Tren București - Botoşani prețuri de la 60,49 lei

24.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 143,32 lei
Mâine 143,32 lei
2 zile 141,31 lei
3 zile Mai mult

București la Botoşani cu trenul

Călătoria de la București la Botoşani cu trenul este de 371,85 km și durează 7 ore 39 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:24 și ultima la 22:50. Este posibil să călătoriți de la București la Botoşani cu tren pentru doar 60,49 lei sau până la 225,85 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 60,49 lei.

Cel mai mic pret60,49 lei
Durata călătoriei7 ore 39 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret60,49 lei
Cel mai mare preț225,85 lei
Prima Plecare06:24
Ultima Plecare22:50
Distanţă371,85 km
PlecareBucurești
SosireBotoşani
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bucharest la Botoşani

Data plecării
luni, 24 iun. 2024

Ajungeți de la București la Botoşani cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Botoşani. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la București la Botoşani?

Când călătoriți de la București la Botoşani, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 144,69 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 60,49 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la București la Botoşani vă va costa 144,69 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Botoşani cu trenul?

Distanța dintre București și Botoşani este aproximativ 371,85 km. În general, va dura în jur de 7 ore 39 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între București și Botoşani cu trenul durează de obicei 7 ore 39 min. pentru a acoperi o distanță de 371,85 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Botoşani vă va duce 5 ore 50 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Botoşani, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Botoşani?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Botoşani la 06:24. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 22:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Botoşani, care de obicei este la 06:24. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 22:50. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Botoşani?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Botoşani. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari. Acestea se leagă de stații care includ Botoșani (Parcare Elvila),Botoșani, Autogara Botoșani din Botoşani. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Botoşani.

Câte călătorii de la București la Botoşani au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 4 plecări zilnice de la București la Botoşani. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 3 plecări de la București care merg direct la Botoşani. Există 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Botoşani

Bilete ieftine de tren de la București la Botoşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Botoşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Botoşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Botoşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Botoşani

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 93,57 lei la 162,47 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 42% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Botoşani

Cele mai ieftine bilete de tren București - Botoşani pot fi găsite până la 78,77 lei dacă aveți noroc sau 111,10 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 146,10 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Botoşani cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Botoşani, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Botoşani Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
26.03kg
Autobuz
27.89kg
Zbor
74.37kg
Mașină
59.5kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Botoşani cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Botoşani sunt 26.03kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Botoşani? Luând trenul între București și Botoşani veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 48.34kg față de un zbor, 1.86kg față de autobuz și 33.47kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Botoşani?
Un bilet de tren de la București la Botoşani este de 144,69 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 60,49 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Botoşani?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Botoşani este de 60,49 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Botoşani cu tren?
Distanța între București și Botoşani este de 371,85 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Botoşani?
Călătoria de la București la Botoşani durează în medie 7 ore 39 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 50 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Botoşani?
Ruta de la București la Botoşani are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Botoşani?
Primul tren de la București la Botoşani pleacă la orele 06:24. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Botoşani?
Ultimul tren de la București la Botoşani pleacă la orele 22:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Botoşani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 60,49 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Botoşani?
Există în medie 3 de la București pentru a merge la Botoşani.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Botoşani?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Botoşani este 5 ore 50 min..
Există un tren direct de la București la Botoşani?
Da, există un tren direct între București și Botoşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Botoşani?
Călătoria cu tren de la București la Botoşani creează 26.03kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Botoşani

Rute asemănătoare

Alte rute populare