Tren Iaşi - Miercurea-Ciuc prețuri de la 4,94 lei

Începe de la
4,94 lei

Iaşi la Miercurea-Ciuc de la tren

Călătoria de la Iaşi la Miercurea-Ciuc de la tren este de 164,64 km și durează 5 ore 23 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:31 și ultima la 15:14. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Miercurea-Ciuc cu tren pentru doar 4,94 lei sau până la 219,15 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,94 lei.

Cel mai mic pret4,94 lei
Durata călătoriei5 ore 23 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret4,94 lei
Cel mai mare preț219,15 lei
Prima Plecare02:31
Ultima Plecare15:14
Distanţă164,64 km
PlecareIaşi
SosireMiercurea-Ciuc
TransportatoriCFR Calatori, Transferoviar Calatori

Tren Bilete de la Iași la Miercurea-Ciuc

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria de la Iaşi la Miercurea-Ciuc cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Miercurea-Ciuc? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Miercurea-Ciuc?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Miercurea-Ciuc costă 4,94 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 111,75 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Miercurea-Ciuc.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Miercurea-Ciuc. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Miercurea-Ciuc, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 111,75 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Miercurea-Ciuc cu trenul?

Distanța dintre Iaşi și Miercurea-Ciuc este aproximativ 164,64 km. În general, va dura în jur de 5 ore 23 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Miercurea-Ciuc, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Miercurea-Ciuc vor termina călătoria în 1 oră 15 min.. În medie, vă va lua cam 5 ore 23 min. pentru a parcurge 164,64 km între Iaşi și Miercurea-Ciuc.

Când călătoresc de la Iaşi la Miercurea-Ciuc cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Miercurea-Ciuc. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Miercurea-Ciuc. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Miercurea-Ciuc.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Miercurea-Ciuc?

Ruta de la Iaşi la Miercurea-Ciuc este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Miercurea-Ciuc, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 7 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Miercurea-Ciuc. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Miercurea-Ciuc

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Miercurea-Ciuc
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Miercurea-Ciuc.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Miercurea-Ciuc, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Miercurea-Ciuc.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Miercurea-Ciuc

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Miercurea-Ciuc

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Miercurea-Ciuc pot fi găsite până la 41,68 lei dacă aveți noroc sau 55,75 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 63,03 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Miercurea-Ciuc cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Miercurea-Ciuc, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord CFR Calatori, Transferoviar Calatori și Regio Calatori de la Iaşi la Miercurea-Ciuc
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Miercurea-Ciuc cu train.
Facilităţi CFR Calatori Transferoviar Calatori Regio Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross cross
wifi Wifi check cross cross
power_sockets Prize check cross cross
luggage Bagaje check check cross
accessibility Accesibilitate check cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check cross cross
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check

Iaşi la Miercurea-Ciuc Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.52kg
Autobuz
12.35kg
Zbor
32.93kg
Mașină
26.34kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Miercurea-Ciuc cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Miercurea-Ciuc sunt 11.52kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Miercurea-Ciuc? Luând trenul între Iaşi și Miercurea-Ciuc veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 21.41kg față de un zbor, 0.83kg față de autobuz și 14.82kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Miercurea-Ciuc?
Un bilet de tren de la Iaşi la Miercurea-Ciuc este de 111,75 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,94 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Miercurea-Ciuc?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Miercurea-Ciuc este de 4,94 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Miercurea-Ciuc cu tren?
Distanța între Iaşi și Miercurea-Ciuc este de 164,64 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Miercurea-Ciuc?
Călătoria de la Iaşi la Miercurea-Ciuc durează în medie 5 ore 23 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 15 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Miercurea-Ciuc?
Ruta Iaşi - Miercurea-Ciuc este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Transferoviar Calatori și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Miercurea-Ciuc?
Ruta de la Iaşi la Miercurea-Ciuc are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Miercurea-Ciuc?
Primul tren de la Iaşi la Miercurea-Ciuc pleacă la orele 02:31. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Miercurea-Ciuc?
Ultimul tren de la Iaşi la Miercurea-Ciuc pleacă la orele 15:14. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Miercurea-Ciuc?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,94 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Miercurea-Ciuc?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Miercurea-Ciuc. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Miercurea Ciuc și Miercurea Cíuc Strada Brașovului 1.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Miercurea-Ciuc?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la Miercurea-Ciuc.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Miercurea-Ciuc?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Miercurea-Ciuc este 1 oră 15 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Miercurea-Ciuc?
Da, există un tren direct între Iaşi și Miercurea-Ciuc.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Miercurea-Ciuc?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Miercurea-Ciuc creează 11.52kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Miercurea-Ciuc

Rute asemănătoare

Alte rute populare