Tren București - Strasbourg prețuri de la 1.431,70 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Strasbourg cu trenul

Călătoria de la București la Strasbourg cu trenul este de 1.476,58 km și durează 29 ore 11 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 15:37 și ultima la 16:37. Este posibil să călătoriți de la București la Strasbourg cu tren pentru doar 1.431,70 lei sau până la 1.597,84 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 1.431,70 lei.

Cel mai mic pret1.431,70 lei
Durata călătoriei29 ore 11 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret1.431,70 lei
Cel mai mare preț1.597,84 lei
Prima Plecare15:37
Ultima Plecare16:37
Distanţă1.476,58 km
PlecareBucurești
SosireStrasbourg
TransportatoriSNCF

Tren Bilete de la București la Strasbourg

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la București la Strasbourg cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Strasbourg? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la București la Strasbourg?

Când călătoriți de la București la Strasbourg, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.517,26 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 1.431,70 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Strasbourg. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la București la Strasbourg vă va costa 1.517,26 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la București la Strasbourg cu trenul?

Distanța dintre București și Strasbourg este aproximativ 1.476,58 km. În general, va dura în jur de 29 ore 11 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la București la Strasbourg, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Strasbourg vor termina călătoria în 29 ore 10 min.. În medie, vă va lua cam 29 ore 11 min. pentru a parcurge 1.476,58 km între București și Strasbourg.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Strasbourg?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Strasbourg, care de obicei este la 15:37. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 16:37. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la București la 15:37. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 16:37. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Strasbourg. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laStrasbourg?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Strasbourg. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Piata Gara De Nord. Acestea se leagă de stații care includ Strasbourg-Ville,Lingolsheim,Strasbourg - Place de l'Étoile din Strasbourg. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Strasbourg.

Câte călătorii de la București la Strasbourg sunt în fiecare zi?

Ruta de la București la Strasbourg este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Strasbourg, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Strasbourg. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Strasbourg

Bilete ieftine de tren de la București la Strasbourg
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Strasbourg.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Strasbourg, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Strasbourg.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Strasbourg

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Strasbourg

Cele mai ieftine bilete de tren București - Strasbourg pot fi găsite până la 1.127,53 lei dacă aveți noroc sau 1.409,33 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.702,85 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Strasbourg cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Strasbourg, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord SNCF de la București la Strasbourg
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Strasbourg cu train.
Facilităţi SNCF
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

București la Strasbourg Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
103.36kg
Autobuz
110.74kg
Zbor
295.32kg
Mașină
236.25kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Strasbourg cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Strasbourg sunt 103.36kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Strasbourg? Luând trenul între București și Strasbourg veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 191.96kg față de un zbor, 7.38kg față de autobuz și 132.89kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Strasbourg?
Un bilet de tren de la București la Strasbourg este de 1.517,26 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 1.431,70 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Strasbourg?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Strasbourg este de 1.431,70 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Strasbourg cu tren?
Distanța între București și Strasbourg este de 1.476,58 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Strasbourg?
Călătoria de la București la Strasbourg durează în medie 29 ore 11 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 29 ore 10 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Strasbourg?
Ruta de la București la Strasbourg are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Strasbourg?
Primul tren de la București la Strasbourg pleacă la orele 15:37. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Strasbourg?
Ultimul tren de la București la Strasbourg pleacă la orele 16:37. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Strasbourg?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 1.431,70 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Strasbourg?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Strasbourg este 29 ore 10 min..
Există un tren direct de la București la Strasbourg?
Da, există un tren direct între București și Strasbourg.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Strasbourg?
Călătoria cu tren de la București la Strasbourg creează 103.36kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Strasbourg

Rute asemănătoare

Alte rute populare