Tren Málaga - Córdoba, Andaluzia prețuri de la 78,91 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
78,91 lei

Málaga la Córdoba, Andaluzia cu trenul

Călătoria de la Málaga la Córdoba, Andaluzia cu trenul este de 134,08 km și durează 0 ore 55 min.. Există 26 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:28 și ultima la 20:30. Este posibil să călătoriți de la Málaga la Córdoba, Andaluzia cu tren pentru doar 78,91 lei sau până la 360,47 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 78,91 lei.

Cel mai mic pret78,91 lei
Durata călătoriei0 ore 55 min.
Conexiune pe zi26
Cel mai mic pret78,91 lei
Cel mai mare preț360,47 lei
Prima Plecare06:28
Ultima Plecare20:30
Distanţă134,08 km
PlecareMálaga
SosireCórdoba, Andaluzia
TransportatoriRenfe AVANT, AVLODetalii

Tren Bilete de la Málaga la Cordova

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Málaga la Córdoba, Andaluzia cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Málaga la Córdoba, Andaluzia? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Málaga la Córdoba, Andaluzia, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Málaga la Córdoba, Andaluzia?

Prețurile biletelor de tren de la Málaga la Córdoba, Andaluzia variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Málaga la Córdoba, Andaluzia vor costa 78,91 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 142,49 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Málaga la Córdoba, Andaluzia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 142,49 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Málaga la Córdoba, Andaluzia.

Cât timp va dura să merg de la Málaga la Córdoba, Andaluzia cu trenul?

Călătoria între Málaga și Córdoba, Andaluzia cu trenul este aproximativ 134,08 km. Vă va lua cam 0 ore 55 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Málaga și Córdoba, Andaluzia cu trenul durează de obicei 0 ore 55 min. pentru a acoperi o distanță de 134,08 km. Cea mai scurtă călătorie de la Málaga la Córdoba, Andaluzia vă va duce 0 ore 49 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Córdoba, Andaluzia, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Málaga la Córdoba, Andaluzia?

În general, prima plecare a zilei din Málaga va fi la 06:28, iar ultima plecare va fi la 20:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Málaga la Córdoba, Andaluzia se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Málaga la Córdoba, Andaluzia, care de obicei este la 06:28. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 20:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Málaga la Córdoba, Andaluzia?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Málaga de la următoarele stații: MALAGA AIRPORT,Malaga María Zambrano,Málaga-El Palo. Sosind la Córdoba, Andaluzia, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Córdoba. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Córdoba, Andaluzia.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Málaga spre Córdoba, Andaluzia?

Veți putea să călătoriți de la Málaga la Córdoba, Andaluzia folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 26 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Málaga la Córdoba, Andaluzia folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 26 legături directe de la Málaga la Córdoba, Andaluzia în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Málaga la Córdoba, Andaluzia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Málaga la Cordova

Bilete ieftine de tren de la Málaga la Córdoba, Andaluzia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Málaga la Córdoba, Andaluzia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Málaga la Córdoba, Andaluzia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Málaga la Córdoba, Andaluzia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Málaga la Cordova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 72,07 lei la 121,67 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 41% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Málaga la Córdoba, Andaluzia

Cele mai ieftine bilete de tren Málaga - Córdoba, Andaluzia pot fi găsite până la 94,16 lei dacă aveți noroc sau 112,31 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 135,06 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Córdoba, Andaluzia cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Córdoba, Andaluzia, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Trenurile Avlo au fost introduse în 2020 ca un serviciu de trenuri de mare viteză operat de Renfe, compania națională de căi ferate din Spania, ca o alternativă mai accesibilă la serviciul de trenuri de mare viteză AVE. Trenurile Avlo, spre deosebire de AVE, oferă o singură clasă de locuri și au mai puține servicii la bord pentru a oferi mai multă capacitate de pasageri. Principalele stații sunt Barcelona Sants, Madrid Atocha și Zaragoza-Delicias.

Iryo este un operator spaniol de trenuri de mare viteză, fondat în 2019 și care deservește marile orașe ale Spaniei, cum ar fi Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, Valencia și Zaragoza. iryo operează pe rețeaua feroviară națională din Spania, folosind cele mai recente trenuri AVE de mare viteză pentru a transporta pasageri cu viteze de până la 310 km/h.

Tipuri de bilete și facilități de la Málaga la Córdoba, Andaluzia

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de AVLO și Iryo atunci când călătoriți de la Málaga la Córdoba, Andaluzia.

Economy Class

Puteți călători cu biletul standard „clasa economică” pe trenurile Avlo, care se referă la nivelul standard, de bază, de locuri disponibile în tren. Cu acest bilet aveți acces la facilități de bază, cum ar fi suporturi pentru bagaje suspendate, lumini de citit, toalete.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Singular

„Tarifa singulară” oferă flexibilitate antreprenorilor și companiilor cu servicii personalizate pentru clienți din partea asistenților iryo.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Inicial

Tariful Inicial de la iryo oferă călătorii la prețuri accesibile, fără a compromite confortul sau serviciul.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Singular ONLY YOU

Tariful „Singular Only YOU” este conceput pentru antreprenori și companii, oferind cele mai bune condiții pentru modificări și anulări ale biletului.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Infinita

Infinita este tariful all-inclusive de la iryo care oferă cele mai bune opțiuni de călătorie cu flexibilitate și confort.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat pe Avlo cu WiFi gratuit prin PlayRenfe. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV și diverse lecturi la îndemâna dvs.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun de pe Avlo este echipat cu o priză pentru confortul dumneavoastră.
luggage Bagaje open icon close icon
Puteți aduce un bagaj de mână fără limită de greutate, cum ar fi o geantă, un rucsac sau un articol similar, cu dimensiuni de până la 27x36x25 cm, și un bagaj de cală fără limită de greutate, cum ar fi o valiză, cu dimensiuni mai mari. la 55x35x25 cm, fără a plăti o taxă suplimentară în plus față de prețul biletului pe care îl plătiți conform tarifului de bază.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Avlo oferă asistență pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Luați legătura cu Avlo pentru mai multe detalii.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Deși Avlo nu oferă un serviciu de luat masa, puteți găsi automate aprovizionate cu o gamă largă de băuturi și gustări. Rețineți că aceste aparate acceptă doar plăți cu cardul.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, deoarece trenurile Avlo sunt dotate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Puteți aduce la bord biciclete și trotinete pliabile, cu condiția ca acestea să respecte dimensiunile maxime pentru bagaje: 55x35x25 cm (ca bagaj de mână fără limită de greutate, inclusă în prețul Tarifului de bază), sau 85x60x35 cm, sau maxim 180 cm total (ca bagaj suplimentar contra cost). Pentru a respecta reglementările, toate bicicletele și trotinetele trebuie să fie pliate și depozitate în cutiile de transport respective.
wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă la WiFi gratuit în trenurile iryo din orice clasă. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV, știri live și Spotify pentru divertisment.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc din trenurile iryo vine cu prize de curent, iar cele din clasa Infinita și Singular Cafe se laudă cu porturi USB suplimentare.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile iryo, politica flexibilă privind bagajele vă permite să călătoriți confortabil cu până la 3 bagaje, inclusiv un bagaj de mână. Dimensiunea maximă pentru 2 piese mai mari este de 85x55x35cm, în timp ce bagajul de mână trebuie să fie de 36x27x15cm. Limita de greutate totală este de 25 kg.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile iryo sunt concepute pentru incluziune, oferind locuri desemnate pentru pasagerii cu mobilitate redusă și asigurând acces fără pași atât la îmbarcare, cât și la debarcare.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
iryo oferă meniuri de calitate pentru toate clasele. Găsiți restaurantul/barul de la bord, de obicei aproape de autocarul 2. Pentru pasagerii clasei Infinita, mesele sunt servite la locul dvs., dar nu uitați să rezervați cu 24 de ore în avans.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Bucurați-vă de aer proaspăt și confortabil în trenul ETR1000; sistemul său de aer condiționat de ultimă oră reîmprospătează aerul întregului vagon în doar 3 minute, asigurând o cantitate generoasă de 35 m3/h de aer proaspăt exterior pentru fiecare pasager.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Iryo, puteți aduce cu el o bicicletă dezasamblată sau o trotinetă electrică per autocar, atâta timp cât este bagată într-o geantă și rămâne în limita a 90x120x40cm. Transportul este gratuit! Rețineți că vă veți ocupa de încărcare, păstrare și descărcare. De asemenea, luați în considerare confortul și siguranța celorlalți pasageri și amintiți-vă că orice daune cauzate sunt asupra dvs.
Servicii la bord AVLO, Iryo și AVE de la Málaga la Córdoba, Andaluzia
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Málaga la Córdoba, Andaluzia cu train.
Facilităţi AVLO Iryo AVE
quiet_zone Zona de liniste check cross check
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check check check
accessibility Accesibilitate check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check cross check
air_con Aer condiționat check cross check
bicycle Bicicleta check cross check

Málaga la Córdoba, Andaluzia Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.39kg
Autobuz
10.06kg
Zbor
26.82kg
Mașină
21.45kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Málaga la Córdoba, Andaluzia cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Málaga și Córdoba, Andaluzia sunt 9.39kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Málaga și Córdoba, Andaluzia? Luând trenul între Málaga și Córdoba, Andaluzia veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 17.43kg față de un zbor, 0.67kg față de autobuz și 12.06kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Málaga la Córdoba, Andaluzia?
Un bilet de tren de la Málaga la Córdoba, Andaluzia este de 142,49 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 78,91 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Málaga la Córdoba, Andaluzia?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Málaga la Córdoba, Andaluzia este de 78,91 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Málaga și Córdoba, Andaluzia cu tren?
Distanța între Málaga și Córdoba, Andaluzia este de 134,08 km.
Cât durează călătoria cu tren între Málaga și Córdoba, Andaluzia?
Călătoria de la Málaga la Córdoba, Andaluzia durează în medie 0 ore 55 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 49 min..
Ce companii operează de la Málaga la Córdoba, Andaluzia?
Ruta Málaga - Córdoba, Andaluzia este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Renfe AVANT, AVLO, Iryo și AVE ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Málaga la Córdoba, Andaluzia?
Ruta de la Málaga la Córdoba, Andaluzia are în medie 26 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Málaga la Córdoba, Andaluzia?
Primul tren de la Málaga la Córdoba, Andaluzia pleacă la orele 06:28. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Málaga la Córdoba, Andaluzia?
Ultimul tren de la Málaga la Córdoba, Andaluzia pleacă la orele 20:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Málaga la Córdoba, Andaluzia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 78,91 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Málaga la Córdoba, Andaluzia?
Există în medie 26 de la Málaga pentru a merge la Córdoba, Andaluzia.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Málaga și Córdoba, Andaluzia?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Málaga și Córdoba, Andaluzia este 0 ore 49 min..
Există un tren direct de la Málaga la Córdoba, Andaluzia?
Da, există un tren direct între Málaga și Córdoba, Andaluzia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Málaga la Córdoba, Andaluzia?
Călătoria cu tren de la Málaga la Córdoba, Andaluzia creează 9.39kg emisii de CO2.

Treceți local de la Málaga

Rute populare

Escapade de weekend de la Málaga

Alte destinații de la Málaga

Principalele rute spre Córdoba, Andaluzia

Rute asemănătoare

Alte rute populare