Tren Nürnberg - Mannheim prețuri de la 126,56 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Nürnberg la Mannheim cu trenul

Călătoria de la Nürnberg la Mannheim cu trenul este de 187,97 km și durează 3 ore 44 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:04 și ultima la 05:38. Este posibil să călătoriți de la Nürnberg la Mannheim cu tren pentru doar 126,56 lei sau până la 194,97 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 126,56 lei.

Cel mai mic pret126,56 lei
Durata călătoriei3 ore 44 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret126,56 lei
Cel mai mare preț194,97 lei
Prima Plecare02:04
Ultima Plecare05:38
Distanţă187,97 km
PlecareNürnberg
SosireMannheim
TransportatoriDB - Regionalbahn, DB - IntercityDetalii

Tren Bilete de la Nuremberg la Mannheim

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Nürnberg la Mannheim

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Nürnberg la Mannheim. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Nürnberg la Mannheim?

Când călătoriți de la Nürnberg la Mannheim, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 152,94 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 126,56 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Nürnberg la Mannheim. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Nürnberg la Mannheim vă va costa 152,94 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la Nürnberg la Mannheim cu trenul?

Cu o distanță de 187,97 km între Nürnberg și Mannheim, de obicei va dura 3 ore 44 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 3 ore 44 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Nürnberg la Mannheim acoperă o distanță de 187,97 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 44 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 59 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Nürnberg la Mannheim făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Nürnberg laMannheim?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Nürnberg și Mannheim. Vă puteți începe călătoria în Nürnberg la stații precum Nürnberg Hauptbahnhof,Nuernberg Nordost,Nürnberg ZOB,Nuernberg Frankensta,Nürnberg Rothenburger Str. Acestea se leagă de stații care includ Mannheim-Friedrichsfeld,Neuostheim Eastsite, Mannheim,Mannheim HBF,Mannheim-Seckenh,Mannheim Friedrichsfeld South din Mannheim. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Nürnberg la Mannheim.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Nürnberg spre Mannheim?

Dacă vreți să ajungeți de la Nürnberg la Mannheim, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Nürnberg și Mannheim. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 5 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Nürnberg la Mannheim. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Nuremberg la Mannheim

Bilete ieftine de tren de la Nürnberg la Mannheim
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Nürnberg la Mannheim.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Nürnberg la Mannheim, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Nürnberg la Mannheim.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Nuremberg la Mannheim

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Mannheim cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Mannheim, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Regional Express (Rex) este o companie aeriană australiană care operează zboruri regionale programate către peste 60 de destinații din Australia. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are sediul în Mascot, New South Wales. Rex operează o flotă de peste 60 de aeronave, inclusiv turbopropulsoare Saab 340 și avioane Boeing 737-800NG. Principalul accent al companiei aeriene este furnizarea de călătorii aeriene la prețuri accesibile comunităților regionale, cu un accent puternic pe siguranță, fiabilitate și servicii pentru clienți. Rex oferă, de asemenea, un program de călători frecvent, Rex Business Flyer și are parteneriate cu alte companii aeriene, cum ar fi Qantas și Virgin Australia.

Regionalbahn este un tip de serviciu de tren din Germania care operează pe rute regionale, conectând orașele mai mici și orașele cu cele mai mari. Aceste trenuri sunt de obicei mai lente decât trenurile interurbane, dar fac mai multe opriri și sunt mai accesibile. Trenurile Regionalbahn sunt operate de diverse companii, inclusiv Deutsche Bahn, și oferă bilete de o singură zi și de mai multe zile. Trenurile sunt adesea folosite de navetiști și turiști care doresc să exploreze mediul rural și orașele mai mici.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Nürnberg la Mannheim

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de DB - Intercity atunci când călătoriți de la Nürnberg la Mannheim.

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord DB - Regionalbahn, DB - Intercity și DB - Regional Express de la Nürnberg la Mannheim
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Nürnberg la Mannheim cu train.
Facilităţi DB - Regionalbahn DB - Intercity DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Zona de liniste check cross check check
wifi Wifi check check check check
power_sockets Prize check check check check
luggage Bagaje check check cross check
accessibility Accesibilitate check cross check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
air_con Aer condiționat check cross check check
bicycle Bicicleta check cross check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check cross check check

Nürnberg la Mannheim Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
13.16kg
Autobuz
14.1kg
Zbor
37.59kg
Mașină
30.07kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Nürnberg la Mannheim cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Nürnberg și Mannheim sunt 13.16kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Nürnberg și Mannheim? Luând trenul între Nürnberg și Mannheim veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 24.43kg față de un zbor, 0.94kg față de autobuz și 16.91kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Nürnberg la Mannheim?
Un bilet de tren de la Nürnberg la Mannheim este de 152,94 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 126,56 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Nürnberg la Mannheim?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Nürnberg la Mannheim este de 126,56 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Nürnberg și Mannheim cu tren?
Distanța între Nürnberg și Mannheim este de 187,97 km.
Cât durează călătoria cu tren între Nürnberg și Mannheim?
Călătoria de la Nürnberg la Mannheim durează în medie 3 ore 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 59 min..
Ce companii operează de la Nürnberg la Mannheim?
Ruta Nürnberg - Mannheim este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - Regionalbahn, DB - Intercity, DB - Regional Express și DB - InterCity Express (ICE) ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Nürnberg la Mannheim?
Ruta de la Nürnberg la Mannheim are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Nürnberg la Mannheim?
Primul tren de la Nürnberg la Mannheim pleacă la orele 02:04. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Nürnberg la Mannheim?
Ultimul tren de la Nürnberg la Mannheim pleacă la orele 05:38. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Nürnberg la Mannheim?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 126,56 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Nürnberg și Mannheim?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Nürnberg și Mannheim este 2 ore 59 min..
Există un tren direct de la Nürnberg la Mannheim?
Da, există un tren direct între Nürnberg și Mannheim.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Nürnberg la Mannheim?
Călătoria cu tren de la Nürnberg la Mannheim creează 13.16kg emisii de CO2.

Treceți local de la Nürnberg

Rute populare

Escapade de weekend de la Nürnberg

Rute internaționale din Nürnberg și zonele din apropiere

Alte destinații de la Nürnberg

Principalele rute spre Mannheim

Rute asemănătoare

Alte rute populare