Tren București - Paris prețuri de la 1.505,98 lei

Începe de la
1.505,98 lei

București la Paris de la tren

Călătoria de la București la Paris de la tren este de 1.872,62 km și durează 31 ore 10 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 14:00 și ultima la 14:00. Este posibil să călătoriți de la București la Paris cu tren pentru doar 1.505,98 lei sau până la 1.603,70 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 1.505,98 lei.

Cel mai mic pret1.505,98 lei
Durata călătoriei31 ore 10 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret1.505,98 lei
Cel mai mare preț1.603,70 lei
Prima Plecare14:00
Ultima Plecare14:00
Distanţă1.872,62 km
PlecareBucurești
SosireParis
TransportatoriSNCF

Tren Bilete de la Bucharest la Paris

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Paris

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Paris? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la București la Paris cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la București la Paris vă va costa 1.575,75 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 1.505,98 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Paris. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la București la Paris variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 1.575,75 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la București la Paris cu trenul?

Călătoria între București și Paris cu trenul este aproximativ 1.872,62 km. Vă va lua cam 31 ore 10 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la București la Paris acoperă o distanță de 1.872,62 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 31 ore 10 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 30 ore 52 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Paris făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la București la Paris?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Paris, care de obicei este la 14:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 14:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la București la 14:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 14:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Paris. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Paris?

Veți putea pleca din București folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Paris. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Paris, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la București la Paris?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Paris, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 1 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între București și Paris. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Paris. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Paris

Bilete ieftine de tren de la București la Paris
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Paris.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Paris, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Paris.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Paris

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Paris

Cele mai ieftine bilete de tren București - Paris pot fi găsite până la 1.203,07 lei dacă aveți noroc sau 1.449,56 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.791,54 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Paris cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Paris, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord SNCF de la București la Paris
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Paris cu train.
Facilităţi SNCF
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

București la Paris Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
131.08kg
Autobuz
140.45kg
Zbor
374.52kg
Mașină
299.62kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Paris cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Paris sunt 131.08kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Paris? Luând trenul între București și Paris veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 243.44kg față de un zbor, 9.37kg față de autobuz și 168.54kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Paris?
Un bilet de tren de la București la Paris este de 1.575,75 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 1.505,98 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Paris?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Paris este de 1.505,98 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Paris cu tren?
Distanța între București și Paris este de 1.872,62 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Paris?
Călătoria de la București la Paris durează în medie 31 ore 10 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 30 ore 52 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Paris?
Ruta de la București la Paris are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Paris?
Primul tren de la București la Paris pleacă la orele 14:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Paris?
Ultimul tren de la București la Paris pleacă la orele 14:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Paris?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 1.505,98 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Paris?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Paris. Puteți merge de la Bukarest Autogara Rahova, Gara Bucureşti Nord, Bucharest Filaret Bus Station, București Autogara Militari, Henri Coandă International Airport și București Gara Basarab și puteți ajunge la Tillé Aeroport, Paris Gare de Lyon, Paris La Défense, Paris Cdg Airport, Paris Porte Maillot, Gare Vaugirard, Paris Gare du Nord și Paris Orly Airport.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Paris?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Paris este 30 ore 52 min..
Există un tren direct de la București la Paris?
Da, există un tren direct între București și Paris.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Paris?
Călătoria cu tren de la București la Paris creează 131.08kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Paris

Rute asemănătoare

Alte rute populare