Gasiți un tren de la București până la Botoşani

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 66 RON
Durata călătoriei 10 h 13 min
Călătorii pe zi 240
Prima plecare: 07:15
Ultima plecare: 00:20
Distanța 371km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la București la Botoşani pe virail.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Botoşani. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la București la Botoşani, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Trenurile de la București la care companiile: Botoşani se poate călători cu?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc București ruta trenului -. Botoşani <.

Cât costă biletele de tren de la București la Botoşani?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la București la Botoşani pentru 65,55 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 161,93 RON medie Botoşani ultimul.

Prețul biletului București - Botoşani în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
80,70 RON85,45 RON70,65 RON80,70 RON80,70 RON75,70 RON80,70 RON
47,53 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Deoarece călătoria între București și relativ scurt Botoşani ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în București și Botoşani?

Trenurile spre pot pleca din Botoşani ultimul București Băneasa, București Nord și București Obor și să ajungă la Botoșani.

Cât timp va dura de la București te la cu trenul și Botoşani atunci când fac trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 7 ore și 45 minute Botoşani ultimul, dar, în medie, este nevoie de 10 ore și 21 minute. Primul tren indreptat spre Botoşani ultimul la 07:11, în timp ce ultima părăsește București la 00:09.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another