• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la București până la Timişoara Starting from 66,20 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Călătoria dvs. de la București la Timişoara cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Timişoara? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Timişoara, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Timişoara?

În medie, un bilet de tren de la București la Timişoara vă va costa 97,15 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 66,20 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.București la Timişoara transport tren

Cel mai bun preț 66,20 RON
Durata călătoriei 15 h 4 min
Călătorii pe zi 56
Prima plecare 07:30
Ultima plecare 02:30
Distanța 410 km

Prețul biletului București - Timişoara în fiecare zi

 
Azi
180,47 RON
92,57 RON
Mâine
180,47 RON
82,83 RON
În 2 zile
248,83 RON
Detalii
În 3 zile
16,76 RON
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
88,09 RON
Detalii
În 6 zile
43,85 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
56
Transportatori
1
Prețul minim
66,20 RON
Prețul maxim
152,15 RON

București - Timişoara

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

86,15 RON

Data
Miercuri 6 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
București Obor - Timișoara Sud
17:15 - 08:55
CFR Călători
15h 40min
3 schimbări
CO2: 14.77kg
Transport Zbor

75,52 RON

Data
Sâmbătă 23 Octombrie 2021
Ryanair-logo
Otopeni Intl - Timisoara
22:30 - 23:30
Ryanair
1h
CO2: 82.46kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 49 min
București Obor - Timișoara Sud
20:15 - 16:26
86,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 8 h 20 min
București Obor - Timișoara Sud
20:15 - 11:55
86,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 7 min
București Obor - Timișoara Sud
12:00 - 08:53
87,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 12 min
București Băneasa - Timișoara Sud
22:07 - 11:55
87,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 41 min
București Băneasa - Timișoara Sud
22:07 - 16:26
87,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 9 h 45 min
București Nord - Timișoara Est
18:45 - 09:00
88,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 9 h 52 min
București Nord - Timișoara Sud
18:45 - 08:53
88,65 RON

Cât durează călătoria de la București la Timişoara cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la București la Timişoara, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Timişoara vor termina călătoria în 9 h 26 min. În medie, vă va lua cam 15 h 4 min pentru a parcurge 411 km între București și Timişoara.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Timişoara?

În general, prima plecare a zilei din București va fi la 07:30, iar ultima plecare va fi la 02:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Timişoara se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Timişoara?

Puteți pleca din București la stații precum București Nord, București Băneasa și București Obor. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Timişoara la următoarele stații: Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Nord, Timișoara Sud, Timișoara Est și Timișoara C.E.T.. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Timişoara. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la București la Timişoara?

În medie, sunt 56 plecări zilnice de la București la Timişoara. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 71 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ CFR Călători și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 5 plecări de la București care merg direct la Timişoara. Există 51 călătorii cu una sau mai multe schimbări