Tren Viena - Waidhofen an der Ybbs prețuri de la 141,22 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
141,22 lei

Viena la Waidhofen an der Ybbs cu trenul

Călătoria de la Viena la Waidhofen an der Ybbs cu trenul este de 122,04 km și durează 2 ore 5 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:23 și ultima la 11:18. Este posibil să călătoriți de la Viena la Waidhofen an der Ybbs cu tren pentru doar 141,22 lei sau până la 141,22 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 141,22 lei.

Cel mai mic pret141,22 lei
Durata călătoriei2 ore 5 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret141,22 lei
Cel mai mare preț141,22 lei
Prima Plecare04:23
Ultima Plecare11:18
Distanţă122,04 km
PlecareViena
SosireWaidhofen an der Ybbs
TransportatoriDB - Regionalbahn

Tren Bilete de la Vienna la Waidhofen an der Ybbs

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Ajungeți de la Viena la Waidhofen an der Ybbs cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Viena la Waidhofen an der Ybbs? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Viena la Waidhofen an der Ybbs, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Viena la Waidhofen an der Ybbs?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Viena la Waidhofen an der Ybbs costă 141,22 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 141,22 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Viena la Waidhofen an der Ybbs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Viena la Waidhofen an der Ybbs. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Viena la Waidhofen an der Ybbs vă va costa 141,22 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Viena la Waidhofen an der Ybbs cu trenul?

Distanța dintre Viena și Waidhofen an der Ybbs este aproximativ 122,04 km. În general, va dura în jur de 2 ore 5 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Viena la Waidhofen an der Ybbs, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Viena și Waidhofen an der Ybbs vor termina călătoria în 1 oră 41 min.. În medie, vă va lua cam 2 ore 5 min. pentru a parcurge 122,04 km între Viena și Waidhofen an der Ybbs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Viena laWaidhofen an der Ybbs?

Puteți pleca din Viena la stații precum Wien Westbahnhof (U3),Vienna Erdberg (VIB),Wien Meidling (wlb),Wien Mitte,Wien, Hauptbahnhof,Wien, Hütteldorf,Wien Praterstern (U2),Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien Quartier Belvedere. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Waidhofen an der Ybbs la următoarele stații: Waidhofen an der Ybbs Bahnhof,Gstadt b.Waidhofen,Waidhofen/Ybbs Lokalbahn Bahnhof,Waidhofen/Ybbs Stadt Bahnhof. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Viena și Waidhofen an der Ybbs. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Viena la Waidhofen an der Ybbs au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Viena la Waidhofen an der Ybbs, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 5 călătorii directe între Viena și Waidhofen an der Ybbs. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Viena la Waidhofen an der Ybbs. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Vienna la Waidhofen an der Ybbs

Bilete ieftine de tren de la Viena la Waidhofen an der Ybbs
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Viena la Waidhofen an der Ybbs.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Viena la Waidhofen an der Ybbs, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Viena la Waidhofen an der Ybbs.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Vienna la Waidhofen an der Ybbs

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Waidhofen an der Ybbs cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Waidhofen an der Ybbs, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord DB - Regionalbahn de la Viena la Waidhofen an der Ybbs
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Viena la Waidhofen an der Ybbs cu train.
Facilităţi DB - Regionalbahn
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Viena la Waidhofen an der Ybbs Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
8.54kg
Autobuz
9.15kg
Zbor
24.41kg
Mașină
19.53kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Viena la Waidhofen an der Ybbs cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Viena și Waidhofen an der Ybbs sunt 8.54kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Viena și Waidhofen an der Ybbs? Luând trenul între Viena și Waidhofen an der Ybbs veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 15.87kg față de un zbor, 0.61kg față de autobuz și 10.99kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Viena la Waidhofen an der Ybbs?
Un bilet de tren de la Viena la Waidhofen an der Ybbs este de 141,22 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 141,22 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Viena la Waidhofen an der Ybbs?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Viena la Waidhofen an der Ybbs este de 141,22 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Viena și Waidhofen an der Ybbs cu tren?
Distanța între Viena și Waidhofen an der Ybbs este de 122,04 km.
Cât durează călătoria cu tren între Viena și Waidhofen an der Ybbs?
Călătoria de la Viena la Waidhofen an der Ybbs durează în medie 2 ore 5 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 41 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Viena la Waidhofen an der Ybbs?
Ruta de la Viena la Waidhofen an der Ybbs are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Viena la Waidhofen an der Ybbs?
Primul tren de la Viena la Waidhofen an der Ybbs pleacă la orele 04:23. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Viena la Waidhofen an der Ybbs?
Ultimul tren de la Viena la Waidhofen an der Ybbs pleacă la orele 11:18. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Viena la Waidhofen an der Ybbs?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 141,22 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Viena la Waidhofen an der Ybbs?
Există în medie 5 de la Viena pentru a merge la Waidhofen an der Ybbs.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Viena și Waidhofen an der Ybbs?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Viena și Waidhofen an der Ybbs este 1 oră 41 min..
Există un tren direct de la Viena la Waidhofen an der Ybbs?
Da, există un tren direct între Viena și Waidhofen an der Ybbs.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Viena la Waidhofen an der Ybbs?
Călătoria cu tren de la Viena la Waidhofen an der Ybbs creează 8.54kg emisii de CO2.

Treceți local de la Viena

Rute populare

Escapade de weekend de la Viena

Rute internaționale din Viena și zonele din apropiere

Alte destinații de la Viena

Alte rute populare