Tren Paris - Versailles prețuri de la 26,87 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 37,87 lei
Mâine 37,87 lei
2 zile 37,87 lei
3 zile 37,87 lei

Paris la Versailles cu trenul

Călătoria de la Paris la Versailles cu trenul este de 16,87 km și durează 0 ore 13 min.. Există 18 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:02 și ultima la 23:02. Este posibil să călătoriți de la Paris la Versailles cu tren pentru doar 26,87 lei sau până la 139,26 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 26,87 lei.

Cel mai mic pret26,87 lei
Durata călătoriei0 ore 13 min.
Conexiune pe zi18
Cel mai mic pret26,87 lei
Cel mai mare preț139,26 lei
Prima Plecare00:02
Ultima Plecare23:02
Distanţă16,87 km
PlecareParis
SosireVersailles
TransportatoriTER, TGV inOui

Tren Bilete de la Paris la Versailles

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Paris la Versailles cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Paris la Versailles? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Paris la Versailles, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Paris la Versailles?

Când călătoriți de la Paris la Versailles, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 43,64 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 26,87 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Paris la Versailles. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Paris la Versailles variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 43,64 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Paris la Versailles cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 0 ore 13 min.. Atât durează să traversați 16,87 km de la Paris la Versailles. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Paris la Versailles ar putea să dureze mai mult de 0 ore 13 min.. Distanța dintre Paris și Versailles este în jur de 16,87 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 0 ore 13 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Paris și Versailles durează 0 ore 11 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când călătoresc de la Paris la Versailles cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Paris de la următoarele stații: Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris, Porte Maillot,Paris Gare du Nord,Paris - Orly Airport,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris La Défense,Paris - Gare De Lyon. Sosind la Versailles, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Versailles-Chantiers,St Cyr,Gare de Porchefontaine. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Versailles.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Paris spre Versailles?

Dacă vreți să ajungeți de la Paris la Versailles, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 18 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 18 călătorii directe între Paris și Versailles. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paris la Versailles. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Paris la Versailles

Bilete ieftine de tren de la Paris la Versailles
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Paris la Versailles.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Paris la Versailles, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Paris la Versailles.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Paris la Versailles

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 31,13 lei la 116,20 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 73% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Paris la Versailles

Cele mai ieftine bilete de tren Paris - Versailles pot fi găsite până la 21,11 lei dacă aveți noroc sau 43,58 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 86,29 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Versailles cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Versailles, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

SNCF, compania națională de căi ferate franceză, oferă TER, un serviciu de tren regional cuprinzător. Trenurile TER (Transport Express Regional) conectează orașele și satele din regiunile Franței, oferind transport local navetiștilor și turiștilor în timp ce explorează cultura regională, peisajul și atracțiile prin rețeaua sa vastă de rute regionale. Trenurile TER sunt mai lente decât trenurile de mare viteză, dar oferă o alternativă mai accesibilă și confortabilă pentru călătorii mai scurte în regiuni.

Tipuri de bilete și facilități de la Paris la Versailles

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de TER atunci când călătoriți de la Paris la Versailles.

Standard

Biletele de tren TER au un tarif fix „Tarif Normal” și sunt valabile pentru o singură călătorie până la miezul nopții a doua zi după validarea la automatele de ștampilare peron. Unele regiuni pot oferi reduceri în afara orelor de vârf.
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile TER moderne sunt echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Trenurile TER sunt momentan fără servicii WiFi.
luggage Bagaje open icon close icon
Trenurile TER nu au restricții cu privire la dimensiunea bagajelor, atâta timp cât acestea sunt în limitele capacității personale de manipulare și pot încăpea în zonele de bagaje desemnate.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Accès TER' oferă asistență specializată pentru pasagerii cu dizabilități sau cu mobilitate redusă, asigurând o experiență de călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Trenurile TER nu oferă catering la bord; Luați în considerare să vă aduceți băuturi răcoritoare.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Călătoria cu bicicleta în trenurile TER este gratuită, pur și simplu agățați-o sau depozitați-o în zonele desemnate pe principiul primul venit, primul servit, rezervarea nu este disponibilă.
Servicii la bord TER și TGV inOui de la Paris la Versailles
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Paris la Versailles cu train.
Facilităţi TER TGV inOui
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check check
quiet_zone Zona de liniste cross check
accessibility Accesibilitate cross check
air_con Aer condiționat cross check
bicycle Bicicleta cross check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check

Paris la Versailles Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.18kg
Autobuz
1.27kg
Zbor
3.37kg
Mașină
2.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Paris la Versailles cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Paris și Versailles sunt 1.18kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Paris și Versailles? Luând trenul între Paris și Versailles veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 2.19kg față de un zbor, 0.09kg față de autobuz și 1.52kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Paris la Versailles?
Un bilet de tren de la Paris la Versailles este de 43,64 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 26,87 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Paris la Versailles?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Paris la Versailles este de 26,87 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Paris și Versailles cu tren?
Distanța între Paris și Versailles este de 16,87 km.
Cât durează călătoria cu tren între Paris și Versailles?
Călătoria de la Paris la Versailles durează în medie 0 ore 13 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 11 min..
Ce companii operează de la Paris la Versailles?
Ruta Paris - Versailles este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, TER și TGV inOui ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Paris la Versailles?
Ruta de la Paris la Versailles are în medie 18 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Paris la Versailles?
Primul tren de la Paris la Versailles pleacă la orele 00:02. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Paris la Versailles?
Ultimul tren de la Paris la Versailles pleacă la orele 23:02. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Paris la Versailles?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 26,87 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Paris la Versailles?
Există în medie 18 de la Paris pentru a merge la Versailles.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Paris și Versailles?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Paris și Versailles este 0 ore 11 min..
Există un tren direct de la Paris la Versailles?
Da, există un tren direct între Paris și Versailles.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Paris la Versailles?
Călătoria cu tren de la Paris la Versailles creează 1.18kg emisii de CO2.

Treceți local de la Paris

Rute populare

Escapade de weekend de la Paris

Rute internaționale din Paris și zonele din apropiere

Alte destinații de la Paris

Rute asemănătoare

Alte rute populare