Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la București până la Focşani

Starting from
23,95 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Focşani

Descoperă

Călătoria de la București la Focşani cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Focşani. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Focşani?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Focşani costă 23,95 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 47,53 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Focşani.București la Focşani transport tren

Cel mai bun preț 23,95 RON
Durata călătoriei 3 h 50 min
Călătorii pe zi 28
Prima plecare 06:41
Ultima plecare 00:50
Distanța 164 km

Prețul biletului București - Focşani în fiecare zi

 
Azi
25,25 RON
73,08 RON
19,49 RON
Mâine
Detalii
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 3 zile
26,50 RON
73,08 RON
34,11 RON
În 4 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
31
Transportatori
1
Prețul minim
23,95 RON
Prețul maxim
99,80 RON

București - Focşani

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

26,50 RON

Data
Vineri 21 Ianuarie 2022
CFR Călători-logo
București Nord - Focșani
13:22 - 17:33
CFR Călători
4h 11min
CO2: 5.92kg
Cel mai ieftin
Transport Autobuz

73,08 RON

Data
Vineri 21 Ianuarie 2022
FlixBus-logo
Bucharest Airport Henri Coanda (Otopeni Arrivals) - Focsani (Lukoil Ceasul Rau)
11:30 - 14:25
FlixBus
2h 55min
CO2: 5.26kg
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 4 h 17 min
București Nord - Focșani
06:41 - 10:58
26,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 4 h 11 min
București Nord - Focșani
15:22 - 19:33
26,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 4 h 10 min
București Nord - Focșani
18:06 - 22:16
26,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 2 h 47 min
București Nord - Focșani
21:58 - 00:45
29,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 3 h 37 min
București Băneasa - Focșani
21:08 - 00:45
30,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 5 h 40 min
București Obor - Focșani
19:05 - 00:45
32,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 7 h 50 min
București Obor - Focșani
09:23 - 17:13
39,90 RON

Cât durează călătoria de la București la Focşani cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la București la Focşani, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Focşani vor termina călătoria în 2 h 37 min. În medie, vă va lua cam 3 h 49 min pentru a parcurge 165 km între București și Focşani.

La ce oră sunt plecările de la București la Focşani?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Focşani la 06:42. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 00:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Focşani?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Focşani. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum București Nord, București Băneasa și București Obor. Acestea se leagă de stații care includ Focșani din Focşani. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Focşani.

Câte călătorii de la București la Focşani sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la București la Focşani folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 30 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 32 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Focşani folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 15 legături directe de la București la Focşani în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 15 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 4% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
178 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.