Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Comarnic până la Predeal

Starting from
6,30 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Predeal

Descoperă

Ajungeți de la Comarnic la Predeal cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Comarnic la Predeal. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Comarnic la Predeal cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Comarnic la Predeal. Însă în medie veți plăti în jur de 9,21 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 6,30 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Comarnic la Predeal transport tren

Cel mai bun preț 6,30 RON
Durata călătoriei 45 min
Călătorii pe zi 11
Prima plecare 08:28
Ultima plecare 01:04
Distanța 28 km
Plecare Comarnic
Sosire Predeal
Transportatori Infofer, RegioTrans, CFR Călători, Regio Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
11
Transportatori
1
Prețul minim
6,30 RON
Prețul maxim
14,50 RON

Comarnic - Predeal

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

6,30 RON

Data
Sâmbătă 25 Iunie 2022
CFR Călători-logo
Comarnic - Predeal
16:54 - 17:45
CFR Călători
51min
CO2: 0.08kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Comarnic la Predeal cu trenul?

Călătoria de la Comarnic la Predeal acoperă o distanță de 29 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 45 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 37 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Comarnic la Predeal făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Comarnic la Predeal?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Comarnic la Predeal la 08:28. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 01:04. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Comarnic laPredeal?

În Comarnic, stațiile de plecare includ Comarnic. Când veți sosi în Predeal, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Predeal. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Comarnic la Predeal sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Comarnic la Predeal, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 11 plecări pe zi. În medie, sunt 11 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 11 călătorii directe între Comarnic și Predeal. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback