Train Illustration

Gasiți un tren de la București până la Botoşani

Starting from
76,97 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Botoşani cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Botoşani? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Botoşani, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Botoşani?

Prețurile biletelor de tren de la București la Botoşani variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la București la Botoşani vor costa 76,97 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 107,11 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.București la Botoşani transport tren

Durata călătoriei 9 h 7 min
Călătorii pe zi 7
Prima plecare 09:55
Ultima plecare 01:32
Distanța 371 km
Plecare București
Sosire Botoşani
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători

Prețul biletului București - Botoşani în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Detalii
Mâine
Detalii
83,07 RON
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
8
Transportatori
2
Prețul minim
76,97 RON
Prețul maxim
142,16 RON

București - Botoşani

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

99 RON

Data
Miercuri 5 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
București Obor - Botoșani
08:35 - 18:16
CFR Călători
9h 41min
1 schimbări
CO2: 1.07kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la București la Botoşani cu trenul?

Călătoria de la București la Botoşani acoperă o distanță de 372 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 9 h 13 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 7 h 15 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Botoşani făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Botoşani?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Botoşani, care de obicei este la 11:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 01:32. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Botoşani?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: București Nord, București Obor și București Băneasa. Sosind la Botoşani, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Botoșani. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Botoşani.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Botoşani?

Ruta de la București la Botoşani este deservită de furnizori care includ Infofer și CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 10 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Botoşani, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 2 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback