Train Illustration

Gasiți un tren de la București până la Paris

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la București la Paris cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Paris? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

București la Paris transport tren

Distanța 1.870 km
Plecare București
Sosire Paris
Transportatori OUI.sncf, SNCF

Prețul biletului București - Paris în fiecare zi

 
Azi
414,12 RON
697,97 RON
Mâine
Detalii
2.247,38 RON
În 2 zile
390,86 RON
578,15 RON
În 3 zile
Detalii
772,05 RON
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
422,08 RON
239,04 RON
În 6 zile
390,86 RON
200,34 RON

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

București - Paris

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Autobuz

440 RON

Data
Vineri 14 Octombrie 2022
FlixBus-logo
Bucharest FlixBus stop (Autogara Militari) - Paris (Bercy Seine)
03:45 - 16:35
FlixBus
37h 50min
CO2: 65.84kg
Transport Zbor

259 RON

Data
Vineri 14 Octombrie 2022
Wizz Air-logo
Otopeni Intl - Beauvais-Tille
18:00 - 20:15
Wizz Air
3h 15min
CO2: 346.03kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la București la Paris cu trenul?

Cu o distanță de 1.871 km între București și Paris, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

La ce oră sunt plecările de la București la Paris?

Prima plecare a serii de la București la Paris este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Paris. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laParis?

O călătorie internațională de la România la Franța poate începe în diverse puncte de plecare. În România, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele stații: BUCURESTI NORD. În funcție de stația dvs. de plecare, este posibil să sosiți în Franța la stații precum Paris Gare de Lyon. Unii furnizori vor călători numai la/de la câteva astfel de stații, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

Puteți pleca din București la stații precum BUCURESTI NORD. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Paris la următoarele stații: Paris Gare de Lyon. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Paris. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la București la Paris sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Paris. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
143 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback