Tren Zalău - Mediaş prețuri de la 53,70RON

Începe de la
53,70RON
Descoperă

Zalău la Mediaş de la tren

Călătoria de la Zalău la Mediaş de la tren este de 151,8 km și durează 6 h 45 min. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:08 și ultima la 19:07. Este posibil să călătoriți de la Zalău la Mediaş cu tren pentru doar 53,70RON sau până la 86,54RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 53,70RON.

Cel mai bun preț 53,70RON
Durata călătoriei 6 h 45 min
Conexiune pe zi 3
Cel mai mic pret 53,70RON
Cel mai mare preț 86,54RON
Prima Plecare 07:08
Ultima Plecare 19:07
Distanţă 151,8 km
Plecare Zalău
Sosire Mediaş
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Zalău la Mediaş

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  24°
  Oct 01
  Detalii
  21°
  Oct 02
  Detalii
  22°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  23°
  Oct 06
  Detalii
  21°
  Oct 07
  Detalii
  20°
  Oct 08
  Detalii
  23°
  Oct 09
  Detalii
  25°
  Oct 10
  Detalii
  26°
  Oct 11
  Detalii
  26°
  Oct 12
  Detalii
  21°
  Oct 13
  Detalii
  20°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătorie rapidă și ușoară de la Zalău la Mediaş cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Zalău la Mediaş? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Zalău la Mediaş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Zalău la Mediaş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Zalău la Mediaş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Zalău la Mediaş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Zalău la Mediaş

Cele mai ieftine bilete de tren Zalău - Mediaş pot fi găsite până la 51RON dacă aveți noroc sau 61RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 74RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Mediaş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Mediaş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Zalău la Mediaş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Zalău la Mediaş cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Zalău la Mediaş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.9kg
Autobuz
18.8kg
Zbor
753.6kg
Mașină
72.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Zalău la Mediaş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Zalău și Mediaş sunt 2.9kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Zalău și Mediaş? Luând trenul între Zalău și Mediaş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 750.7kg față de un zbor, 16.0kg față de autobuz și 69.8kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Zalău la Mediaş?
Un bilet de tren de la Zalău la Mediaş este de 65,97RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 53,70RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Zalău la Mediaş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Zalău la Mediaş este de 53,70RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Zalău și Mediaş cu tren?
Distanța între Zalău și Mediaş este de 151,8 km.
Cât durează călătoria cu tren între Zalău și Mediaş?
Călătoria de la Zalău la Mediaş durează în medie 8 h 22 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 h 45 min.
Ce companii operează de la Zalău la Mediaş?
Ruta Zalău - Mediaş este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Zalău la Mediaş?
Ruta de la Zalău la Mediaş are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Zalău la Mediaş?
Primul tren de la Zalău la Mediaş pleacă la orele 07:08. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Zalău la Mediaş?
Ultimul tren de la Zalău la Mediaş pleacă la orele 19:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Zalău la Mediaş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 53,70RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Zalău la Mediaş?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Zalău pentru a merge la Mediaş. Puteți merge de la Zalău Nord și puteți ajunge la Mediaș.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Zalău și Mediaş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Zalău și Mediaş este 6 h 45 min.
Există un tren direct de la Zalău la Mediaş?
Da, există un tren direct între Zalău și Mediaş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Zalău la Mediaş?
Călătoria cu tren de la Zalău la Mediaş creează 2.9kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Zalău

Rute populare

Escapade de weekend de la Zalău

Alte destinații de la Zalău

Principalele rute spre Mediaş

Rute asemănătoare

Alte rute populare