Tren Iaşi - Tulcea prețuri de la 124,11 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Tulcea cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Tulcea cu trenul este de 241,09 km și durează 7 ore 56 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:17 și ultima la 16:07. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Tulcea cu tren pentru doar 124,11 lei sau până la 227,56 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 124,11 lei.

Cel mai mic pret124,11 lei
Durata călătoriei7 ore 56 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret124,11 lei
Cel mai mare preț227,56 lei
Prima Plecare05:17
Ultima Plecare16:07
Distanţă241,09 km
PlecareIaşi
SosireTulcea
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Iași la Tulcea

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Tulcea cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Tulcea? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Tulcea?

Când călătoriți de la Iaşi la Tulcea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 185,93 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 124,11 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tulcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Tulcea. Însă în medie veți plăti în jur de 185,93 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Tulcea cu trenul?

Distanța dintre Iaşi și Tulcea este aproximativ 241,09 km. În general, va dura în jur de 7 ore 56 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Tulcea, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Tulcea vor termina călătoria în 3 ore 21 min.. În medie, vă va lua cam 7 ore 56 min. pentru a parcurge 241,09 km între Iaşi și Tulcea.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Tulcea?

Prima plecare zilnică de la Iaşi la Tulcea este la 05:17, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 16:07. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Tulcea. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima călătorie a serii pleacă de la Iaşi la 05:17. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 16:07. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Tulcea. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Tulcea?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ Tulcea Autogara din Tulcea. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Tulcea, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Tulcea?

Ruta de la Iaşi la Tulcea este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 4 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Tulcea, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tulcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Tulcea

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Tulcea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Tulcea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tulcea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Tulcea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Tulcea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 105,50 lei la 146,15 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 28% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Tulcea

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Tulcea pot fi găsite până la 124,46 lei dacă aveți noroc sau 128,95 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 141,90 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tulcea cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Tulcea, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Tulcea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Tulcea cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Tulcea Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.88kg
Autobuz
18.08kg
Zbor
48.22kg
Mașină
38.57kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Tulcea cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Tulcea sunt 16.88kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Tulcea? Luând trenul între Iaşi și Tulcea veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 31.34kg față de un zbor, 1.2kg față de autobuz și 21.69kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Tulcea?
Un bilet de tren de la Iaşi la Tulcea este de 185,93 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 124,11 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Tulcea?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Tulcea este de 124,11 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Tulcea cu tren?
Distanța între Iaşi și Tulcea este de 241,09 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Tulcea?
Călătoria de la Iaşi la Tulcea durează în medie 7 ore 56 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 21 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Tulcea?
Ruta de la Iaşi la Tulcea are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Tulcea?
Primul tren de la Iaşi la Tulcea pleacă la orele 05:17. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Tulcea?
Ultimul tren de la Iaşi la Tulcea pleacă la orele 16:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Tulcea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 124,11 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Tulcea?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Tulcea este 3 ore 21 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Tulcea?
Da, există un tren direct între Iaşi și Tulcea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Tulcea?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Tulcea creează 16.88kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Tulcea

Rute asemănătoare

Alte rute populare