Tren București - Praga prețuri de la 359,25 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Praga cu trenul

Călătoria de la București la Praga cu trenul este de 1.082,35 km și durează 25 ore 9 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 13:07 și ultima la 13:50. Este posibil să călătoriți de la București la Praga cu tren pentru doar 359,25 lei sau până la 949,57 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 359,25 lei.

Cel mai mic pret359,25 lei
Durata călătoriei25 ore 9 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret359,25 lei
Cel mai mare preț949,57 lei
Prima Plecare13:07
Ultima Plecare13:50
Distanţă1.082,35 km
PlecareBucurești
SosirePraga
TransportatoriRegioJet, Czech Railways

Tren Bilete de la Bucharest la Prague

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Praga cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Praga. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Praga?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Praga costă 359,25 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 626,58 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Praga.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Praga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la București la Praga vă va costa 626,58 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la București la Praga cu trenul?

Călătoria de la București la Praga cu trenul va dura, de obicei, 25 ore 9 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 1.082,35 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 25 ore 9 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre București și Praga este în jur de 1.082,35 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 25 ore 9 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Praga durează 24 ore 21 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Praga?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Praga la 13:07. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 13:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Praga la 13:07. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 13:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Praga?

Puteți pleca din București la stații precum Bucharest Autogara Militari,Henri Coandă International Airport, OTP,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Praga la următoarele stații: Praha-Vysochany,Prague - Zličín,Prague, Hlavni nadrazi,Praha Liben,Prague (Černý Most),Praha Holesovice,Prague UAN Florenc,Ruzyne International Airport,Praha Masarykovo nadrazi. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Praga. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Praga?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Praga poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 1 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Praga. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Praga variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Praga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Prague

Bilete ieftine de tren de la București la Praga
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Praga.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Praga, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Praga.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Prague

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 185,68 lei la 834,83 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 78% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Praga cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Praga, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

RegioJet este o companie feroviară privată care operează în mai multe țări europene, inclusiv Republica Cehă, Slovacia, Polonia și Austria. Compania a fost fondată în 2009 și a început să funcționeze în Republica Cehă în 2011. RegioJet oferă diverse tipuri de servicii de tren, inclusiv trenuri de lungă distanță, trenuri regionale și autobuze.

České dráhy, adesea prescurtat ca ČD, este principalul operator feroviar de călători și marfă din Republica Cehă. Compania a fost fondată în 1993 în urma divizării fostelor Căi Ferate de Stat Cehoslovace în entități separate. České dráhy operează atât servicii interne, cât și internaționale de trenuri de pasageri.

Tipuri de bilete și facilități de la București la Praga

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de RegioJet și Czech Railways atunci când călătoriți de la București la Praga.

Low cost

Low cost este cea mai accesibilă opțiune pentru cei care doresc să călătorească fără alte facilități suplimentare. Cu toate acestea, pasagerii se pot bucura în continuare de Wi-Fi gratuit și de o călătorie liniștită.
wifi Wifi
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletul standard oferă un echilibru între accesibilitate și confort. Pasagerii se pot aștepta la scaune de pluș și la Wi-Fi gratuit, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru călătorii atenți la buget.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Relax

Pasagerii care doresc să călătorească în lux pot opta pentru biletul Relax, care oferă scaune spațioase din piele și o atmosferă relaxantă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se relaxeze în timpul călătoriei lor.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business

Biletul de afaceri garantează intimitate și confort, cu servicii prioritare și personal de la bord. Aceasta este o alegere ideală pentru cei care doresc o călătorie fără întreruperi și fără stres.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard / Second Class

Biletul de clasa a doua al Czech Rail (ČD) include locuri standard cu acces la facilitățile de bază, cum ar fi un WC în fiecare tren și Wi-Fi gratuit în majoritatea trenurilor.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Premium / First Class

Czech Rail (ČD) oferă cea mai bună clasă cu scaune mai spațioase și mai confortabile, mai mult spațiu pentru picioare și facilități suplimentare.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat cu WiFi gratuit la bord. Utilizați aplicația Regiojet sau ecranele din trenurile mai noi pentru divertisment.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Pasagerii din clasa business pot beneficia de un compartiment linistit pentru o calatorie linistita.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun este echipat cu propria priză.
luggage Bagaje open icon close icon
Simțiți-vă liber să aduceți cu voi bagaje care sunt ușor de încărcat. Dacă gențile tale nu încap sub sau deasupra scaunului tău, nu-ți face griji! Echipajul este aici pentru a ajuta la găsirea unui loc care să nu-i împiedice pe alții. Atenție, asigurați-vă că niciunul dintre articolele dvs. nu este periculos pentru siguranța tuturor.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile Regiojet au spații destinate utilizatorilor de scaune rulante.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
La bord, un meniu divers de băuturi și gustări este accesibil prin aplicația Regiojet. Toți pasagerii primesc o sticlă de apă gratuită, în timp ce cei din Clasa Relax sau Business primesc o cafea italiană sau un ceai de mentă gratuit.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Toate autocarele sunt dotate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
RegioJet permite transportul de biciclete, scutere mici și cărucioare în trenurile lor cu rezervare și restricții prealabile. Bicicletele și trotinetele mici trebuie așezate pe rafturi sau în compartimente rezervate, în timp ce cărucioarele care nu pot fi pliate pot fi transportate la începutul sau la sfârșitul garniturii sau în locuri special rezervate. Cu toate acestea, echipajul poate refuza transportul din motive de siguranță sau de spațiu.
wifi Wifi open icon close icon
Wi-Fi gratuit este accesibil tuturor pasagerilor, cu limite de date diferite în funcție de clasă și țară. Politicile se pot ajusta pentru a gestiona costurile de date în roaming, optimizând experiența utilizatorului.
power_sockets Prize open icon close icon
În Republica Cehă, prizele de curent sunt de tip E cu o tensiune standard de 230 V și o frecvență de 50 Hz.
luggage Bagaje open icon close icon
Sunteți responsabil pentru transportul propriului bagaj de mână, fie plasându-l deasupra sau sub scaunul lor, fie în poală în trenurile ČD. Atâta timp cât bagajul nu depășește dimensiunile de 90 x 60 x 40 cm, acesta este considerat bagaj de mână chiar dacă nu poate fi depozitat deasupra sau sub scaun. Anumite tipuri de vagoane pot avea suporturi speciale pentru bagaje pentru bagajele de mână. Cu toate acestea, este interzisă depozitarea bagajelor de mână pe scaune sau în instalațiile sanitare ale trenului. Din fericire, transportul bagajelor de mână în trenurile ČD este gratuit.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile sunt potrivite pentru scaune cu rotile, oferind servicii pentru pasagerii cu mobilitate și orientare limitate.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Căruciorul de luat masa are un meniu divers de alimente și băuturi, asigurând opțiuni pentru toți. Anumite trenuri marcate pe orar asigură acest serviciu. În plus, pentru cei care se află pe rute precum Praga spre Ostrava, Praga către Luhačovice, Hradec Králové, Cheb etc., ČD Minibar aduce băuturi răcoritoare direct pe locuri. Acest serviciu mobil oferă produse precum cafea, ceai și gustări. În timp ce minibarul are o capacitate limitată, stocul său este frecvent alimentat la stațiile de îmbarcare. Pentru o luare rapidă, automate de gustări de la Delikomat sunt prezente pe trasee selectate, oferind băuturi și delicii precum barurile Horalky și Müsli.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Aerul condiționat este disponibil pe anumite trenuri.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru a transporta o bicicletă într-un tren al Căilor Ferate Cehe (ČD), puteți utiliza fie serviciul de bagaje supradimensionat, fie depozitul de bagaje în timpul serviciului de transport. Veți plăti o taxă de transport în funcție de distanța parcursă și o taxă de depozitare unică suplimentară pentru ultimul serviciu. Pe unele trenuri, s-ar putea să rezervi un spațiu pentru bicicletă, în timp ce la altele, este obligatoriu.
Servicii la bord RegioJet și ÖBB de la București la Praga
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Praga cu train.
Facilităţi RegioJet ÖBB
quiet_zone Zona de liniste check check
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
accessibility Accesibilitate check check
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check check
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check

București la Praga Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
75.76kg
Autobuz
81.18kg
Zbor
216.47kg
Mașină
173.18kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Praga cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Praga sunt 75.76kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Praga? Luând trenul între București și Praga veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 140.71kg față de un zbor, 5.42kg față de autobuz și 97.42kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Praga?
Un bilet de tren de la București la Praga este de 626,58 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 359,25 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Praga?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Praga este de 359,25 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Praga cu tren?
Distanța între București și Praga este de 1.082,35 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Praga?
Călătoria de la București la Praga durează în medie 25 ore 9 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 24 ore 21 min..
Ce companii operează de la București la Praga?
Ruta București - Praga este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, RegioJet, Czech Railways și ÖBB ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Praga?
Ruta de la București la Praga are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Praga?
Primul tren de la București la Praga pleacă la orele 13:07. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Praga?
Ultimul tren de la București la Praga pleacă la orele 13:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Praga?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 359,25 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Praga?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Praga este 24 ore 21 min..
Există un tren direct de la București la Praga?
Da, există un tren direct între București și Praga.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Praga?
Călătoria cu tren de la București la Praga creează 75.76kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Praga

Rute asemănătoare

Alte rute populare