Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Paris până la București

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Paris la București cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Paris la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Paris la București transport tren

Distanța 1.870 km
Plecare Paris
Sosire București
Transportatori SNCF, OUI.sncf

Prețul biletului Paris - București în fiecare zi

 
Azi
535,91 RON
1.825,17 RON
Mâine
459,80 RON
1.280,15 RON
În 2 zile
Detalii
608,89 RON
În 3 zile
487,18 RON
789,27 RON
În 4 zile
Detalii
823,28 RON
În 5 zile
487,18 RON
570,60 RON
În 6 zile
Detalii
904,35 RON

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Paris - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Autobuz

487,18 RON

Data
Joi 7 Iulie 2022
FlixBus-logo
Massy-Palaiseau - Bucarest
06:55 - 21:15
FlixBus
37h 20min
CO2: 65.84kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

681,98 RON

Data
Joi 7 Iulie 2022
Wizz Air-logo
Beauvais-Tillé - Otopeni Intl
09:05 - 13:00
Wizz Air
2h 55min
CO2: 346.03kg

Cât timp va dura să merg de la Paris la București cu trenul?

Distanța dintre Paris și București este aproximativ 1.871 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Paris la București?

Prima plecare a serii de la Paris la București este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Paris și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Paris laBucurești?

Călătoriile internaționale de la Franța la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. Când plecați din Franța, veți putea să folosiți stații precum PARIS EST. Sosind în România, opțiunile dvs. includ BUCURESTI NORD. Nu fiecare stație din Franța are o rută de legătură directă cu fiecare stație din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

În Paris, stațiile de plecare includ PARIS EST. Când veți sosi în București, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum BUCURESTI NORD. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Paris spre București?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paris la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
136 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback