Tren Málaga - Cádiz prețuri de la 245,05 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
245,05 lei

Málaga la Cádiz cu trenul

Călătoria de la Málaga la Cádiz cu trenul este de 168,78 km și durează 8 ore 15 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:28 și ultima la 16:23. Este posibil să călătoriți de la Málaga la Cádiz cu tren pentru doar 245,05 lei sau până la 421,45 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 245,05 lei.

Cel mai mic pret245,05 lei
Durata călătoriei8 ore 15 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret245,05 lei
Cel mai mare preț421,45 lei
Prima Plecare06:28
Ultima Plecare16:23
Distanţă168,78 km
PlecareMálaga
SosireCádiz
TransportatoriTorre del Oro, AVLODetalii

Tren Bilete de la Málaga la Cadiz

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria de la Málaga la Cádiz cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Málaga la Cádiz. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Málaga la Cádiz?

În medie, un bilet de tren de la Málaga la Cádiz vă va costa 327,73 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 245,05 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Málaga la Cádiz. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Málaga la Cádiz variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 327,73 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Málaga la Cádiz cu trenul?

Distanța dintre Málaga și Cádiz este aproximativ 168,78 km. În general, va dura în jur de 8 ore 15 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Málaga la Cádiz, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Málaga și Cádiz vor termina călătoria în 4 ore 57 min.. În medie, vă va lua cam 8 ore 15 min. pentru a parcurge 168,78 km între Málaga și Cádiz.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Málaga la Cádiz?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Málaga la Cádiz, care de obicei este la 06:28. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 16:23. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. În general, prima plecare a serii din Málaga va fi la 06:28, iar ultima plecare va fi la 16:23. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Málaga la Cádiz se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Málaga la Cádiz?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Málaga și Cádiz. Vă puteți începe călătoria în Málaga la stații precum Málaga-El Palo,MALAGA AIRPORT,Malaga María Zambrano. Acestea se leagă de stații care includ CADIZ,Cadiz Estadio,Segunda Aguada Apd din Cádiz. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Málaga la Cádiz.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Málaga spre Cádiz?

În medie, sunt 8 plecări zilnice de la Málaga la Cádiz. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Málaga care merg direct la Cádiz. Există 8 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Málaga la Cádiz. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Málaga la Cadiz

Bilete ieftine de tren de la Málaga la Cádiz
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Málaga la Cádiz.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Málaga la Cádiz, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Málaga la Cádiz.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Málaga la Cadiz

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 210,26 lei la 299,05 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 30% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Málaga la Cádiz

Cele mai ieftine bilete de tren Málaga - Cádiz pot fi găsite până la 30,54 lei dacă aveți noroc sau 215,91 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 316,20 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cádiz cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Cádiz, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Trenurile Avlo au fost introduse în 2020 ca un serviciu de trenuri de mare viteză operat de Renfe, compania națională de căi ferate din Spania, ca o alternativă mai accesibilă la serviciul de trenuri de mare viteză AVE. Trenurile Avlo, spre deosebire de AVE, oferă o singură clasă de locuri și au mai puține servicii la bord pentru a oferi mai multă capacitate de pasageri. Principalele stații sunt Barcelona Sants, Madrid Atocha și Zaragoza-Delicias.

Iryo este un operator spaniol de trenuri de mare viteză, fondat în 2019 și care deservește marile orașe ale Spaniei, cum ar fi Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, Valencia și Zaragoza. iryo operează pe rețeaua feroviară națională din Spania, folosind cele mai recente trenuri AVE de mare viteză pentru a transporta pasageri cu viteze de până la 310 km/h.

Tipuri de bilete și facilități de la Málaga la Cádiz

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de AVLO și Iryo atunci când călătoriți de la Málaga la Cádiz.

Economy Class

Puteți călători cu biletul standard „clasa economică” pe trenurile Avlo, care se referă la nivelul standard, de bază, de locuri disponibile în tren. Cu acest bilet aveți acces la facilități de bază, cum ar fi suporturi pentru bagaje suspendate, lumini de citit, toalete.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Singular

„Tarifa singulară” oferă flexibilitate antreprenorilor și companiilor cu servicii personalizate pentru clienți din partea asistenților iryo.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Inicial

Tariful Inicial de la iryo oferă călătorii la prețuri accesibile, fără a compromite confortul sau serviciul.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Singular ONLY YOU

Tariful „Singular Only YOU” este conceput pentru antreprenori și companii, oferind cele mai bune condiții pentru modificări și anulări ale biletului.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Infinita

Infinita este tariful all-inclusive de la iryo care oferă cele mai bune opțiuni de călătorie cu flexibilitate și confort.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat pe Avlo cu WiFi gratuit prin PlayRenfe. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV și diverse lecturi la îndemâna dvs.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun de pe Avlo este echipat cu o priză pentru confortul dumneavoastră.
luggage Bagaje open icon close icon
Puteți aduce un bagaj de mână fără limită de greutate, cum ar fi o geantă, un rucsac sau un articol similar, cu dimensiuni de până la 27x36x25 cm, și un bagaj de cală fără limită de greutate, cum ar fi o valiză, cu dimensiuni mai mari. la 55x35x25 cm, fără a plăti o taxă suplimentară în plus față de prețul biletului pe care îl plătiți conform tarifului de bază.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Avlo oferă asistență pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Luați legătura cu Avlo pentru mai multe detalii.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Deși Avlo nu oferă un serviciu de luat masa, puteți găsi automate aprovizionate cu o gamă largă de băuturi și gustări. Rețineți că aceste aparate acceptă doar plăți cu cardul.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, deoarece trenurile Avlo sunt dotate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Puteți aduce la bord biciclete și trotinete pliabile, cu condiția ca acestea să respecte dimensiunile maxime pentru bagaje: 55x35x25 cm (ca bagaj de mână fără limită de greutate, inclusă în prețul Tarifului de bază), sau 85x60x35 cm, sau maxim 180 cm total (ca bagaj suplimentar contra cost). Pentru a respecta reglementările, toate bicicletele și trotinetele trebuie să fie pliate și depozitate în cutiile de transport respective.
wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă la WiFi gratuit în trenurile iryo din orice clasă. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV, știri live și Spotify pentru divertisment.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc din trenurile iryo vine cu prize de curent, iar cele din clasa Infinita și Singular Cafe se laudă cu porturi USB suplimentare.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile iryo, politica flexibilă privind bagajele vă permite să călătoriți confortabil cu până la 3 bagaje, inclusiv un bagaj de mână. Dimensiunea maximă pentru 2 piese mai mari este de 85x55x35cm, în timp ce bagajul de mână trebuie să fie de 36x27x15cm. Limita de greutate totală este de 25 kg.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile iryo sunt concepute pentru incluziune, oferind locuri desemnate pentru pasagerii cu mobilitate redusă și asigurând acces fără pași atât la îmbarcare, cât și la debarcare.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
iryo oferă meniuri de calitate pentru toate clasele. Găsiți restaurantul/barul de la bord, de obicei aproape de autocarul 2. Pentru pasagerii clasei Infinita, mesele sunt servite la locul dvs., dar nu uitați să rezervați cu 24 de ore în avans.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Bucurați-vă de aer proaspăt și confortabil în trenul ETR1000; sistemul său de aer condiționat de ultimă oră reîmprospătează aerul întregului vagon în doar 3 minute, asigurând o cantitate generoasă de 35 m3/h de aer proaspăt exterior pentru fiecare pasager.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Iryo, puteți aduce cu el o bicicletă dezasamblată sau o trotinetă electrică per autocar, atâta timp cât este bagată într-o geantă și rămâne în limita a 90x120x40cm. Transportul este gratuit! Rețineți că vă veți ocupa de încărcare, păstrare și descărcare. De asemenea, luați în considerare confortul și siguranța celorlalți pasageri și amintiți-vă că orice daune cauzate sunt asupra dvs.
Servicii la bord AVLO, Iryo și AVE de la Málaga la Cádiz
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Málaga la Cádiz cu train.
Facilităţi AVLO Iryo AVE
quiet_zone Zona de liniste check cross check
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check check check
accessibility Accesibilitate check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check cross check
air_con Aer condiționat check cross check
bicycle Bicicleta check cross check

Málaga la Cádiz Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.81kg
Autobuz
12.66kg
Zbor
33.76kg
Mașină
27.01kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Málaga la Cádiz cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Málaga și Cádiz sunt 11.81kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Málaga și Cádiz? Luând trenul între Málaga și Cádiz veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 21.95kg față de un zbor, 0.85kg față de autobuz și 15.2kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Málaga la Cádiz?
Un bilet de tren de la Málaga la Cádiz este de 327,73 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 245,05 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Málaga la Cádiz?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Málaga la Cádiz este de 245,05 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Málaga și Cádiz cu tren?
Distanța între Málaga și Cádiz este de 168,78 km.
Cât durează călătoria cu tren între Málaga și Cádiz?
Călătoria de la Málaga la Cádiz durează în medie 8 ore 15 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 57 min..
Ce companii operează de la Málaga la Cádiz?
Ruta Málaga - Cádiz este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Torre del Oro, AVLO, Iryo și AVE ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Málaga la Cádiz?
Ruta de la Málaga la Cádiz are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Málaga la Cádiz?
Primul tren de la Málaga la Cádiz pleacă la orele 06:28. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Málaga la Cádiz?
Ultimul tren de la Málaga la Cádiz pleacă la orele 16:23. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Málaga la Cádiz?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 245,05 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Málaga și Cádiz?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Málaga și Cádiz este 4 ore 57 min..
Există un tren direct de la Málaga la Cádiz?
Da, există un tren direct între Málaga și Cádiz.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Málaga la Cádiz?
Călătoria cu tren de la Málaga la Cádiz creează 11.81kg emisii de CO2.

Treceți local de la Málaga

Rute populare

Escapade de weekend de la Málaga

Alte destinații de la Málaga

Principalele rute spre Cádiz

Alte rute populare