Gasiți un tren de la București până la Botoşani

Începe de la
104,90 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Botoşani cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Botoşani? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Botoşani, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Botoşani?

Prețurile biletelor de tren de la București la Botoşani variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la București la Botoşani vor costa 86,05 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 107,11 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la București la Botoşani de la Train este de 371 km și durează 9 h 7 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 08:55 și ultima la 01:32. Este posibil să călătoriți de la București la Botoşani cu Train pentru doar 86,05 RON sau până la 142,16 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 86,05 RON
Durata călătoriei 9 h 7 min
Conexiune pe zi 8
Cel mai mic pret 86,05 RON
Cel mai mare preț 142,16 RON
Prima Plecare 08:55
Ultima Plecare 01:32
Distanţă 371 km
Plecare București
Sosire Botoşani
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la București la Botoşani

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  -1°
  Feb 08
  Detalii
  -1°
  Feb 09
  Detalii
  -1°
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  10°
  Feb 17
  Detalii
  10°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva București - Botoşani Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

București la Botoşani Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
106.02kg
Tren
5.208kg
Autobuz
25.296kg
Mașină
18.228kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Botoşani

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp va dura să merg de la București la Botoşani cu trenul?

Călătoria de la București la Botoşani acoperă o distanță de 372 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 9 h 7 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 7 h 21 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Botoşani făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Botoşani?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Botoşani, care de obicei este la 08:55. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 01:32. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Botoşani?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: București Nord. Sosind la Botoşani, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Botoșani. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Botoşani.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Botoşani?

Ruta de la București la Botoşani este deservită de furnizori care includ Infofer și Cfr Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 10 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Botoşani, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 7 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback