Tren Ronda - Málaga prețuri de la 85,27 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
85,27 lei

Ronda la Málaga cu trenul

Călătoria de la Ronda la Málaga cu trenul este de 66,67 km și durează 2 ore 54 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:58 și ultima la 18:41. Este posibil să călătoriți de la Ronda la Málaga cu tren pentru doar 85,27 lei sau până la 277,59 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 85,27 lei.

Cel mai mic pret85,27 lei
Durata călătoriei2 ore 54 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret85,27 lei
Cel mai mare preț277,59 lei
Prima Plecare07:58
Ultima Plecare18:41
Distanţă66,67 km
PlecareRonda
SosireMálaga
TransportatoriRenfe - Intercity, Renfe AVANTDetalii

Tren Bilete de la Ronda la Málaga

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria dvs. de la Ronda la Málaga cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ronda la Málaga? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ronda la Málaga, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Ronda la Málaga?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Ronda la Málaga. Însă în medie veți plăti în jur de 113,07 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 85,27 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Ronda la Málaga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Ronda la Málaga. Însă în medie veți plăti în jur de 113,07 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Ronda la Málaga cu trenul?

Cu o distanță de 66,67 km între Ronda și Málaga, de obicei va dura 2 ore 54 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 2 ore 54 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Ronda și Málaga este lungă de vreo 66,67 km și de obicei durează aproximativ 2 ore 54 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 2 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Ronda la Málaga cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Ronda la Málaga?

În general, prima plecare a zilei din Ronda va fi la 07:58, iar ultima plecare va fi la 18:41. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Ronda la Málaga se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. În general, prima plecare a serii din Ronda va fi la 07:58, iar ultima plecare va fi la 18:41. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Ronda la Málaga se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Ronda laMálaga?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Ronda de la următoarele stații: RONDA. Sosind la Málaga, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: MALAGA AIRPORT,Malaga María Zambrano,Málaga-El Palo. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Málaga.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Ronda spre Málaga?

În medie, sunt 3 plecări zilnice de la Ronda la Málaga. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Ronda care merg direct la Málaga. Există 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ronda la Málaga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Ronda la Málaga

Bilete ieftine de tren de la Ronda la Málaga
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ronda la Málaga.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ronda la Málaga, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ronda la Málaga.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Ronda la Málaga

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 86,39 lei la 199,90 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 57% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Ronda la Málaga

Cele mai ieftine bilete de tren Ronda - Málaga pot fi găsite până la 53,55 lei dacă aveți noroc sau 98,58 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 125,68 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Málaga cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Málaga, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

AVE înseamnă „Alta Velocidad Española”, care înseamnă „în spaniolă de mare viteză”. AVE este un serviciu de trenuri de mare viteză operat de compania națională spaniolă de căi ferate Renfe. Cu trenurile AVE puteți călători în multe orașe mari din Spania, inclusiv rute către Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Malaga și Zaragoza.

Tipuri de bilete și facilități de la Ronda la Málaga

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de AVE atunci când călătoriți de la Ronda la Málaga.

Elige Estándar

Biletele Elige oferă o flexibilitate sporită pentru schimbul sau anularea rezervării. Elige Estándar”, oferă călătorilor aranjamentul standard, obișnuit, cunoscut sub numele de „scaunul Estandar”. În plus, puteți alege locul preferat plătind o taxă suplimentară, iar trecerea la Premium este, de asemenea, posibilă.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Básico

Basico sunt cele mai accesibile bilete, dar vin cu anumite restricții, cum ar fi nicio modificare sau rambursare. De asemenea, au de obicei o disponibilitate limitată și trebuie achiziționate cu mult timp în avans.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Elige Confort

Dacă alegeți „Elige Confort”, obțineți scaunul XL Confort mai mare și probabil mai confortabil. Biletele Elige oferă o flexibilitate sporită pentru schimbul sau anularea rezervării. În plus, puteți alege locul preferat plătind o taxă suplimentară, iar upgrade-ul la Premium este, de asemenea, posibil.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Prémium

Biletele Premium de la Renfe AVE sunt cele mai scumpe, dar și cele mai flexibile, limitate doar la clasa Confort. Acestea permit schimbări gratuite de tren și oferă beneficiul de a urca gratuit în următorul tren în cazul în care îl pierdeți pe cel programat.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat la viteze mari cu PlayRenfe, serviciul WiFi gratuit de la AVE, asigurându-vă că rămâneți online chiar și la 300 km/h.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Transportul Silențios este disponibil exclusiv pentru locurile standard din trenurile AVE, cu excepția rutei internaționale AVE între Spania și Franța, precum și pentru trenurile Euromed. Datorită popularității sale, se recomandă achiziționarea anticipată a biletelor.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun AVE este echipat cu prize de curent și radio la scaun pentru confortul dumneavoastră.
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile AVE, sunteți binevenit să aduceți 3 bagaje, fiecare care nu depășește 85 x 55 x 35 cm și o greutate de 25 kg (55 lbs). În plus, instrumentele sunt considerate bagaje de mână dacă au o dimensiune de 30 x 120 x 38 cm și sunt ascunse în siguranță într-o cutie.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, deoarece toate trenurile AVE sunt dotate cu aer condiționat.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
AVE oferă un serviciu gratuit de îngrijire și asistență pentru persoanele cu mobilitate redusă. Pentru a utiliza acest serviciu, vă rugăm să contactați direct AVE.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Vizitați vagonul bar AVE de la bord pentru un răsfăț sau așteptați căruciorul de mâncare care circulă prin tren. Deținătorii de bilete Prémium se pot bucura de mese pe scaun, cu experiența bucătarului Ramón Freixa. Vă rugăm să vă asigurați că solicitați meniuri speciale, de la vegetarian la halal, cu cel puțin 12 ore înainte de plecare, pentru a vă bucura de o experiență de masă personalizată.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Vă puteți aduce bicicleta sau scuterul, doar asigurați-vă că este pliat și confortabil într-o carcasă. Nu uitați să scoateți pedalele și să dați acelor ghidon o întoarcere de 90 de grade. Dacă dimensiunile totale ale husei dvs. sunt mai mici de 180 cm, acesta este considerat bagaj de mână. Orice lucru mai mare se încadrează în categoria de bagaje speciale, dar păstrați-l în limitele de 120 x 90 x 40 cm.
Servicii la bord AVE de la Ronda la Málaga
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Ronda la Málaga cu train.
Facilităţi AVE
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check

Ronda la Málaga Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.67kg
Autobuz
5kg
Zbor
13.33kg
Mașină
10.67kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ronda la Málaga cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ronda și Málaga sunt 4.67kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ronda și Málaga? Luând trenul între Ronda și Málaga veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 8.66kg față de un zbor, 0.33kg față de autobuz și 6kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ronda la Málaga?
Un bilet de tren de la Ronda la Málaga este de 113,07 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 85,27 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ronda la Málaga?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ronda la Málaga este de 85,27 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ronda și Málaga cu tren?
Distanța între Ronda și Málaga este de 66,67 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ronda și Málaga?
Călătoria de la Ronda la Málaga durează în medie 2 ore 54 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 2 min..
Ce companii operează de la Ronda la Málaga?
Ruta Ronda - Málaga este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Renfe - Intercity, Renfe AVANT, AVE și Renfe - Media Distancia ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ronda la Málaga?
Ruta de la Ronda la Málaga are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ronda la Málaga?
Primul tren de la Ronda la Málaga pleacă la orele 07:58. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ronda la Málaga?
Ultimul tren de la Ronda la Málaga pleacă la orele 18:41. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ronda la Málaga?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 85,27 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ronda și Málaga?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ronda și Málaga este 2 ore 2 min..
Există un tren direct de la Ronda la Málaga?
Da, există un tren direct între Ronda și Málaga.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ronda la Málaga?
Călătoria cu tren de la Ronda la Málaga creează 4.67kg emisii de CO2.