Tren Iaşi - Tulcea prețuri de la 119,13RON

Începe de la
119,13RON
Descoperă

Iaşi la Tulcea de la tren

Călătoria de la Iaşi la Tulcea de la tren este de 240,8 km și durează 3 h 21 min. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:17 și ultima la 07:21. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Tulcea cu tren pentru doar 119,13RON sau până la 209,53RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 119,13RON.

Cel mai bun preț 119,13RON
Durata călătoriei 3 h 21 min
Conexiune pe zi 4
Cel mai mic pret 119,13RON
Cel mai mare preț 209,53RON
Prima Plecare 06:17
Ultima Plecare 07:21
Distanţă 240,8 km
Plecare Iaşi
Sosire Tulcea
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Iaşi la Tulcea

  Sep 29
  131,83RON
  26°
  Sep 30
  Detalii
  26°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  Detalii
  19°
  Oct 03
  Detalii
  22°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  22°
  Oct 06
  Detalii
  17°
  Oct 07
  Detalii
  25°
  Oct 08
  Detalii
  26°
  Oct 09
  Detalii
  25°
  Oct 10
  Detalii
  25°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  25°
  Oct 13
  Detalii
  23°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Ajungeți de la Iaşi la Tulcea cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Tulcea? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Tulcea?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Tulcea costă 121,10RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 171,95RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Tulcea.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Tulcea

 
Sep 29
Vineri
26°
131,83RON
Sep 30
Sâmbătă
26°
Detalii
Oct 01
Duminică
22°
Detalii
Oct 02
Luni
19°
Detalii
Oct 03
Marți
22°
Detalii
Oct 04
Miercuri
24°
Detalii
Oct 05
Joi
22°
Detalii
Bilete ieftine de de la Iaşi la Tulcea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Tulcea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tulcea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Tulcea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Tulcea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 80RON la 131RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 39% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Tulcea

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Tulcea pot fi găsite până la 98RON dacă aveți noroc sau 117RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 129RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tulcea cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Tulcea, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Tulcea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Tulcea cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Iaşi la Tulcea Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.4kg
Autobuz
15.9kg
Zbor
637.1kg
Mașină
61.5kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Tulcea cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Tulcea sunt 2.4kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Tulcea? Luând trenul între Iaşi și Tulcea veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 634.7kg față de un zbor, 13.5kg față de autobuz și 59.0kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Tulcea?
Un bilet de tren de la Iaşi la Tulcea este de 177,91RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 119,13RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Tulcea?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Tulcea este de 119,13RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Tulcea cu tren?
Distanța între Iaşi și Tulcea este de 240,8 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Tulcea?
Călătoria de la Iaşi la Tulcea durează în medie 7 h 4 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 h 21 min.
Ce companii operează de la Iaşi la Tulcea?
Ruta Iaşi - Tulcea este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Tulcea?
Ruta de la Iaşi la Tulcea are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Tulcea?
Primul tren de la Iaşi la Tulcea pleacă la orele 06:17. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Tulcea?
Ultimul tren de la Iaşi la Tulcea pleacă la orele 07:21. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Tulcea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 119,13RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Tulcea?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Tulcea. Puteți merge de la Iași și puteți ajunge la Tulcea Oraș.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Tulcea?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Tulcea este 3 h 21 min.
Există un tren direct de la Iaşi la Tulcea?
Da, există un tren direct între Iaşi și Tulcea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Tulcea?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Tulcea creează 2.4kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Tulcea

Rute asemănătoare

Alte rute populare