Tren Viena - Steyr prețuri de la 48,37 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
48,37 lei

Viena la Steyr cu trenul

Călătoria de la Viena la Steyr cu trenul este de 146,12 km și durează 2 ore 26 min.. Există 169 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:09 și ultima la 22:02. Este posibil să călătoriți de la Viena la Steyr cu tren pentru doar 48,37 lei sau până la 328,85 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 48,37 lei.

Cel mai mic pret48,37 lei
Durata călătoriei2 ore 26 min.
Conexiune pe zi169
Cel mai mic pret48,37 lei
Cel mai mare preț328,85 lei
Prima Plecare00:09
Ultima Plecare22:02
Distanţă146,12 km
PlecareViena
SosireSteyr
TransportatoriÖBB - InterCity Express (ICE), ÖBBDetalii

Tren Bilete de la Vienna la Steyr

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria de la Viena la Steyr cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Viena la Steyr? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Viena la Steyr, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Viena la Steyr?

Prețurile biletelor de tren de la Viena la Steyr variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Viena la Steyr vor costa 48,37 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 177,57 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Viena la Steyr. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Viena la Steyr. Însă în medie veți plăti în jur de 177,57 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează călătoria de la Viena la Steyr cu trenul?

Cu o distanță de 146,12 km între Viena și Steyr, de obicei va dura 2 ore 26 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 2 ore 26 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Viena la Steyr acoperă o distanță de 146,12 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 2 ore 26 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 oră 42 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Viena la Steyr făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Viena laSteyr?

Puteți pleca din Viena la stații precum Wien Praterstern (U2),Wien Quartier Belvedere,Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien Westbahnhof (U3),Wien Meidling (wlb),Wien, Hütteldorf,Vienna Erdberg (VIB),Wien, Hauptbahnhof,Wien Mitte. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Steyr la următoarele stații: Steyr, Stadlmayrgut,Steyr Bahnhof. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Viena și Steyr. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Viena la Steyr?

Dacă vreți să ajungeți de la Viena la Steyr, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 169 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Viena și Steyr. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 169 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Viena la Steyr. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Vienna la Steyr

Bilete ieftine de tren de la Viena la Steyr
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Viena la Steyr.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Viena la Steyr, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Viena la Steyr.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Vienna la Steyr

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Viena la Steyr

Cele mai ieftine bilete de tren Viena - Steyr pot fi găsite până la 48,37 lei dacă aveți noroc sau 72,48 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 97,73 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Steyr cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Steyr, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

ÖBB Nightjet, operat de Căile Ferate Federale Austriace (ÖBB), oferă călătorii peste noapte cu trenul între marile orașe europene, oferind o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători pe timp de noapte. Trenurile Nightjet sunt echipate cu cabine de dormit, cupee și scaune, oferind pasagerilor o modalitate confortabilă și convenabilă de a călători pe distanțe lungi în timp ce dorm. Serviciul rulează în toată Austria și se extinde în țările vecine, cum ar fi Germania, Elveția, Italia și Republica Cehă.

ÖBB înseamnă Österreichische Bundesbahnen, care este Căile Ferate Federale Austriece. ÖBB operează servicii de tren de pasageri în toată Austria și nu numai, cu conexiuni către țări învecinate, cum ar fi Germania, Elveția, Italia și Republica Cehă. ÖBB este cunoscut pentru serviciile sale de înaltă calitate, trenurile moderne și o rețea feroviară extinsă.

ÖBB Railjet este un serviciu de trenuri de mare viteză operat de Căile Ferate Federale Austriace (ÖBB). Conectează marile orașe austriece cu locații din Ungaria, Germania, Elveția și Republica Cehă. Super Sparpreis, Sparpreis și Flexpreis sunt opțiuni tarifare care determină flexibilitatea biletului și costurile asociate, iar Standard, First și Business sunt nivelurile de servicii și confort oferite în tren.

Regional Express (Rex) este o companie aeriană australiană care operează zboruri regionale programate către peste 60 de destinații din Australia. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are sediul în Mascot, New South Wales. Rex operează o flotă de peste 60 de aeronave, inclusiv turbopropulsoare Saab 340 și avioane Boeing 737-800NG. Principalul accent al companiei aeriene este furnizarea de călătorii aeriene la prețuri accesibile comunităților regionale, cu un accent puternic pe siguranță, fiabilitate și servicii pentru clienți. Rex oferă, de asemenea, un program de călători frecvent, Rex Business Flyer și are parteneriate cu alte companii aeriene, cum ar fi Qantas și Virgin Australia.

Regionalbahn este un tip de serviciu de tren din Germania care operează pe rute regionale, conectând orașele mai mici și orașele cu cele mai mari. Aceste trenuri sunt de obicei mai lente decât trenurile interurbane, dar fac mai multe opriri și sunt mai accesibile. Trenurile Regionalbahn sunt operate de diverse companii, inclusiv Deutsche Bahn, și oferă bilete de o singură zi și de mai multe zile. Trenurile sunt adesea folosite de navetiști și turiști care doresc să exploreze mediul rural și orașele mai mici.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Viena la Steyr

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Nightjet, Railjet și DB - Intercity atunci când călătoriți de la Viena la Steyr.

Seated carriage

Aceste bilete sunt ideale pentru călătorii mai scurte în timpul zilei, având locuri confortabile în vagoane cu aer condiționat.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Sleeper cabin

Acestea sunt cele mai confortabile bilete Nightjet, cu compartimente simple, duble sau triple cu paturi, pături și perne pentru un somn bun.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Couchette

Aceste bilete oferă o opțiune mai accesibilă pentru călătoriile peste noapte, cu paturi supraetajate în compartimente comune care pot găzdui până la 6 pasageri.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Economy Class

Clasa Economy oferă locuri în plan deschis, cu prize și suport pentru bagaje.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Prima clasă are scaune înclinate din piele, mese, prize și opțiunea de a comanda mâncare și băuturi.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Class

Clasa business oferă locuri și mai confortabile, o băutură de bun venit din partea casei și posibilitatea de a comanda mâncare și băuturi din meniul restaurantului, dar este disponibilă numai pe anumite rute și pentru o taxă suplimentară.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Serviciul Wifi este momentan indisponibil pe Nighthet.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Compartimentele private sunt disponibile pe ÖBB Nightjets. În vagoane cupetă, 1-6 persoane (1-3 adulți; max. 5 copii până la vârsta de 14 ani) pot călători la un tarif fix mic. Mai mult, pentru confortul tuturor, există un timp de liniște impus de la 22:00 la 8:00 Am luminile principale din secțiunile de dormit și cușetă ar trebui să fie stinse în această perioadă.
power_sockets Prize open icon close icon
Pe lângă prizele standard, noul Nightjet oferă stații de încărcare USB și de încărcare inductivă.
luggage Bagaje open icon close icon
Când călătoriți cu un tren ÖBB Nightjet, aveți voie să verificați doar o valiză și un bagaj de mână. Asigurați-vă că bagajele sunt depozitate într-o manieră care să nu deranjeze și să nu împiedice pe alții. Amintiți-vă regulile pentru depozitarea bagajelor: articolele ușor de depozitat ar trebui să meargă în rafturile de deasupra capului, în timp ce bagajele mai voluminoase ar trebui să fie plasate sub scaun sau în rafturile de bagaje desemnate. Păstrați întotdeauna pasajele, ușile și căile de evacuare libere pentru siguranța tuturor.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Anumite rute oferă autocare cu compartimente pentru scaune cu rotile și toalete din apropiere, care găzduiesc un pasager cu un scaun cu rotile și un însoțitor.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Călătorii cu autocarul de o zi pot cumpăra gustări și băuturi de la personalul de la bord. Posesorii de bilete cu cuchetă primesc apă minerală și un mic dejun vienez. Pasagerii din cabina dormitoare se bucură de o băutură de bun venit, o gustare de seară, apă minerală și un mic dejun personalizat. Solicitările specifice privind dietele pentru mesele Nightjet trebuie trimise prin e-mail cu cel puțin 72 de ore înainte de plecare.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Fiecare compartiment din vagoane de dormit, cupetă și scaune are comenzi individuale pentru aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pe Nightjets care leagă Germania, Austria și Elveția, bicicletele sunt binevenite cu un bilet specific și rezervare. ÖBB Nightjet permite, de asemenea, articole precum cărucioare și instrumente muzicale. Utilizați serviciul ÖBB pentru a transporta biciclete în Austria. Bicicletele pliabile sunt gratuite dacă au o dimensiune de 110 cm x 80 cm x 40 cm. Asigurați-vă că bateriile pentru bicicletele electrice sunt încărcate și rețineți că bicicletele nu pot fi în autobuze în timpul întreruperii căilor ferate.
wifi Wifi open icon close icon
Indiferent de clasă, așteptați-vă la facilități confortabile, inclusiv WiFi gratuit.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Railjet are zone de liniște pentru o călătorie liniștită. Pentru confortul tuturor, vă rugăm să păstrați tăcerea în aceste zone pentru clasa I și a II-a.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun este echipat cu o priză, potrivită și pentru încărcarea bateriilor din scaunul cu rotile.
luggage Bagaje open icon close icon
Când călătoriți cu Railjet, nu sunteți restricționat de o anumită limită de bagaje. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că bagajele dvs. se potrivesc în raftul de deasupra capului sau în spațiile pentru bagaje desemnate prevăzute în tren.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Spații pentru scaune cu rotile sunt prezente pe trenurile Regiojet.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Bucurați-vă de o varietate de gustări și băuturi la bord. Verificați aplicația Regiojet pentru meniul complet. Fiecare pasager primește o sticlă de apă gratuită, iar dacă sunteți în Clasa Relax sau Business, bucurați-vă de o cafea italiană sau un ceai de mentă din partea casei.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile Railjet sunt echipate cu aer condiționat pentru confortul dumneavoastră.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Puteți în majoritatea trenurilor ÖBB cu un bilet special de bicicletă, care reprezintă 10% dintr-un bilet obișnuit sau cel puțin 2 EUR pentru clasa a doua. Alocațiile pentru bicicletele Railjet variază, așa că verificați orarul acestora. O bicicletă de persoană, iar dacă este o bicicletă electrică, asigurați-vă că bateria este încărcată, deoarece încărcarea la bord nu este disponibilă. Pentru confort în Austria, există un serviciu din ușă în ușă pentru transportul bicicletelor.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord ÖBB, DB - Regional Express și Nightjet de la Viena la Steyr
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Viena la Steyr cu train.
Facilităţi ÖBB DB - Regional Express Nightjet Railjet DB - Intercity DB - Regionalbahn Cityjet Express
quiet_zone Zona de liniste check check check check cross check check
wifi Wifi check check check check check check check
power_sockets Prize check check check check check check check
luggage Bagaje check cross check check check check cross
accessibility Accesibilitate check check check check cross check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check check check
air_con Aer condiționat check check check check cross check check
bicycle Bicicleta check check check check cross check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check cross check check

Viena la Steyr Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
10.23kg
Autobuz
10.96kg
Zbor
29.22kg
Mașină
23.38kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Viena la Steyr cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Viena și Steyr sunt 10.23kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Viena și Steyr? Luând trenul între Viena și Steyr veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 18.99kg față de un zbor, 0.73kg față de autobuz și 13.15kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Viena la Steyr?
Un bilet de tren de la Viena la Steyr este de 177,57 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 48,37 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Viena la Steyr?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Viena la Steyr este de 48,37 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Viena și Steyr cu tren?
Distanța între Viena și Steyr este de 146,12 km.
Cât durează călătoria cu tren între Viena și Steyr?
Călătoria de la Viena la Steyr durează în medie 2 ore 26 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 42 min..
Ce companii operează de la Viena la Steyr?
Ruta Viena - Steyr este acoperită de 8 operator(i). Puteți găsi pe Virail, ÖBB - InterCity Express (ICE), ÖBB, Wiener Lokalbahnen AG, DB - Regional Express, Nightjet, Railjet, DB - Intercity, DB - Regionalbahn și Cityjet Express ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Viena la Steyr?
Ruta de la Viena la Steyr are în medie 169 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Viena la Steyr?
Primul tren de la Viena la Steyr pleacă la orele 00:09. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Viena la Steyr?
Ultimul tren de la Viena la Steyr pleacă la orele 22:02. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Viena la Steyr?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 48,37 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Viena și Steyr?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Viena și Steyr este 1 oră 42 min..
Există un tren direct de la Viena la Steyr?
Da, există un tren direct între Viena și Steyr.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Viena la Steyr?
Călătoria cu tren de la Viena la Steyr creează 10.23kg emisii de CO2.

Treceți local de la Viena

Rute populare

Escapade de weekend de la Viena

Rute internaționale din Viena și zonele din apropiere

Alte destinații de la Viena

Rute asemănătoare

Alte rute populare