Autobuz Reus - Barcelona preturi de la 86,98 lei

Începe de la
86,98 lei

Reus la Barcelona de la autobuz

Călătoria de la Reus la Barcelona de la autobuz este de 91,76 km și durează 2 ore 28 min.. Există 18 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:15 și ultima la 16:50. Este posibil să călătoriți de la Reus la Barcelona cu autobuz pentru doar 86,98 lei sau până la 111,12 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 86,98 lei.

Cel mai mic pret86,98 lei
Durata călătoriei2 ore 28 min.
Conexiune pe zi18
Cel mai mic pret86,98 lei
Cel mai mare preț111,12 lei
Prima Plecare03:15
Ultima Plecare16:50
Distanţă91,76 km
PlecareReus
SosireBarcelona
TransportatoriBusPlana

Autobuz Bilete de la Reus la Barcelona

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Reus la Barcelona cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Reus la Barcelona. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Reus la Barcelona?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Reus la Barcelona costă 86,98 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 98,07 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Reus la Barcelona.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Reus la Barcelona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Reus la Barcelona variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 98,07 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează călătoria de la Reus la Barcelona cu autobuzul?

Cu o distanță de 91,76 km între Reus și Barcelona, de obicei va dura 2 ore 28 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 2 ore 28 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Reus și Barcelona cu autobuzul durează de obicei 2 ore 28 min. pentru a acoperi o distanță de 91,76 km. Cea mai scurtă călătorie de la Reus la Barcelona vă va duce 1 oră 50 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Barcelona, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Reus la Barcelona?

Veți putea pleca din Reus folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Barcelona. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Reus, fie în Barcelona, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Reus la Barcelona?

Numărul exact al călătoriilor de la Reus la Barcelona poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 18 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Reus la Barcelona. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Reus la Barcelona variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 18 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Reus la Barcelona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Reus la Barcelona

Bilete ieftine de autobuz de la Reus la Barcelona
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Reus la Barcelona.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Reus la Barcelona, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Reus la Barcelona.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Reus la Barcelona

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Barcelona cu autobuzul

Când călătoriți la Barcelona cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord BusPlana de la Reus la Barcelona
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Reus la Barcelona cu bus.
Facilităţi BusPlana
wifi Wifi check
air_con Aer condiționat check

Reus la Barcelona Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
6.42kg
Autobuz
6.88kg
Zbor
18.35kg
Mașină
14.68kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Reus la Barcelona?
Un bilet de autobuz de la Reus la Barcelona este de 98,07 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 86,98 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Reus la Barcelona?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Reus la Barcelona este de 86,98 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Reus și Barcelona cu autobuz?
Distanța între Reus și Barcelona este de 91,76 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Reus și Barcelona?
Călătoria de la Reus la Barcelona durează în medie 2 ore 28 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 50 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Reus la Barcelona?
Ruta de la Reus la Barcelona are în medie 18 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Reus la Barcelona?
Primul autobuz de la Reus la Barcelona pleacă la orele 03:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Reus la Barcelona?
Ultimul autobuz de la Reus la Barcelona pleacă la orele 16:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Reus la Barcelona?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 86,98 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Reus la Barcelona?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Reus pentru a merge la Barcelona. Puteți merge de la Reus Railway Station și Reus Avenida Avenida Del Presidente Macia și puteți ajunge la Barcelona Sants, Barcelona El Prat Airport, Barcelona Nord, Sant Adreu Comtal, Barcelona Passeig De Gracia, Barcelona El Clot Aragó, Barcelona Pl. Catalunya și Barcelona Estació De França.
Câte conexiuni directe merg de la Reus la Barcelona?
Există în medie 18 de la Reus pentru a merge la Barcelona.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Reus și Barcelona?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Reus și Barcelona este 1 oră 50 min..
Există un autobuz direct de la Reus la Barcelona?
Da, există un autobuz direct între Reus și Barcelona.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Reus la Barcelona?
Călătoria cu autobuz de la Reus la Barcelona creează 6.88kg emisii de CO2.