Tren București - Viena prețuri de la 254,77 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Viena cu trenul

Călătoria de la București la Viena cu trenul este de 857,43 km și durează 19 ore 35 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 13:07 și ultima la 13:50. Este posibil să călătoriți de la București la Viena cu tren pentru doar 254,77 lei sau până la 764,72 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 254,77 lei.

Cel mai mic pret254,77 lei
Durata călătoriei19 ore 35 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret254,77 lei
Cel mai mare preț764,72 lei
Prima Plecare13:07
Ultima Plecare13:50
Distanţă857,43 km
PlecareBucurești
SosireViena
TransportatoriÖBB

Tren Bilete de la Bucharest la Vienna

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Viena

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Viena? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Viena, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Viena?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Viena costă 254,77 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 439,23 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Viena.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la București la Viena vă va costa 439,23 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Viena cu trenul?

Cu o distanță de 857,43 km între București și Viena, de obicei va dura 19 ore 35 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 19 ore 35 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre București și Viena este în jur de 857,43 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 19 ore 35 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Viena durează 19 ore 31 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Viena?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Viena, care de obicei este la 13:07. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 13:50. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Viena, care de obicei este la 13:07. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 13:50. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Viena?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Piata Gara De Nord. Sosind la Viena, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Vienna Erdberg (VIB),Wien Quartier Belvedere,Wien Mitte,Wien, Hauptbahnhof,Wien Praterstern (U2),Wien Westbahnhof (U3),Wien Meidling (wlb),Wien, Hütteldorf,Wien - Matzleinsdorfer Platz. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Viena.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Viena?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Viena, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 1 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între București și Viena. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Vienna

Bilete ieftine de tren de la București la Viena
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Viena.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Viena, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Viena.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Vienna

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 143,32 lei la 652,38 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 78% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Viena cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Viena, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord ÖBB de la București la Viena
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Viena cu train.
Facilităţi ÖBB
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

București la Viena Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
60.02kg
Autobuz
64.31kg
Zbor
171.49kg
Mașină
137.19kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Viena cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Viena sunt 60.02kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Viena? Luând trenul între București și Viena veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 111.47kg față de un zbor, 4.29kg față de autobuz și 77.17kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Viena?
Un bilet de tren de la București la Viena este de 439,23 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 254,77 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Viena?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Viena este de 254,77 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Viena cu tren?
Distanța între București și Viena este de 857,43 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Viena?
Călătoria de la București la Viena durează în medie 19 ore 35 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 19 ore 31 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Viena?
Ruta de la București la Viena are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Viena?
Primul tren de la București la Viena pleacă la orele 13:07. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Viena?
Ultimul tren de la București la Viena pleacă la orele 13:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Viena?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 254,77 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Viena?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Viena.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Viena?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Viena este 19 ore 31 min..
Există un tren direct de la București la Viena?
Da, există un tren direct între București și Viena.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Viena?
Călătoria cu tren de la București la Viena creează 60.02kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Viena

Rute asemănătoare

Alte rute populare