Tren Sevilia - Madrid prețuri de la 73,30 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
73,30 lei

Sevilia la Madrid cu trenul

Călătoria de la Sevilia la Madrid cu trenul este de 390,95 km și durează 3 ore 22 min.. Există 58 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:50 și ultima la 20:57. Este posibil să călătoriți de la Sevilia la Madrid cu tren pentru doar 73,30 lei sau până la 1.037,13 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 73,30 lei.

Cel mai mic pret73,30 lei
Durata călătoriei3 ore 22 min.
Conexiune pe zi58
Cel mai mic pret73,30 lei
Cel mai mare preț1.037,13 lei
Prima Plecare05:50
Ultima Plecare20:57
Distanţă390,95 km
PlecareSevilia
SosireMadrid
TransportatoriRenfe - Intercity, AlviaDetalii

Tren Bilete de la Seville la Madrid

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Ajungeți de la Sevilia la Madrid cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Sevilia la Madrid? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Sevilia la Madrid?

În medie, un bilet de tren de la Sevilia la Madrid vă va costa 341,95 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 73,30 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sevilia la Madrid. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Sevilia la Madrid variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 341,95 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Sevilia la Madrid cu trenul?

Cu o distanță de 390,95 km între Sevilia și Madrid, de obicei va dura 3 ore 22 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 3 ore 22 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Sevilia și Madrid este lungă de vreo 390,95 km și de obicei durează aproximativ 3 ore 22 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 36 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Sevilia la Madrid cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Sevilia la Madrid?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Sevilia la Madrid, care de obicei este la 05:50. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 20:57. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima plecare a serii de la Sevilia la Madrid este la 05:50, în timp ce ultima călătorie pornește la 20:57. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Sevilia și Madrid. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Sevilia la Madrid?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Sevilia și Madrid. Vă puteți începe călătoria în Sevilia la stații precum Bellavista(ES),Seville (Plaza De Armas),Sevilla-San Bernardo,Sevilla-Virgen Del Rocio,Seville Airport, SVQ,Seville - Santa Justa. Acestea se leagă de stații care includ Madrid Chamartin,Madrid Méndez Alvaro,Madrid Barajas Airport,MADRID BARAJAS aeropuerto T1,Madrid - Avenida de America,Madrid-Atocha,MADRID (E),Madrid Puente de la Cea din Madrid. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Sevilia la Madrid.

Câte călătorii de la Sevilia la Madrid sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Sevilia la Madrid folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 58 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Sevilia la Madrid folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 46 legături directe de la Sevilia la Madrid în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 12 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sevilia la Madrid. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Seville la Madrid

Bilete ieftine de tren de la Sevilia la Madrid
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sevilia la Madrid.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sevilia la Madrid, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sevilia la Madrid.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Seville la Madrid

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 120,06 lei la 236,79 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 49% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Sevilia la Madrid

Cele mai ieftine bilete de tren Sevilia - Madrid pot fi găsite până la 129,88 lei dacă aveți noroc sau 170,81 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 284,29 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Madrid cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Madrid, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

AVE înseamnă „Alta Velocidad Española”, care înseamnă „în spaniolă de mare viteză”. AVE este un serviciu de trenuri de mare viteză operat de compania națională spaniolă de căi ferate Renfe. Cu trenurile AVE puteți călători în multe orașe mari din Spania, inclusiv rute către Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Malaga și Zaragoza.

Trenurile Avlo au fost introduse în 2020 ca un serviciu de trenuri de mare viteză operat de Renfe, compania națională de căi ferate din Spania, ca o alternativă mai accesibilă la serviciul de trenuri de mare viteză AVE. Trenurile Avlo, spre deosebire de AVE, oferă o singură clasă de locuri și au mai puține servicii la bord pentru a oferi mai multă capacitate de pasageri. Principalele stații sunt Barcelona Sants, Madrid Atocha și Zaragoza-Delicias.

Alsa, fondată în 1923, este o companie proeminentă de autobuze spaniolă care operează rute naționale și internaționale. Compania a crescut pentru a deveni una dintre cele mai mari companii de autobuze din Europa. Alsa oferă o gamă completă de servicii, inclusiv rute regulate și expres, autobuze de lux și autobuze de dormit. Alsa, dedicată durabilității, își reduce amprenta de carbon prin folosirea de combustibili alternativi și tehnologii eficiente din punct de vedere energetic.

Alvia, operat de Renfe, este un serviciu de trenuri de mare viteză din Spania. Cu viteze de până la 250 km/h, trenurile Alvia, puțin mai lente decât 300 km/h maxime pe care le ajung trenurile AVE, oferă confort și facilități precum aer condiționat, Wi-Fi și prize de curent. Acestea conectează fără probleme stațiile regionale la orașele mari, asigurând călătorii eficiente. Cele trei modele de tren disponibile sunt Clasa 120, Clasa 130 și Clasa 730.

Tipuri de bilete și facilități de la Sevilia la Madrid

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de AVE și AVLO atunci când călătoriți de la Sevilia la Madrid.

Elige Estándar

Biletele Elige oferă o flexibilitate sporită pentru schimbul sau anularea rezervării. Elige Estándar”, oferă călătorilor aranjamentul standard, obișnuit, cunoscut sub numele de „scaunul Estandar”. În plus, puteți alege locul preferat plătind o taxă suplimentară, iar trecerea la Premium este, de asemenea, posibilă.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Básico

Basico sunt cele mai accesibile bilete, dar vin cu anumite restricții, cum ar fi nicio modificare sau rambursare. De asemenea, au de obicei o disponibilitate limitată și trebuie achiziționate cu mult timp în avans.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Elige Confort

Dacă alegeți „Elige Confort”, obțineți scaunul XL Confort mai mare și probabil mai confortabil. Biletele Elige oferă o flexibilitate sporită pentru schimbul sau anularea rezervării. În plus, puteți alege locul preferat plătind o taxă suplimentară, iar upgrade-ul la Premium este, de asemenea, posibil.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Prémium

Biletele Premium de la Renfe AVE sunt cele mai scumpe, dar și cele mai flexibile, limitate doar la clasa Confort. Acestea permit schimbări gratuite de tren și oferă beneficiul de a urca gratuit în următorul tren în cazul în care îl pierdeți pe cel programat.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Economy Class

Puteți călători cu biletul standard „clasa economică” pe trenurile Avlo, care se referă la nivelul standard, de bază, de locuri disponibile în tren. Cu acest bilet aveți acces la facilități de bază, cum ar fi suporturi pentru bagaje suspendate, lumini de citit, toalete.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat la viteze mari cu PlayRenfe, serviciul WiFi gratuit de la AVE, asigurându-vă că rămâneți online chiar și la 300 km/h.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Transportul Silențios este disponibil exclusiv pentru locurile standard din trenurile AVE, cu excepția rutei internaționale AVE între Spania și Franța, precum și pentru trenurile Euromed. Datorită popularității sale, se recomandă achiziționarea anticipată a biletelor.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun AVE este echipat cu prize de curent și radio la scaun pentru confortul dumneavoastră.
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile AVE, sunteți binevenit să aduceți 3 bagaje, fiecare care nu depășește 85 x 55 x 35 cm și o greutate de 25 kg (55 lbs). În plus, instrumentele sunt considerate bagaje de mână dacă au o dimensiune de 30 x 120 x 38 cm și sunt ascunse în siguranță într-o cutie.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, deoarece toate trenurile AVE sunt dotate cu aer condiționat.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
AVE oferă un serviciu gratuit de îngrijire și asistență pentru persoanele cu mobilitate redusă. Pentru a utiliza acest serviciu, vă rugăm să contactați direct AVE.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Vizitați vagonul bar AVE de la bord pentru un răsfăț sau așteptați căruciorul de mâncare care circulă prin tren. Deținătorii de bilete Prémium se pot bucura de mese pe scaun, cu experiența bucătarului Ramón Freixa. Vă rugăm să vă asigurați că solicitați meniuri speciale, de la vegetarian la halal, cu cel puțin 12 ore înainte de plecare, pentru a vă bucura de o experiență de masă personalizată.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Vă puteți aduce bicicleta sau scuterul, doar asigurați-vă că este pliat și confortabil într-o carcasă. Nu uitați să scoateți pedalele și să dați acelor ghidon o întoarcere de 90 de grade. Dacă dimensiunile totale ale husei dvs. sunt mai mici de 180 cm, acesta este considerat bagaj de mână. Orice lucru mai mare se încadrează în categoria de bagaje speciale, dar păstrați-l în limitele de 120 x 90 x 40 cm.
wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat pe Avlo cu WiFi gratuit prin PlayRenfe. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV și diverse lecturi la îndemâna dvs.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun de pe Avlo este echipat cu o priză pentru confortul dumneavoastră.
luggage Bagaje open icon close icon
Puteți aduce un bagaj de mână fără limită de greutate, cum ar fi o geantă, un rucsac sau un articol similar, cu dimensiuni de până la 27x36x25 cm, și un bagaj de cală fără limită de greutate, cum ar fi o valiză, cu dimensiuni mai mari. la 55x35x25 cm, fără a plăti o taxă suplimentară în plus față de prețul biletului pe care îl plătiți conform tarifului de bază.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Avlo oferă asistență pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Luați legătura cu Avlo pentru mai multe detalii.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Deși Avlo nu oferă un serviciu de luat masa, puteți găsi automate aprovizionate cu o gamă largă de băuturi și gustări. Rețineți că aceste aparate acceptă doar plăți cu cardul.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, deoarece trenurile Avlo sunt dotate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Puteți aduce la bord biciclete și trotinete pliabile, cu condiția ca acestea să respecte dimensiunile maxime pentru bagaje: 55x35x25 cm (ca bagaj de mână fără limită de greutate, inclusă în prețul Tarifului de bază), sau 85x60x35 cm, sau maxim 180 cm total (ca bagaj suplimentar contra cost). Pentru a respecta reglementările, toate bicicletele și trotinetele trebuie să fie pliate și depozitate în cutiile de transport respective.
Servicii la bord AVE, Alsa și AVLO de la Sevilia la Madrid
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Sevilia la Madrid cu train.
Facilităţi AVE Alsa AVLO Iryo
quiet_zone Zona de liniste check cross check cross
wifi Wifi check check check check
power_sockets Prize check cross check check
luggage Bagaje check check check check
accessibility Accesibilitate check cross check cross
food_and_drink Mancare si bautura check cross check cross
air_con Aer condiționat check cross check cross
bicycle Bicicleta check check check cross

Sevilia la Madrid Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
27.37kg
Autobuz
29.32kg
Zbor
78.19kg
Mașină
62.55kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Sevilia la Madrid cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Sevilia și Madrid sunt 27.37kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Sevilia și Madrid? Luând trenul între Sevilia și Madrid veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 50.82kg față de un zbor, 1.95kg față de autobuz și 35.18kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Sevilia la Madrid?
Un bilet de tren de la Sevilia la Madrid este de 341,95 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 73,30 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Sevilia la Madrid?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Sevilia la Madrid este de 73,30 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sevilia și Madrid cu tren?
Distanța între Sevilia și Madrid este de 390,95 km.
Cât durează călătoria cu tren între Sevilia și Madrid?
Călătoria de la Sevilia la Madrid durează în medie 3 ore 22 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 36 min..
Ce companii operează de la Sevilia la Madrid?
Ruta Sevilia - Madrid este acoperită de 7 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Renfe - Intercity, Alvia, Renfe, AVE, Alsa, Renfe - Media Distancia, AVLO și Iryo ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Sevilia la Madrid?
Ruta de la Sevilia la Madrid are în medie 58 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Sevilia la Madrid?
Primul tren de la Sevilia la Madrid pleacă la orele 05:50. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Sevilia la Madrid?
Ultimul tren de la Sevilia la Madrid pleacă la orele 20:57. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sevilia la Madrid?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 73,30 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Sevilia la Madrid?
Există în medie 46 de la Sevilia pentru a merge la Madrid.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Sevilia și Madrid?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Sevilia și Madrid este 2 ore 36 min..
Există un tren direct de la Sevilia la Madrid?
Da, există un tren direct între Sevilia și Madrid.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Sevilia la Madrid?
Călătoria cu tren de la Sevilia la Madrid creează 27.37kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sevilia

Rute populare

Escapade de weekend de la Sevilia

Alte destinații de la Sevilia

Principalele rute spre Madrid

Rute asemănătoare

Alte rute populare