Tren Córdoba, Andaluzia - Málaga prețuri de la 57,27 lei

Începe de la
57,27 lei

Córdoba, Andaluzia la Málaga de la tren

Călătoria de la Córdoba, Andaluzia la Málaga de la tren este de 134,08 km și durează 1 oră 1 min.. Există 21 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:34 și ultima la 22:48. Este posibil să călătoriți de la Córdoba, Andaluzia la Málaga cu tren pentru doar 57,27 lei sau până la 338,14 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 57,27 lei.

Cel mai mic pret57,27 lei
Durata călătoriei1 oră 1 min.
Conexiune pe zi21
Cel mai mic pret57,27 lei
Cel mai mare preț338,14 lei
Prima Plecare07:34
Ultima Plecare22:48
Distanţă134,08 km
PlecareCórdoba, Andaluzia
SosireMálaga
TransportatoriRenfe AVANT, AVEDetalii

Tren Bilete de la Cordova la Málaga

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Córdoba, Andaluzia la Málaga cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Córdoba, Andaluzia la Málaga. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?

În medie, un bilet de tren de la Córdoba, Andaluzia la Málaga vă va costa 151,97 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 57,27 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Córdoba, Andaluzia la Málaga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 151,97 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Córdoba, Andaluzia la Málaga.

Cât durează călătoria de la Córdoba, Andaluzia la Málaga cu trenul?

Călătoria de la Córdoba, Andaluzia la Málaga cu trenul va dura, de obicei, 1 oră 1 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 134,08 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 1 oră 1 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Córdoba, Andaluzia și Málaga cu trenul durează de obicei 1 oră 1 min. pentru a acoperi o distanță de 134,08 km. Cea mai scurtă călătorie de la Córdoba, Andaluzia la Málaga vă va duce 0 ore 51 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Málaga, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?

În general, prima plecare a zilei din Córdoba, Andaluzia va fi la 07:34, iar ultima plecare va fi la 22:48. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Córdoba, Andaluzia la Málaga se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Córdoba, Andaluzia la Málaga la 07:34. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 22:48. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?

În Córdoba, Andaluzia, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Málaga, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?

Ruta de la Córdoba, Andaluzia la Málaga este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Córdoba, Andaluzia de 21 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Córdoba, Andaluzia la Málaga, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 21 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Córdoba, Andaluzia la Málaga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Cordova la Málaga

Bilete ieftine de tren de la Córdoba, Andaluzia la Málaga
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Córdoba, Andaluzia la Málaga.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Córdoba, Andaluzia la Málaga, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Córdoba, Andaluzia la Málaga.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Cordova la Málaga

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 64,26 lei la 136,77 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 53% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Córdoba, Andaluzia la Málaga

Cele mai ieftine bilete de tren Córdoba, Andaluzia - Málaga pot fi găsite până la 122,50 lei dacă aveți noroc sau 165,73 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 209,19 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Málaga cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Málaga, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

AVE înseamnă „Alta Velocidad Española”, care înseamnă „în spaniolă de mare viteză”. AVE este un serviciu de trenuri de mare viteză operat de compania națională spaniolă de căi ferate Renfe. Cu trenurile AVE puteți călători în multe orașe mari din Spania, inclusiv rute către Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Malaga și Zaragoza.

Iryo este un operator spaniol de trenuri de mare viteză, fondat în 2019 și care deservește marile orașe ale Spaniei, cum ar fi Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, Valencia și Zaragoza. iryo operează pe rețeaua feroviară națională din Spania, folosind cele mai recente trenuri AVE de mare viteză pentru a transporta pasageri cu viteze de până la 310 km/h.

Tipuri de bilete și facilități de la Córdoba, Andaluzia la Málaga

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de AVE și Iryo atunci când călătoriți de la Córdoba, Andaluzia la Málaga.

Básico

Basico sunt cele mai accesibile bilete, dar vin cu anumite restricții, cum ar fi nicio modificare sau rambursare. De asemenea, au de obicei o disponibilitate limitată și trebuie achiziționate cu mult timp în avans.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Elige Estándar

Biletele Elige oferă o flexibilitate sporită pentru schimbul sau anularea rezervării. Elige Estándar”, oferă călătorilor aranjamentul standard, obișnuit, cunoscut sub numele de „scaunul Estandar”. În plus, puteți alege locul preferat plătind o taxă suplimentară, iar trecerea la Premium este, de asemenea, posibilă.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Elige Confort

Dacă alegeți „Elige Confort”, obțineți scaunul XL Confort mai mare și probabil mai confortabil. Biletele Elige oferă o flexibilitate sporită pentru schimbul sau anularea rezervării. În plus, puteți alege locul preferat plătind o taxă suplimentară, iar upgrade-ul la Premium este, de asemenea, posibil.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Prémium

Biletele Premium de la Renfe AVE sunt cele mai scumpe, dar și cele mai flexibile, limitate doar la clasa Confort. Acestea permit schimbări gratuite de tren și oferă beneficiul de a urca gratuit în următorul tren în cazul în care îl pierdeți pe cel programat.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Singular

„Tarifa singulară” oferă flexibilitate antreprenorilor și companiilor cu servicii personalizate pentru clienți din partea asistenților iryo.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Inicial

Tariful Inicial de la iryo oferă călătorii la prețuri accesibile, fără a compromite confortul sau serviciul.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Singular ONLY YOU

Tariful „Singular Only YOU” este conceput pentru antreprenori și companii, oferind cele mai bune condiții pentru modificări și anulări ale biletului.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Infinita

Infinita este tariful all-inclusive de la iryo care oferă cele mai bune opțiuni de călătorie cu flexibilitate și confort.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat la viteze mari cu PlayRenfe, serviciul WiFi gratuit de la AVE, asigurându-vă că rămâneți online chiar și la 300 km/h.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Transportul Silențios este disponibil exclusiv pentru locurile standard din trenurile AVE, cu excepția rutei internaționale AVE între Spania și Franța, precum și pentru trenurile Euromed. Datorită popularității sale, se recomandă achiziționarea anticipată a biletelor.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun AVE este echipat cu prize de curent și radio la scaun pentru confortul dumneavoastră.
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile AVE, sunteți binevenit să aduceți 3 bagaje, fiecare care nu depășește 85 x 55 x 35 cm și o greutate de 25 kg (55 lbs). În plus, instrumentele sunt considerate bagaje de mână dacă au o dimensiune de 30 x 120 x 38 cm și sunt ascunse în siguranță într-o cutie.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, deoarece toate trenurile AVE sunt dotate cu aer condiționat.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
AVE oferă un serviciu gratuit de îngrijire și asistență pentru persoanele cu mobilitate redusă. Pentru a utiliza acest serviciu, vă rugăm să contactați direct AVE.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Vizitați vagonul bar AVE de la bord pentru un răsfăț sau așteptați căruciorul de mâncare care circulă prin tren. Deținătorii de bilete Prémium se pot bucura de mese pe scaun, cu experiența bucătarului Ramón Freixa. Vă rugăm să vă asigurați că solicitați meniuri speciale, de la vegetarian la halal, cu cel puțin 12 ore înainte de plecare, pentru a vă bucura de o experiență de masă personalizată.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Vă puteți aduce bicicleta sau scuterul, doar asigurați-vă că este pliat și confortabil într-o carcasă. Nu uitați să scoateți pedalele și să dați acelor ghidon o întoarcere de 90 de grade. Dacă dimensiunile totale ale husei dvs. sunt mai mici de 180 cm, acesta este considerat bagaj de mână. Orice lucru mai mare se încadrează în categoria de bagaje speciale, dar păstrați-l în limitele de 120 x 90 x 40 cm.
wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă la WiFi gratuit în trenurile iryo din orice clasă. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV, știri live și Spotify pentru divertisment.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc din trenurile iryo vine cu prize de curent, iar cele din clasa Infinita și Singular Cafe se laudă cu porturi USB suplimentare.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile iryo, politica flexibilă privind bagajele vă permite să călătoriți confortabil cu până la 3 bagaje, inclusiv un bagaj de mână. Dimensiunea maximă pentru 2 piese mai mari este de 85x55x35cm, în timp ce bagajul de mână trebuie să fie de 36x27x15cm. Limita de greutate totală este de 25 kg.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile iryo sunt concepute pentru incluziune, oferind locuri desemnate pentru pasagerii cu mobilitate redusă și asigurând acces fără pași atât la îmbarcare, cât și la debarcare.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
iryo oferă meniuri de calitate pentru toate clasele. Găsiți restaurantul/barul de la bord, de obicei aproape de autocarul 2. Pentru pasagerii clasei Infinita, mesele sunt servite la locul dvs., dar nu uitați să rezervați cu 24 de ore în avans.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Bucurați-vă de aer proaspăt și confortabil în trenul ETR1000; sistemul său de aer condiționat de ultimă oră reîmprospătează aerul întregului vagon în doar 3 minute, asigurând o cantitate generoasă de 35 m3/h de aer proaspăt exterior pentru fiecare pasager.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Iryo, puteți aduce cu el o bicicletă dezasamblată sau o trotinetă electrică per autocar, atâta timp cât este bagată într-o geantă și rămâne în limita a 90x120x40cm. Transportul este gratuit! Rețineți că vă veți ocupa de încărcare, păstrare și descărcare. De asemenea, luați în considerare confortul și siguranța celorlalți pasageri și amintiți-vă că orice daune cauzate sunt asupra dvs.
Servicii la bord AVE, Iryo și AVLO de la Córdoba, Andaluzia la Málaga
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Córdoba, Andaluzia la Málaga cu train.
Facilităţi AVE Iryo AVLO
quiet_zone Zona de liniste check cross check
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check check check
accessibility Accesibilitate check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check cross check
air_con Aer condiționat check cross check
bicycle Bicicleta check cross check

Córdoba, Andaluzia la Málaga Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.39kg
Autobuz
10.06kg
Zbor
26.82kg
Mașină
21.45kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Córdoba, Andaluzia la Málaga cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Córdoba, Andaluzia și Málaga sunt 9.39kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Córdoba, Andaluzia și Málaga? Luând trenul între Córdoba, Andaluzia și Málaga veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 17.43kg față de un zbor, 0.67kg față de autobuz și 12.06kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?
Un bilet de tren de la Córdoba, Andaluzia la Málaga este de 151,97 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 57,27 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Córdoba, Andaluzia la Málaga este de 57,27 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Córdoba, Andaluzia și Málaga cu tren?
Distanța între Córdoba, Andaluzia și Málaga este de 134,08 km.
Cât durează călătoria cu tren între Córdoba, Andaluzia și Málaga?
Călătoria de la Córdoba, Andaluzia la Málaga durează în medie 1 oră 1 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 51 min..
Ce companii operează de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?
Ruta Córdoba, Andaluzia - Málaga este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Renfe AVANT, AVE, Iryo și AVLO ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?
Ruta de la Córdoba, Andaluzia la Málaga are în medie 21 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?
Primul tren de la Córdoba, Andaluzia la Málaga pleacă la orele 07:34. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?
Ultimul tren de la Córdoba, Andaluzia la Málaga pleacă la orele 22:48. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 57,27 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Córdoba, Andaluzia pentru a merge la Málaga. Puteți merge de la Córdoba Central și puteți ajunge la Málaga El Palo, Malaga María Zambrano și Malaga Airport.
Câte conexiuni directe merg de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?
Există în medie 21 de la Córdoba, Andaluzia pentru a merge la Málaga.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Córdoba, Andaluzia și Málaga?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Córdoba, Andaluzia și Málaga este 0 ore 51 min..
Există un tren direct de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?
Da, există un tren direct între Córdoba, Andaluzia și Málaga.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Córdoba, Andaluzia la Málaga?
Călătoria cu tren de la Córdoba, Andaluzia la Málaga creează 9.39kg emisii de CO2.