Tren București - Timişoara prețuri de la 137,31 lei

Începe de la
137,31 lei

București la Timişoara de la tren

Călătoria de la București la Timişoara de la tren este de 410,7 km și durează 10 ore 16 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:05 și ultima la 21:46. Este posibil să călătoriți de la București la Timişoara cu tren pentru doar 137,31 lei sau până la 351,23 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 137,31 lei.

Cel mai mic pret137,31 lei
Durata călătoriei10 ore 16 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret137,31 lei
Cel mai mare preț351,23 lei
Prima Plecare05:05
Ultima Plecare21:46
Distanţă410,7 km
PlecareBucurești
SosireTimişoara
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bucharest la Timişoara

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Timişoara cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Timişoara? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la București la Timişoara cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Timişoara costă 137,31 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 198,83 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Timişoara.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Timişoara. Însă în medie veți plăti în jur de 198,83 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la București la Timişoara cu trenul?

Călătoria de la București la Timişoara cu trenul va dura, de obicei, 10 ore 16 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 410,7 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 10 ore 16 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre București și Timişoara este în jur de 410,7 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 10 ore 16 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Timişoara durează 10 ore 2 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la București la Timişoara?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Timişoara la 05:05. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 21:46. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Timişoara la 05:05. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 21:46. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Timişoara?

Puteți pleca din București la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Timişoara la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Timişoara. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Timişoara?

În medie, sunt 7 plecări zilnice de la București la Timişoara. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 7 plecări de la București care merg direct la Timişoara. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Timişoara

Bilete ieftine de tren de la București la Timişoara
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Timişoara.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Timişoara, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Timişoara.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Timişoara

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 68,90 lei la 332,47 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 79% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Timişoara cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Timişoara, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Timişoara Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
28.75kg
Autobuz
30.8kg
Zbor
82.14kg
Mașină
65.71kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Timişoara cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Timişoara sunt 28.75kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Timişoara? Luând trenul între București și Timişoara veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 53.39kg față de un zbor, 2.05kg față de autobuz și 36.96kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Timişoara?
Un bilet de tren de la București la Timişoara este de 198,83 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 137,31 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Timişoara?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Timişoara este de 137,31 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Timişoara cu tren?
Distanța între București și Timişoara este de 410,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Timişoara?
Călătoria de la București la Timişoara durează în medie 10 ore 16 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 2 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Timişoara?
Ruta de la București la Timişoara are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Timişoara?
Primul tren de la București la Timişoara pleacă la orele 05:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Timişoara?
Ultimul tren de la București la Timişoara pleacă la orele 21:46. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Timişoara?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 137,31 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Timişoara?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Timişoara. Puteți merge de la Gara Bucureşti Nord, București Gara Basarab, Bucharest Filaret Bus Station, București Autogara Militari, Henri Coandă International Airport și Bukarest Autogara Rahova și puteți ajunge la Timişoara Calea Stan Vidrighin, Timișoara și Timișoara Splaiul Tudor.
Câte conexiuni directe merg de la București la Timişoara?
Există în medie 7 de la București pentru a merge la Timişoara.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Timişoara?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Timişoara este 10 ore 2 min..
Există un tren direct de la București la Timişoara?
Da, există un tren direct între București și Timişoara.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Timişoara?
Călătoria cu tren de la București la Timişoara creează 28.75kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Timişoara

Rute asemănătoare

Alte rute populare