24 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Paris la București.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Paris la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Paris la București. Însă în medie veți plăti în jur de 1.116,24 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează călătoria de la Paris la București cu trenul?

Distanța dintre Paris și București este aproximativ 1.872,62 km. În general, va dura în jur de 38 ore 56 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Paris la București acoperă o distanță de 1.872,62 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 38 ore 56 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 32 ore 30 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Paris la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Paris la București?

Prima plecare zilnică de la Paris la București este la 05:18, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 18:07. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Paris și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Paris la București la 05:18. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 18:07. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Paris la București?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Paris și București. Vă puteți începe călătoria în Paris la stații precum Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Gare du Nord,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Orly Airport,Paris - Gare De Lyon,Paris La Défense,Paris, Porte Maillot. Acestea se leagă de stații care includ Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP din București. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Paris la București.

Câte călătorii de la Paris la București au loc în fiecare zi?

Ruta de la Paris la București este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Paris de 2 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Paris la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paris la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Paris la București

Bilete ieftine de tren de la Paris la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Paris la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Paris la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Paris la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Paris la București

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 390,86 lei la 1.285,94 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 70% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Paris la București

Cele mai ieftine bilete de tren Paris - București pot fi găsite până la 668,75 lei dacă aveți noroc sau 868,15 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.213,87 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

În 2013, compania națională de căi ferate franceză SNCF a introdus OUIGO pentru a oferi opțiuni de călătorie cu TGV la buget redus. Alegeți între rapidul fulger OUIGO Grande Vitesse, care atinge viteze de 300 km/h, sau OUIGO Classique, mai relaxat, care oferă o experiență nostalgică de călătorie cu trenul.

RegioJet este o companie feroviară privată care operează în mai multe țări europene, inclusiv Republica Cehă, Slovacia, Polonia și Austria. Compania a fost fondată în 2009 și a început să funcționeze în Republica Cehă în 2011. RegioJet oferă diverse tipuri de servicii de tren, inclusiv trenuri de lungă distanță, trenuri regionale și autobuze.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

TGV Lyria este un serviciu de trenuri de mare viteză care operează între Franța și Elveția. Este un joint venture între compania națională de căi ferate franceză SNCF și SBB, compania națională de căi ferate elvețiană. Trenurile TGV Lyria operează pe mai multe rute între marile orașe din Franța și Elveția, inclusiv Paris, Geneva, Zurich, Basel și Berna. Trenurile sunt cunoscute pentru viteza lor mare, unele rute ating viteze de până la 320 km/h (200 mph), făcându-le unul dintre cele mai rapide trenuri din Europa.

Union Ivkoni este o companie bulgară de autobuze care operează pe plan intern și internațional. Fondată în 1992, compania a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Bulgaria, cu o flotă de peste 1.000 de autobuze. Union Ivkoni oferă o gamă largă de servicii, inclusiv linii regulate de autobuz, servicii charter și rute internaționale către destinații din întreaga Europă. Compania este cunoscută pentru flota sa modernă, autobuzele confortabile și serviciile de încredere.

Express InterCity este un tip de serviciu de tren care operează în multe țări din întreaga lume. Este conceput pentru a oferi transport rapid și eficient între orașele mari, cu opriri limitate pe parcurs. Trenurile Express InterCity oferă de obicei facilități precum scaune confortabile, aer condiționat și servicii de mâncare și băuturi la bord. Ele pot avea, de asemenea, opțiuni de scaune la clasa întâi sau la clasa business pentru pasagerii care doresc un plus de confort și facilități. Trenurile Express InterCity sunt adesea o alegere populară pentru călătorii de afaceri, turiștii și navetiștii care trebuie să călătorească între orașe rapid și convenabil.

Tipuri de bilete și facilități de la Paris la București

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de OUIGO, RegioJet și TGV inOui atunci când călătoriți de la Paris la București.

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique are o singură clasă, ceea ce este echivalent cu călătoria la clasa a doua, motiv pentru care prețurile biletelor sunt ieftine. Biletele sunt disponibile de la 10 EUR pentru adulți (în funcție de destinație) și 5 EUR pentru copii, iar biletele de tren OUIGO sunt disponibile doar online.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse oferă o singură clasă, asemănătoare călătoriei la clasa a doua, ceea ce reprezintă prețurile accesibile pentru bilete. Tarifele pentru adulți încep de la 10 EUR, în funcție de destinație, în timp ce copiii pot călători cu 5 EUR. Biletele pentru OUIGO pot fi achiziționate doar online.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Low cost

Low cost este cea mai accesibilă opțiune pentru cei care doresc să călătorească fără alte facilități suplimentare. Cu toate acestea, pasagerii se pot bucura în continuare de Wi-Fi gratuit și de o călătorie liniștită.
wifi Wifi
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletul standard oferă un echilibru între accesibilitate și confort. Pasagerii se pot aștepta la scaune de pluș și la Wi-Fi gratuit, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru călătorii atenți la buget.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Relax

Pasagerii care doresc să călătorească în lux pot opta pentru biletul Relax, care oferă scaune spațioase din piele și o atmosferă relaxantă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se relaxeze în timpul călătoriei lor.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business

Biletul de afaceri garantează intimitate și confort, cu servicii prioritare și personal de la bord. Aceasta este o alegere ideală pentru cei care doresc o călătorie fără întreruperi și fără stres.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletul STANDARD oferă o experiență de călătorie la clasa a 2-a accesibilă, cu trei niveluri de flexibilitate de schimb și rambursare - totală, parțială și fără flexibilitate - pe toate rutele internaționale Franța - Elveția.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard 1ère

Biletul STANDARD 1ÈRE oferă o călătorie la clasa întâi, la un raport calitate-preț, cu flexibilitate și acces la toate trenurile, disponibile pe toate rutele internaționale dintre Franța și Elveția.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business 1ère

BUSINESS 1ÈRE se adresează pasagerilor care doresc o experiență de călătorie de lux, cu flexibilitate, facilități și servicii personalizate și este disponibil pe anumite rute în timpul săptămânii și la anumite ore duminica.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Aveți acces WiFi (OUIFI) și intrați în portalul de divertisment OUIFUN pentru o taxă suplimentară.
power_sockets Prize open icon close icon
La trenurile Ouigo, numai locurile de pe puntea superioară din vagoarele selectate sunt dotate cu prize. Rețineți că aceste scaune vin la o taxă suplimentară, iar puntea de jos nu are prize în totalitate.
luggage Bagaje open icon close icon
OUIGO vă permite să aduceți gratuit două bagaje de mână mici sau o singură bucată cu dimensiunile 36 x 27 x 15 cm, împreună cu bagajele de mână de 55x35x25 cm, fără restricții de greutate. Pentru articolele mai mari, se aplică o taxă de 5 EUR pentru rezervările online făcute în avans și ajunge până la 20 EUR dacă plătiți în persoană la stație.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În Franța, serviciile OUIGO Train classique oferă un serviciu de gustare la loc, deși acesta nu este disponibil pentru trenurile de mare viteză. Pentru cei care călătoresc în Spania, o vizită la OUIBAR cu autocarul 4 servește o varietate de băuturi și gustări.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, cu toate autocarele cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Plănuiți să aduceți articole mai mari, cum ar fi o bicicletă, scuter, schiuri sau un instrument muzical? Dacă rezervați online în avans, este doar o taxă de 5 EUR. Dar, dacă te hotărăști să plătești la gară, taxa urcă până la 20 de euro.
wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat cu WiFi gratuit la bord. Utilizați aplicația Regiojet sau ecranele din trenurile mai noi pentru divertisment.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Pasagerii din clasa business pot beneficia de un compartiment linistit pentru o calatorie linistita.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun este echipat cu propria priză.
luggage Bagaje open icon close icon
Simțiți-vă liber să aduceți cu voi bagaje care sunt ușor de încărcat. Dacă gențile tale nu încap sub sau deasupra scaunului tău, nu-ți face griji! Echipajul este aici pentru a ajuta la găsirea unui loc care să nu-i împiedice pe alții. Atenție, asigurați-vă că niciunul dintre articolele dvs. nu este periculos pentru siguranța tuturor.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile Regiojet au spații destinate utilizatorilor de scaune rulante.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
La bord, un meniu divers de băuturi și gustări este accesibil prin aplicația Regiojet. Toți pasagerii primesc o sticlă de apă gratuită, în timp ce cei din Clasa Relax sau Business primesc o cafea italiană sau un ceai de mentă gratuit.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Toate autocarele sunt dotate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
RegioJet permite transportul de biciclete, scutere mici și cărucioare în trenurile lor cu rezervare și restricții prealabile. Bicicletele și trotinetele mici trebuie așezate pe rafturi sau în compartimente rezervate, în timp ce cărucioarele care nu pot fi pliate pot fi transportate la începutul sau la sfârșitul garniturii sau în locuri special rezervate. Cu toate acestea, echipajul poate refuza transportul din motive de siguranță sau de spațiu.
wifi Wifi open icon close icon
Pe trenurile TGV INOUI, bucurați-vă de acces WiFi gratuit pe tot parcursul călătoriei. Indiferent dacă lucrați, răspundeți la e-mailuri sau vă scufundați în hub-ul de divertisment TGV INOUI, noi vă putem acoperi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cu un bilet Business Première, intră într-un autocar exclusivist conceput pentru confort. Este sanctuarul tău tăcut, ideal atât pentru muncă, cât și pentru relaxare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc de pe TGV inOUI este plin de putere! Cu o priză la dispoziție, ești mereu încărcat și gata.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile TGV INOUI, puteți aduce atâtea bagaje cât pot transporta brațele și picioarele, dar nu uitați să vă etichetați corect propriile bagaje. Gențile și obiectele mici sunt cel mai bine depozitate fie la nivelul picioarelor, fie sub scaun; piesele mai grele trebuie plasate într-un colț disponibil al mașinii sau de-a lungul culoarului central al acestuia.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Călătorii de pe TGV INOUI pot aștepta cu nerăbdare un sortiment de alimente și băuturi. Serviciul de trenuri prezintă o selecție curată care promite să satisfacă diverse palate.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Rămâi răcoros și confortabil. Toate trenurile TGV inOUI sunt dotate cu aer condiționat, asigurând o călătorie plăcută, indiferent de vremea de afară.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Este necesară rezervarea pentru bicicletele nepliabile (10 EUR) pe anumite trenuri TGV INOUI, bicicletele pliabile sub 130x90cm pot călători ca bagaj de mână pe orice tren TGV INOUI, bicicletele dezasamblate pot fi luate fără rezervare dacă sunt depozitate într-o geantă pentru biciclete sub 130x90cm. Scuterele acvatice sau snowboardurile, trotinetele pliate și instrumentele muzicale pot fi luate ca bagaje de mână dacă sunt într-o cutie de transport sub 130 x 90 cm.
wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă la _WIFI_LYRIA pentru WiFi gratuit și accesați Portalul TGV Lyria prin browser.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
O mașină liniștită exclusivă pentru TGV Lyria BUSINESS 1ERE, perfectă pentru muncă concentrată sau relaxare.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate scaunele din ambele clase au prize cu 2 pini, 230 V pentru laptopuri și telefoane mobile.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile TGV Lyria, puteți aduce un bagaj de mână ușor de transportat și care se potrivește perfect în spațiile amenajate. Acest lucru asigură că toată lumea are loc pentru lucrurile lor și se poate bucura de o călătorie lină
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Vagoanele clasa I 1 sau 11 au 2 locuri pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Rezervați aceste locuri în avans sau un loc standard dacă sunt ocupate. Asistența la stație pentru depozitarea scaunelor cu rotile este disponibilă la cerere.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Pe trenurile TGV Lyria, alegeți între „Le Deli” disponibil în cafe-bar sau la locul dumneavoastră cu un bilet STANDARD și „La Table” pentru o masă franco-elvețiană cu un bilet BUSINESS 1ÈRE.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Vagurile sunt dotate cu aer condiționat, aer filtrat la fiecare trei minute și complet reîmprospătat la fiecare nouă minute.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pe trenurile TGV Lyria, sunteți binevenit să aduceți cu dvs. o varietate de articole. Acestea includ biciclete pliate (nu mai mult de 130 x 90 cm), cărucioare pentru copii, schiuri, trotinete pliabile (atât electrice, cât și manuale), surf și snowboard-uri, instrumente muzicale încapsulate și scaune cu rotile (manuale sau electrice) pentru cei cu probleme de mobilitate.
power_sockets Prize open icon close icon
Rămâneți încărcat cu o priză disponibilă pentru fiecare două locuri în tren.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile ICE, bucurați-vă de WiFi gratuit și accesați portalul ICE pentru filme, emisiuni TV, cărți audio, jocuri și materiale de lectură.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Căutați liniște pe ICE Frankfurt cu Autocarul 21 (clasa a doua) și Autocarul 28/29 (clasa I). Pe ICE 104/105 Basel, este Coach 31 (clasa a doua) și Coach 38/39 (clasa I).
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile ICE, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, schimbarea trenurilor sau alte întrebări, contactați Serviciul de mobilitate al DB. Personalul este întotdeauna gata să asiste și să asigure o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Cu ICE, alegeți între un meniu complet la restaurantul de la bord sau gustări rapide la bistro. Pentru pasagerii din clasa întâi, mâncarea și băuturile gratuite sunt servite direct la locul dvs. Meniul divers al DB, actualizat trimestrial, oferă opțiuni locale și vegetariene/vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile ICE nu oferă doar aer condiționat, ci și inovează cu sisteme ecologice care răcesc și încălzesc folosind agenți frigorifici naturali.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Deutsche Bahn, asigurați-vă că este dezasamblat și ambalat confortabil într-o cutie sau husă cu numele dvs. etichetat pe ea și îl puteți aduce la bord gratuit. De asemenea, ai voie un bagaj obișnuit și unul de mână. Doar asigurați-vă că bicicleta dvs. nu împiedică alți călători sau nu blochează culoarele. Notă: bicicletele speciale nu sunt permise, dar dacă sunteți un călător internațional, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile în orele de vârf.
Servicii la bord FlixBus, TGV inOui și Karat - S de la Paris la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Paris la București cu train.
Facilităţi FlixBus TGV inOui Karat - S RegioJet BlaBlaCar Bus OUIGO Union Ivkoni TGV Lyria DB - InterCity Express (ICE) Comati
wifi Wifi check check check check check check check check check cross
power_sockets Prize check check check check check check check check check check
luggage Bagaje check check cross check check check check check check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check cross check cross check check cross
air_con Aer condiționat check check check check check cross check check check cross
quiet_zone Zona de liniste cross check cross check cross cross cross check check cross
accessibility Accesibilitate cross check cross check cross cross cross check check cross
bicycle Bicicleta cross check cross check cross cross cross check check cross
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check cross cross cross cross cross check check cross

Paris la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
131.08kg
Autobuz
140.45kg
Zbor
374.52kg
Mașină
299.62kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Paris la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Paris și București sunt 131.08kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Paris și București? Luând trenul între Paris și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 243.44kg față de un zbor, 9.37kg față de autobuz și 168.54kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Paris la București?
Un bilet de tren de la Paris la București este de 1.116,24 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 390,86 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Paris la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Paris la București este de 390,86 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Paris și București cu tren?
Distanța între Paris și București este de 1.872,62 km.
Cât durează călătoria cu tren între Paris și București?
Călătoria de la Paris la București durează în medie 38 ore 56 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 32 ore 30 min..
Ce companii operează de la Paris la București?
Ruta Paris - București este acoperită de 9 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus, TGV inOui, Karat - S, RegioJet, BlaBlaCar Bus, OUIGO, Union Ivkoni, TGV Lyria, DB - InterCity Express (ICE) și Comati ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Paris la București?
Ruta de la Paris la București are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Paris la București?
Primul tren de la Paris la București pleacă la orele 05:18. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Paris la București?
Ultimul tren de la Paris la București pleacă la orele 18:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Paris la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 390,86 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Paris și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Paris și București este 32 ore 30 min..
Există un tren direct de la Paris la București?
Da, există un tren direct între Paris și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Paris la București?
Călătoria cu tren de la Paris la București creează 131.08kg emisii de CO2.

Treceți local de la Paris

Rute populare

Escapade de weekend de la Paris

Rute internaționale din Paris și zonele din apropiere

Alte destinații de la Paris

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare