• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Iaşi până la Tulcea Starting from 80 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Tulcea

Ajungeți de la Iaşi la Tulcea cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Tulcea? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Tulcea?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Tulcea costă 80 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 126,73 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Tulcea.Iaşi la Tulcea transport tren

Cel mai bun preț 80 RON
Durata călătoriei 14 h 29 min
Călătorii pe zi 7
Prima plecare 09:20
Ultima plecare 02:21
Distanța 241 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
7
Transportatori
1
Prețul minim
80 RON
Prețul maxim
147,90 RON

Iaşi - Tulcea

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

138,55 RON

Data
Sâmbătă 9 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Nicolina - Tulcea Mărfuri
06:25 - 19:15
CFR Călători
12h 50min
2 schimbări
CO2: 8.67kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 55 min
Iași - Tulcea Mărfuri
09:20 - 22:15
138,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 50 min
Nicolina - Tulcea Mărfuri
09:25 - 22:15
138,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 10 min
Iași - Tulcea Mărfuri
02:15 - 15:05
138,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h
Iași - Tulcea Mărfuri
02:15 - 22:15
138,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 6 min
Nicolina - Tulcea Mărfuri
02:21 - 22:15
138,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 16 min
Nicolina - Tulcea Mărfuri
02:21 - 15:05
138,55 RON

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Tulcea cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Tulcea este lungă de vreo 241 km și de obicei durează aproximativ 14 h 29 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 11 h 30 min. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Tulcea cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Tulcea?

Prima plecare zilnică de la Iaşi la Tulcea este la 09:20, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 02:21. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Tulcea. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Iaşi la Tulcea cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași și Nicolina. Când veți sosi în Tulcea, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Tulcea Mărfuri. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Tulcea?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Tulcea folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 7 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 10 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Tulcea folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Iaşi la Tulcea în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 7 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.