Tren Reus - Barcelona prețuri de la 41,05 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile 41,05 lei

Reus la Barcelona cu trenul

Călătoria de la Reus la Barcelona cu trenul este de 91,76 km și durează 1 oră 27 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:00 și ultima la 21:39. Este posibil să călătoriți de la Reus la Barcelona cu tren pentru doar 41,05 lei sau până la 345,56 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 41,05 lei.

Cel mai mic pret41,05 lei
Durata călătoriei1 oră 27 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret41,05 lei
Cel mai mare preț345,56 lei
Prima Plecare07:00
Ultima Plecare21:39
Distanţă91,76 km
PlecareReus
SosireBarcelona
TransportatoriIryo, Renfe REGIONAL EXPRESS

Tren Bilete de la Reus la Barcelona

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Reus la Barcelona cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Reus la Barcelona. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Reus la Barcelona?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Reus la Barcelona costă 41,05 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 87,22 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Reus la Barcelona.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Reus la Barcelona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Reus la Barcelona, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 87,22 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să merg de la Reus la Barcelona cu trenul?

Distanța dintre Reus și Barcelona este aproximativ 91,76 km. În general, va dura în jur de 1 oră 27 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Reus și Barcelona cu trenul durează de obicei 1 oră 27 min. pentru a acoperi o distanță de 91,76 km. Cea mai scurtă călătorie de la Reus la Barcelona vă va duce 0 ore 38 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Barcelona, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Reus la Barcelona?

Prima călătorie a zilei pornește de la Reus la 07:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 21:39. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Reus și Barcelona. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima călătorie a serii pleacă de la Reus la 07:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 21:39. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Reus și Barcelona. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Reus la Barcelona cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Reus, stațiile de plecare includ Reus Railway Station,Reus, Avenida Avenida Del Presidente Macia,Reus Airport (REU). Când veți sosi în Barcelona, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum BARCELONA SANTS,Barcelona El Prat Airport T2,Barcelona Franca,Barcelona Paseo de Gracia,Barcelona Placa de Catalunya,Barcelona-Clot-Arago,Barcelona Nord,Barcelona-Sant Andreu Comtal. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Reus la Barcelona?

Ruta de la Reus la Barcelona este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Reus de 10 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Reus la Barcelona, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 10 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Reus la Barcelona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Reus la Barcelona

Bilete ieftine de tren de la Reus la Barcelona
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Reus la Barcelona.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Reus la Barcelona, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Reus la Barcelona.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Reus la Barcelona

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Barcelona cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Barcelona, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Iryo este un operator spaniol de trenuri de mare viteză, fondat în 2019 și care deservește marile orașe ale Spaniei, cum ar fi Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, Valencia și Zaragoza. iryo operează pe rețeaua feroviară națională din Spania, folosind cele mai recente trenuri AVE de mare viteză pentru a transporta pasageri cu viteze de până la 310 km/h.

Tipuri de bilete și facilități de la Reus la Barcelona

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Iryo atunci când călătoriți de la Reus la Barcelona.

Singular

„Tarifa singulară” oferă flexibilitate antreprenorilor și companiilor cu servicii personalizate pentru clienți din partea asistenților iryo.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Inicial

Tariful Inicial de la iryo oferă călătorii la prețuri accesibile, fără a compromite confortul sau serviciul.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Singular ONLY YOU

Tariful „Singular Only YOU” este conceput pentru antreprenori și companii, oferind cele mai bune condiții pentru modificări și anulări ale biletului.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Infinita

Infinita este tariful all-inclusive de la iryo care oferă cele mai bune opțiuni de călătorie cu flexibilitate și confort.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă la WiFi gratuit în trenurile iryo din orice clasă. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV, știri live și Spotify pentru divertisment.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc din trenurile iryo vine cu prize de curent, iar cele din clasa Infinita și Singular Cafe se laudă cu porturi USB suplimentare.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile iryo, politica flexibilă privind bagajele vă permite să călătoriți confortabil cu până la 3 bagaje, inclusiv un bagaj de mână. Dimensiunea maximă pentru 2 piese mai mari este de 85x55x35cm, în timp ce bagajul de mână trebuie să fie de 36x27x15cm. Limita de greutate totală este de 25 kg.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile iryo sunt concepute pentru incluziune, oferind locuri desemnate pentru pasagerii cu mobilitate redusă și asigurând acces fără pași atât la îmbarcare, cât și la debarcare.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
iryo oferă meniuri de calitate pentru toate clasele. Găsiți restaurantul/barul de la bord, de obicei aproape de autocarul 2. Pentru pasagerii clasei Infinita, mesele sunt servite la locul dvs., dar nu uitați să rezervați cu 24 de ore în avans.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Bucurați-vă de aer proaspăt și confortabil în trenul ETR1000; sistemul său de aer condiționat de ultimă oră reîmprospătează aerul întregului vagon în doar 3 minute, asigurând o cantitate generoasă de 35 m3/h de aer proaspăt exterior pentru fiecare pasager.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Iryo, puteți aduce cu el o bicicletă dezasamblată sau o trotinetă electrică per autocar, atâta timp cât este bagată într-o geantă și rămâne în limita a 90x120x40cm. Transportul este gratuit! Rețineți că vă veți ocupa de încărcare, păstrare și descărcare. De asemenea, luați în considerare confortul și siguranța celorlalți pasageri și amintiți-vă că orice daune cauzate sunt asupra dvs.
Servicii la bord Iryo de la Reus la Barcelona
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Reus la Barcelona cu train.
Facilităţi Iryo
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check

Reus la Barcelona Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
6.42kg
Autobuz
6.88kg
Zbor
18.35kg
Mașină
14.68kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Reus la Barcelona cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Reus și Barcelona sunt 6.42kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Reus și Barcelona? Luând trenul între Reus și Barcelona veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 11.93kg față de un zbor, 0.46kg față de autobuz și 8.26kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Reus la Barcelona?
Un bilet de tren de la Reus la Barcelona este de 87,22 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 41,05 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Reus la Barcelona?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Reus la Barcelona este de 41,05 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Reus și Barcelona cu tren?
Distanța între Reus și Barcelona este de 91,76 km.
Cât durează călătoria cu tren între Reus și Barcelona?
Călătoria de la Reus la Barcelona durează în medie 1 oră 27 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 38 min..
Ce companii operează de la Reus la Barcelona?
Ruta Reus - Barcelona este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Iryo, Renfe REGIONAL EXPRESS și Renfe REGIONAL ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Reus la Barcelona?
Ruta de la Reus la Barcelona are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Reus la Barcelona?
Primul tren de la Reus la Barcelona pleacă la orele 07:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Reus la Barcelona?
Ultimul tren de la Reus la Barcelona pleacă la orele 21:39. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Reus la Barcelona?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 41,05 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Reus la Barcelona?
Există în medie 10 de la Reus pentru a merge la Barcelona.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Reus și Barcelona?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Reus și Barcelona este 0 ore 38 min..
Există un tren direct de la Reus la Barcelona?
Da, există un tren direct între Reus și Barcelona.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Reus la Barcelona?
Călătoria cu tren de la Reus la Barcelona creează 6.42kg emisii de CO2.