Tren Paris - Le Havre prețuri de la 78,18 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 78,18 lei
Mâine 78,18 lei
2 zile 78,18 lei
3 zile 78,18 lei

Paris la Le Havre cu trenul

Călătoria de la Paris la Le Havre cu trenul este de 177,99 km și durează 2 ore 21 min.. Există 33 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:09 și ultima la 23:46. Este posibil să călătoriți de la Paris la Le Havre cu tren pentru doar 78,18 lei sau până la 257,02 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 78,18 lei.

Cel mai mic pret78,18 lei
Durata călătoriei2 ore 21 min.
Conexiune pe zi33
Cel mai mic pret78,18 lei
Cel mai mare preț257,02 lei
Prima Plecare06:09
Ultima Plecare23:46
Distanţă177,99 km
PlecareParis
SosireLe Havre
TransportatoriSNCF, Train NomadDetalii

Tren Bilete de la Paris la Le Havre

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Paris la Le Havre cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Paris la Le Havre? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Paris la Le Havre?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Paris la Le Havre. Însă în medie veți plăti în jur de 125,82 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 78,18 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Paris la Le Havre. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Paris la Le Havre. Însă în medie veți plăti în jur de 125,82 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează să ajung de la Paris la Le Havre cu trenul?

Cu o distanță de 177,99 km între Paris și Le Havre, de obicei va dura 2 ore 21 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 2 ore 21 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre Paris și Le Havre este în jur de 177,99 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 2 ore 21 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Paris și Le Havre durează 0 ore 8 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Paris la Le Havre?

În general, prima plecare a zilei din Paris va fi la 06:09, iar ultima plecare va fi la 23:46. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Paris la Le Havre se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Paris la Le Havre la 06:09. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 23:46. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Paris la Le Havre cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Paris, stațiile de plecare includ Paris - Orly Airport,Paris, Porte Maillot,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Gare du Nord,Paris La Défense,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Gare De Lyon. Când veți sosi în Le Havre, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Gare du Havre,Le Havre Graville,Gare de Harfleur. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Paris la Le Havre sunt în fiecare zi?

Ruta de la Paris la Le Havre este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Paris de 33 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Paris la Le Havre, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 29 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paris la Le Havre. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Paris la Le Havre

Bilete ieftine de tren de la Paris la Le Havre
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Paris la Le Havre.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Paris la Le Havre, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Paris la Le Havre.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Paris la Le Havre

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 78,18 lei la 207,18 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 62% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Paris la Le Havre

Cele mai ieftine bilete de tren Paris - Le Havre pot fi găsite până la 83,07 lei dacă aveți noroc sau 103,86 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 129,59 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Le Havre cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Le Havre, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Société Nationale des Chemins de fer Français, sau SNCF, este numele Companiei Naționale a Căilor Ferate Franceze. Explorați frumusețea Franței cu transportul feroviar SNCF și alegeți între trei trenuri SNCF majore - TGV inOui, TER și INTERCITÉS - pentru călătorii pe rute naționale, regionale și locale, inclusiv trenuri de mare viteză care pleacă din gările din Paris. De asemenea, SNCF își propune să revoluționeze călătoriile durabile devenind primul operator neutru din lume din punct de vedere al emisiilor de carbon, oferind acest serviciu ecologic fără costuri suplimentare pasagerilor.

SNCF, compania națională de căi ferate franceză, oferă TER, un serviciu de tren regional cuprinzător. Trenurile TER (Transport Express Regional) conectează orașele și satele din regiunile Franței, oferind transport local navetiștilor și turiștilor în timp ce explorează cultura regională, peisajul și atracțiile prin rețeaua sa vastă de rute regionale. Trenurile TER sunt mai lente decât trenurile de mare viteză, dar oferă o alternativă mai accesibilă și confortabilă pentru călătorii mai scurte în regiuni.

Tipuri de bilete și facilități de la Paris la Le Havre

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de TER atunci când călătoriți de la Paris la Le Havre.

Standard

Biletele de tren TER au un tarif fix „Tarif Normal” și sunt valabile pentru o singură călătorie până la miezul nopții a doua zi după validarea la automatele de ștampilare peron. Unele regiuni pot oferi reduceri în afara orelor de vârf.
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile TER moderne sunt echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Trenurile TER sunt momentan fără servicii WiFi.
luggage Bagaje open icon close icon
Trenurile TER nu au restricții cu privire la dimensiunea bagajelor, atâta timp cât acestea sunt în limitele capacității personale de manipulare și pot încăpea în zonele de bagaje desemnate.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Accès TER' oferă asistență specializată pentru pasagerii cu dizabilități sau cu mobilitate redusă, asigurând o experiență de călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Trenurile TER nu oferă catering la bord; Luați în considerare să vă aduceți băuturi răcoritoare.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Călătoria cu bicicleta în trenurile TER este gratuită, pur și simplu agățați-o sau depozitați-o în zonele desemnate pe principiul primul venit, primul servit, rezervarea nu este disponibilă.
Servicii la bord SNCF, TER și TGV inOui de la Paris la Le Havre
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Paris la Le Havre cu train.
Facilităţi SNCF TER TGV inOui
quiet_zone Zona de liniste check cross check
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check check check
accessibility Accesibilitate check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check cross check
bicycle Bicicleta check cross check
sleeper_couchette Vagon de dormit check cross check

Paris la Le Havre Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
12.46kg
Autobuz
13.35kg
Zbor
35.6kg
Mașină
28.48kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Paris la Le Havre cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Paris și Le Havre sunt 12.46kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Paris și Le Havre? Luând trenul între Paris și Le Havre veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 23.14kg față de un zbor, 0.89kg față de autobuz și 16.02kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Paris la Le Havre?
Un bilet de tren de la Paris la Le Havre este de 125,82 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 78,18 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Paris la Le Havre?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Paris la Le Havre este de 78,18 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Paris și Le Havre cu tren?
Distanța între Paris și Le Havre este de 177,99 km.
Cât durează călătoria cu tren între Paris și Le Havre?
Călătoria de la Paris la Le Havre durează în medie 2 ore 21 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 8 min..
Ce companii operează de la Paris la Le Havre?
Ruta Paris - Le Havre este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, SNCF, Train Nomad, TER și TGV inOui ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Paris la Le Havre?
Ruta de la Paris la Le Havre are în medie 33 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Paris la Le Havre?
Primul tren de la Paris la Le Havre pleacă la orele 06:09. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Paris la Le Havre?
Ultimul tren de la Paris la Le Havre pleacă la orele 23:46. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Paris la Le Havre?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 78,18 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Paris la Le Havre?
Există în medie 29 de la Paris pentru a merge la Le Havre.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Paris și Le Havre?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Paris și Le Havre este 0 ore 8 min..
Există un tren direct de la Paris la Le Havre?
Da, există un tren direct între Paris și Le Havre.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Paris la Le Havre?
Călătoria cu tren de la Paris la Le Havre creează 12.46kg emisii de CO2.

Treceți local de la Paris

Rute populare

Escapade de weekend de la Paris

Rute internaționale din Paris și zonele din apropiere

Alte destinații de la Paris

Principalele rute spre Le Havre

Rute asemănătoare

Alte rute populare