Tren București - Focşani prețuri de la 16,17 lei

Începe de la
16,17 lei

București la Focşani de la tren

Călătoria de la București la Focşani de la tren este de 164,58 km și durează 3 ore 16 min.. Există 21 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:45 și ultima la 22:50. Este posibil să călătoriți de la București la Focşani cu tren pentru doar 16,17 lei sau până la 230,93 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 16,17 lei.

Cel mai mic pret16,17 lei
Durata călătoriei3 ore 16 min.
Conexiune pe zi21
Cel mai mic pret16,17 lei
Cel mai mare preț230,93 lei
Prima Plecare04:45
Ultima Plecare22:50
Distanţă164,58 km
PlecareBucurești
SosireFocşani
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bucharest la Focşani

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria dvs. de la București la Focşani cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Focşani. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la București la Focşani?

În medie, un bilet de tren de la București la Focşani vă va costa 67,09 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 16,17 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Focşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 67,09 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Focşani.

Cât timp va dura să merg de la București la Focşani cu trenul?

Călătoria de la București la Focşani cu trenul va dura, de obicei, 3 ore 16 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 164,58 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 3 ore 16 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între București și Focşani este lungă de vreo 164,58 km și de obicei durează aproximativ 3 ore 16 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 44 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Focşani cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când călătoresc de la București la Focşani cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din București folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Focşani. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Focşani, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la București la Focşani au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la București la Focşani folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 21 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Focşani folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 21 legături directe de la București la Focşani în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Focşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Focşani

Bilete ieftine de tren de la București la Focşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Focşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Focşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Focşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Focşani

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 2,20 lei la 13,24 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 83% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Focşani cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Focşani, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Focşani Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.52kg
Autobuz
12.34kg
Zbor
32.92kg
Mașină
26.33kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Focşani cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Focşani sunt 11.52kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Focşani? Luând trenul între București și Focşani veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 21.4kg față de un zbor, 0.82kg față de autobuz și 14.81kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Focşani?
Un bilet de tren de la București la Focşani este de 67,09 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 16,17 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Focşani?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Focşani este de 16,17 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Focşani cu tren?
Distanța între București și Focşani este de 164,58 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Focşani?
Călătoria de la București la Focşani durează în medie 3 ore 16 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 44 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Focşani?
Ruta de la București la Focşani are în medie 21 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Focşani?
Primul tren de la București la Focşani pleacă la orele 04:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Focşani?
Ultimul tren de la București la Focşani pleacă la orele 22:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Focşani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 16,17 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Focşani?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Focşani. Puteți merge de la București Autogara Militari, București Gara Basarab, Henri Coandă International Airport, Bukarest Autogara Rahova, Gara Bucureşti Nord și Bucharest Filaret Bus Station și puteți ajunge la Focșani Bus Station/Statie Autobuz și Focsani.
Câte conexiuni directe merg de la București la Focşani?
Există în medie 21 de la București pentru a merge la Focşani.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Focşani?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Focşani este 2 ore 44 min..
Există un tren direct de la București la Focşani?
Da, există un tren direct între București și Focşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Focşani?
Călătoria cu tren de la București la Focşani creează 11.52kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Focşani

Rute asemănătoare

Alte rute populare