Gasiți un tren de la București până la Botoşani

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 57,60 RON
Durata călătoriei 13 h 38 min
Călătorii pe zi 6
Prima plecare 11:00
Ultima plecare 23:35
Distanța 371 km

Bilete de tren ieftine de la București pe virail Botoşani.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Care este prețul biletelor de tren de la București la Botoşani?

Prețul mediu al biletelor de tren de la București la Botoşani ultimul de 79,37 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la București pentru a putea fi în jur de Botoşani 57,60 RON.

Trenurile de la București la care companiile: Botoşani se poate călători cu?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la București la Botoşani oferite de CFR Călători.

Prețul biletului - în fiecare zi

69,43 RON 54,81 RON 79,18 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din București spre Botoşani

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Botoşani ultimul este călătoria?

În timp ce primul tren spre frunze la 08:25 Botoşani ultimul, ultima este programată pentru 23:35. Durata medie a călătoriei este de 13 h 32 min, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Botoşani în 7 h 15 min.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în București și Botoşani?

Puteți lua trenul spre București Nord, București Băneasa și București Obor la Botoşani, care ajunge la Botoșani.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Deoarece călătoria între București și relativ scurt Botoşani ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.