Tren Viena - Linz prețuri de la 48,37 lei

Începe de la
48,37 lei

Viena la Linz de la tren

Călătoria de la Viena la Linz de la tren este de 154,98 km și durează 1 oră 17 min.. Există 35 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:28 și ultima la 20:45. Este posibil să călătoriți de la Viena la Linz cu tren pentru doar 48,37 lei sau până la 209,14 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 48,37 lei.

Cel mai mic pret48,37 lei
Durata călătoriei1 oră 17 min.
Conexiune pe zi35
Cel mai mic pret48,37 lei
Cel mai mare preț209,14 lei
Prima Plecare00:28
Ultima Plecare20:45
Distanţă154,98 km
PlecareViena
SosireLinz
TransportatoriÖBB - Railjet Xpress, DB - IntercityDetalii

Tren Bilete de la Vienna la Linz

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Viena la Linz

Plănuiți să călătoriți de la Viena la Linz? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Viena la Linz?

Când călătoriți de la Viena la Linz, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 147,52 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 48,37 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Viena la Linz. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Viena la Linz vă va costa 147,52 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Viena la Linz cu trenul?

Cu o distanță de 154,98 km între Viena și Linz, de obicei va dura 1 oră 17 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 1 oră 17 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Viena și Linz este lungă de vreo 154,98 km și de obicei durează aproximativ 1 oră 17 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 oră 9 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Viena la Linz cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Viena laLinz?

Puteți pleca din Viena la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Linz la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Viena și Linz. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Viena la Linz?

Veți putea să călătoriți de la Viena la Linz folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 35 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Viena la Linz folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 35 legături directe de la Viena la Linz în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Viena la Linz. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Vienna la Linz

Bilete ieftine de tren de la Viena la Linz
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Viena la Linz.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Viena la Linz, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Viena la Linz.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Vienna la Linz

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 48,37 lei la 97,48 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 50% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Linz cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Linz, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

ÖBB Railjet este un serviciu de trenuri de mare viteză operat de Căile Ferate Federale Austriace (ÖBB). Conectează marile orașe austriece cu locații din Ungaria, Germania, Elveția și Republica Cehă. Super Sparpreis, Sparpreis și Flexpreis sunt opțiuni tarifare care determină flexibilitatea biletului și costurile asociate, iar Standard, First și Business sunt nivelurile de servicii și confort oferite în tren.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Viena la Linz

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Railjet și DB - Intercity atunci când călătoriți de la Viena la Linz.

Economy Class

Clasa Economy oferă locuri în plan deschis, cu prize și suport pentru bagaje.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Prima clasă are scaune înclinate din piele, mese, prize și opțiunea de a comanda mâncare și băuturi.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Class

Clasa business oferă locuri și mai confortabile, o băutură de bun venit din partea casei și posibilitatea de a comanda mâncare și băuturi din meniul restaurantului, dar este disponibilă numai pe anumite rute și pentru o taxă suplimentară.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Indiferent de clasă, așteptați-vă la facilități confortabile, inclusiv WiFi gratuit.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Railjet are zone de liniște pentru o călătorie liniștită. Pentru confortul tuturor, vă rugăm să păstrați tăcerea în aceste zone pentru clasa I și a II-a.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun este echipat cu o priză, potrivită și pentru încărcarea bateriilor din scaunul cu rotile.
luggage Bagaje open icon close icon
Când călătoriți cu Railjet, nu sunteți restricționat de o anumită limită de bagaje. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că bagajele dvs. se potrivesc în raftul de deasupra capului sau în spațiile pentru bagaje desemnate prevăzute în tren.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Spații pentru scaune cu rotile sunt prezente pe trenurile Regiojet.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Bucurați-vă de o varietate de gustări și băuturi la bord. Verificați aplicația Regiojet pentru meniul complet. Fiecare pasager primește o sticlă de apă gratuită, iar dacă sunteți în Clasa Relax sau Business, bucurați-vă de o cafea italiană sau un ceai de mentă din partea casei.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile Railjet sunt echipate cu aer condiționat pentru confortul dumneavoastră.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Puteți în majoritatea trenurilor ÖBB cu un bilet special de bicicletă, care reprezintă 10% dintr-un bilet obișnuit sau cel puțin 2 EUR pentru clasa a doua. Alocațiile pentru bicicletele Railjet variază, așa că verificați orarul acestora. O bicicletă de persoană, iar dacă este o bicicletă electrică, asigurați-vă că bateria este încărcată, deoarece încărcarea la bord nu este disponibilă. Pentru confort în Austria, există un serviciu din ușă în ușă pentru transportul bicicletelor.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord DB - Intercity, Railjet și FlixTrain de la Viena la Linz
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Viena la Linz cu train.
Facilităţi DB - Intercity Railjet FlixTrain
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check check
accessibility Accesibilitate cross check check
air_con Aer condiționat cross check check
bicycle Bicicleta cross check check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check check

Viena la Linz Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
10.85kg
Autobuz
11.62kg
Zbor
31kg
Mașină
24.8kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Viena la Linz cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Viena și Linz sunt 10.85kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Viena și Linz? Luând trenul între Viena și Linz veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 20.15kg față de un zbor, 0.77kg față de autobuz și 13.95kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Viena la Linz?
Un bilet de tren de la Viena la Linz este de 147,52 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 48,37 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Viena la Linz?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Viena la Linz este de 48,37 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Viena și Linz cu tren?
Distanța între Viena și Linz este de 154,98 km.
Cât durează călătoria cu tren între Viena și Linz?
Călătoria de la Viena la Linz durează în medie 1 oră 17 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 9 min..
Ce companii operează de la Viena la Linz?
Ruta Viena - Linz este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, ÖBB - Railjet Xpress, DB - Intercity, Railjet și FlixTrain ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Viena la Linz?
Ruta de la Viena la Linz are în medie 35 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Viena la Linz?
Primul tren de la Viena la Linz pleacă la orele 00:28. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Viena la Linz?
Ultimul tren de la Viena la Linz pleacă la orele 20:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Viena la Linz?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 48,37 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Viena la Linz?
Există stații 9 de la care puteți pleca de la Viena pentru a merge la Linz. Puteți merge de la Wien Mitte, Wien Hütteldorf, Wien Praterstern, Vienna Erdberg, Wien Westbahnhof, Wien Meidling, Wien Matzleinsdorfer Platz, Wien Hauptbahnhof și Wien Quartier Belvedere și puteți ajunge la Linz Industriezeile, Linz/Donau Hauptplatz și Linz Hbf.
Câte conexiuni directe merg de la Viena la Linz?
Există în medie 35 de la Viena pentru a merge la Linz.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Viena și Linz?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Viena și Linz este 1 oră 9 min..
Există un tren direct de la Viena la Linz?
Da, există un tren direct între Viena și Linz.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Viena la Linz?
Călătoria cu tren de la Viena la Linz creează 10.85kg emisii de CO2.

Treceți local de la Viena

Rute populare

Escapade de weekend de la Viena

Rute internaționale din Viena și zonele din apropiere

Alte destinații de la Viena

Principalele rute spre Linz

Rute asemănătoare

Alte rute populare