• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la București până la Focşani Starting from 23,95 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Focşani

Călătoria de la București la Focşani cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Focşani. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Focşani?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Focşani costă 23,95 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 49,70 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Focşani.București la Focşani transport tren

Cel mai bun preț 23,95 RON
Durata călătoriei 7 h 49 min
Călătorii pe zi 26
Prima plecare 07:50
Ultima plecare 02:40
Distanța 164 km

Prețul biletului București - Focşani în fiecare zi

 
Azi
73,08 RON
19,49 RON
Mâine
73,08 RON
19,49 RON
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
73,08 RON
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
73,08 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
26
Transportatori
1
Prețul minim
23,95 RON
Prețul maxim
99,80 RON

București - Focşani

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Autobuz

73,08 RON

Data
Duminică 31 Octombrie 2021
Transfero-logo
Bucharest Henri Coanda Airport - Focsani
02:00 - 05:00
Transfero
4h
CO2: 5.26kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 25 min
București Nord - Focșani
07:42 - 12:07
26,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 17 min
București Nord - Focșani
16:22 - 20:39
26,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 14 min
București Nord - Focșani
19:06 - 23:20
26,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 1 min
București Băneasa - Focșani
12:44 - 16:45
50,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 45 min
București Obor - Focșani
12:00 - 16:45
51,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 47 min
București Nord - Focșani
09:25 - 12:12
52,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 51 min
București Nord - Focșani
10:07 - 12:58
52,40 RON

Cât durează călătoria de la București la Focşani cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la București la Focşani, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Focşani vor termina călătoria în 2 h 40 min. În medie, vă va lua cam 7 h 49 min pentru a parcurge 165 km între București și Focşani.

La ce oră sunt plecările de la București la Focşani?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Focşani la 07:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 02:40. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Focşani?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Focşani. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum București Nord, București Băneasa și București Obor. Acestea se leagă de stații care includ Focșani din Focşani. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Focşani.

Câte călătorii de la București la Focşani sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la București la Focşani folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 26 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 29 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Focşani folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 14 legături directe de la București la Focşani în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 12 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.