Gasiți un tren de la București până la Timişoara

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 72,20RON
Durata călătoriei 13 h 33 min
Călătorii pe zi 152
Prima plecare: 00:05
Ultima plecare: 23:45
Distanța 410km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la București la Timişoara.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la București la Timişoara. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Trenurile de la București la care companiile: Timişoara se poate călători cu?

Pentru a ajunge la cu trenul Timişoara, vă puteți baza pe CFR Călători și Astra Trans Carpatic, doar un exemplu între toți partenerii noștri.

Care este prețul biletelor de tren de la București la Timişoara?

În medie, bilete de tren de la București la 198,65 RON de cost Timişoara, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 72,20 RON.

Prețul biletului București - Timişoara în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
87 RON Detalii Detalii Detalii 77 RON Detalii Detalii
198 RON47 RON47 RON47 RON47 RON995 RON47 RON

Trenuri din București spre Timişoara


Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis. <

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în București și Timişoara?

Trenurile spre va pleca de la Timişoara ultimul București Băneasa, București Nord și București Obor și va ajunge la Timișoara Nord, Timișoara C.E.T., Timișoara Sud, Ronaț Triaj Gr. D și Timișoara Est.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Timişoara ultimul este călătoria?

Durata medie a călătoriei este 16 ore și 53 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 10 ore și 6 minute în Timişoara. Primul tren pleacă de la București la 20:08, iar ultimul pleacă la 23:01. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another