Tren Sevilia - Barcelona prețuri de la 168,38 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
168,38 lei

Sevilia la Barcelona cu trenul

Călătoria de la Sevilia la Barcelona cu trenul este de 829,38 km și durează 6 ore 21 min.. Există 23 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:54 și ultima la 17:42. Este posibil să călătoriți de la Sevilia la Barcelona cu tren pentru doar 168,38 lei sau până la 1.432,93 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 168,38 lei.

Cel mai mic pret168,38 lei
Durata călătoriei6 ore 21 min.
Conexiune pe zi23
Cel mai mic pret168,38 lei
Cel mai mare preț1.432,93 lei
Prima Plecare06:54
Ultima Plecare17:42
Distanţă829,38 km
PlecareSevilia
SosireBarcelona
TransportatoriRenfe, IryoDetalii

Tren Bilete de la Seville la Barcelona

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Sevilia la Barcelona cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Sevilia la Barcelona. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Sevilia la Barcelona cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Sevilia la Barcelona variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Sevilia la Barcelona vor costa 168,38 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 562,27 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sevilia la Barcelona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Sevilia la Barcelona, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 562,27 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să merg de la Sevilia la Barcelona cu trenul?

Călătoria de la Sevilia la Barcelona cu trenul va dura, de obicei, 6 ore 21 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 829,38 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 6 ore 21 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Sevilia și Barcelona cu trenul durează de obicei 6 ore 21 min. pentru a acoperi o distanță de 829,38 km. Cea mai scurtă călătorie de la Sevilia la Barcelona vă va duce 5 ore 23 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Barcelona, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la Sevilia la Barcelona?

Prima călătorie a zilei pornește de la Sevilia la 06:54. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 17:42. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Sevilia și Barcelona. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima călătorie a serii pleacă de la Sevilia la 06:54. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 17:42. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Sevilia și Barcelona. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Sevilia la Barcelona cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Sevilia folosind stații precum Seville Airport, SVQ,Sevilla-Virgen Del Rocio,Sevilla-San Bernardo,Bellavista(ES),Seville (Plaza De Armas),Seville - Santa Justa. Acestea vă conectează cu stații care includ Barcelona Placa de Catalunya,Barcelona Paseo de Gracia,Barcelona Nord,Barcelona-Sant Andreu Comtal,Barcelona Franca,BARCELONA SANTS,Barcelona-Clot-Arago,Barcelona El Prat Airport T2 din Barcelona. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Sevilia, fie în Barcelona, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Sevilia spre Barcelona?

Ruta de la Sevilia la Barcelona este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Sevilia de 23 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Sevilia la Barcelona, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 10 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 13 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sevilia la Barcelona. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Seville la Barcelona

Bilete ieftine de tren de la Sevilia la Barcelona
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sevilia la Barcelona.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sevilia la Barcelona, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sevilia la Barcelona.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Seville la Barcelona

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 146,44 lei la 638,75 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 77% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Sevilia la Barcelona

Cele mai ieftine bilete de tren Sevilia - Barcelona pot fi găsite până la 215,44 lei dacă aveți noroc sau 341,00 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 582,70 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Barcelona cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Barcelona, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Iryo este un operator spaniol de trenuri de mare viteză, fondat în 2019 și care deservește marile orașe ale Spaniei, cum ar fi Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, Valencia și Zaragoza. iryo operează pe rețeaua feroviară națională din Spania, folosind cele mai recente trenuri AVE de mare viteză pentru a transporta pasageri cu viteze de până la 310 km/h.

Tipuri de bilete și facilități de la Sevilia la Barcelona

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Iryo atunci când călătoriți de la Sevilia la Barcelona.

Singular

„Tarifa singulară” oferă flexibilitate antreprenorilor și companiilor cu servicii personalizate pentru clienți din partea asistenților iryo.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Inicial

Tariful Inicial de la iryo oferă călătorii la prețuri accesibile, fără a compromite confortul sau serviciul.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Singular ONLY YOU

Tariful „Singular Only YOU” este conceput pentru antreprenori și companii, oferind cele mai bune condiții pentru modificări și anulări ale biletului.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Infinita

Infinita este tariful all-inclusive de la iryo care oferă cele mai bune opțiuni de călătorie cu flexibilitate și confort.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă la WiFi gratuit în trenurile iryo din orice clasă. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV, știri live și Spotify pentru divertisment.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc din trenurile iryo vine cu prize de curent, iar cele din clasa Infinita și Singular Cafe se laudă cu porturi USB suplimentare.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile iryo, politica flexibilă privind bagajele vă permite să călătoriți confortabil cu până la 3 bagaje, inclusiv un bagaj de mână. Dimensiunea maximă pentru 2 piese mai mari este de 85x55x35cm, în timp ce bagajul de mână trebuie să fie de 36x27x15cm. Limita de greutate totală este de 25 kg.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile iryo sunt concepute pentru incluziune, oferind locuri desemnate pentru pasagerii cu mobilitate redusă și asigurând acces fără pași atât la îmbarcare, cât și la debarcare.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
iryo oferă meniuri de calitate pentru toate clasele. Găsiți restaurantul/barul de la bord, de obicei aproape de autocarul 2. Pentru pasagerii clasei Infinita, mesele sunt servite la locul dvs., dar nu uitați să rezervați cu 24 de ore în avans.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Bucurați-vă de aer proaspăt și confortabil în trenul ETR1000; sistemul său de aer condiționat de ultimă oră reîmprospătează aerul întregului vagon în doar 3 minute, asigurând o cantitate generoasă de 35 m3/h de aer proaspăt exterior pentru fiecare pasager.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Iryo, puteți aduce cu el o bicicletă dezasamblată sau o trotinetă electrică per autocar, atâta timp cât este bagată într-o geantă și rămâne în limita a 90x120x40cm. Transportul este gratuit! Rețineți că vă veți ocupa de încărcare, păstrare și descărcare. De asemenea, luați în considerare confortul și siguranța celorlalți pasageri și amintiți-vă că orice daune cauzate sunt asupra dvs.
Servicii la bord Iryo și AVE de la Sevilia la Barcelona
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Sevilia la Barcelona cu train.
Facilităţi Iryo AVE
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
quiet_zone Zona de liniste cross check
accessibility Accesibilitate cross check
food_and_drink Mancare si bautura cross check
air_con Aer condiționat cross check
bicycle Bicicleta cross check

Sevilia la Barcelona Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
58.06kg
Autobuz
62.2kg
Zbor
165.88kg
Mașină
132.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Sevilia la Barcelona cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Sevilia și Barcelona sunt 58.06kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Sevilia și Barcelona? Luând trenul între Sevilia și Barcelona veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 107.82kg față de un zbor, 4.14kg față de autobuz și 74.64kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Sevilia la Barcelona?
Un bilet de tren de la Sevilia la Barcelona este de 562,27 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 168,38 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Sevilia la Barcelona?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Sevilia la Barcelona este de 168,38 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sevilia și Barcelona cu tren?
Distanța între Sevilia și Barcelona este de 829,38 km.
Cât durează călătoria cu tren între Sevilia și Barcelona?
Călătoria de la Sevilia la Barcelona durează în medie 6 ore 21 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 23 min..
Ce companii operează de la Sevilia la Barcelona?
Ruta Sevilia - Barcelona este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Renfe, Iryo, Torre del Oro și AVE ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Sevilia la Barcelona?
Ruta de la Sevilia la Barcelona are în medie 23 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Sevilia la Barcelona?
Primul tren de la Sevilia la Barcelona pleacă la orele 06:54. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Sevilia la Barcelona?
Ultimul tren de la Sevilia la Barcelona pleacă la orele 17:42. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sevilia la Barcelona?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 168,38 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Sevilia la Barcelona?
Există în medie 10 de la Sevilia pentru a merge la Barcelona.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Sevilia și Barcelona?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Sevilia și Barcelona este 5 ore 23 min..
Există un tren direct de la Sevilia la Barcelona?
Da, există un tren direct între Sevilia și Barcelona.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Sevilia la Barcelona?
Călătoria cu tren de la Sevilia la Barcelona creează 58.06kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sevilia

Rute populare

Escapade de weekend de la Sevilia

Alte destinații de la Sevilia

Principalele rute spre Barcelona

Rute asemănătoare

Alte rute populare